Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Με Μπαλοτέλι δε γάμησε κανείς...
η ροδελα των γερμανων αλλα λεει παντως.....
Με Μπαλοτέλι δε γάμησε κανείς...
Φοβερό σου λέω. Είναι δε ξέρω και γω πόσο (23-24) και είναι γυρολόγος. Όπου και αν έχει πάει έχει φύγει κακήν κακώς και πάμε και δίνουμε 20 μύρια για να τον πάρουμεΦοβερό επιχείρημα...
Ο Ρόις θα έρχόταν με λίγα περισσότερα χρήματα απ' τον Λαλάνα....Ο Ροτζερς ειναι φοβερος προπονητης(διαχειριστης υλικου και στην ψυχολογια της ομαδας)..έχει ματι καταπληκτικο για μεταγραφες στην αγγλια..ΟΜΩΣ,απο οτι φαινεται,δεν "το εχει" καθολου το ευρωπαικο ποδοσφαιρο.
Ο reus σχεδον παρακαλουσε να ελθει,ο καβανι θα ερχοταν αν τον προσεγγιζαν αλλα αν εχεις σκατοδιοικηση και ροτζερς,ο μπαλοτελι ειναι το καλυτερο που μπορουσαν να φερουν..
δεν ειναι ικανοι να φερουν κατι καλυτερο γιατι
1.δεν γνωριζουν την ευρωπαικη αγορα και δεν ενδιαφερθηκαν να την μαθουν
2.δεν διαχειριζονται σωστα τα χρηματα που βγαζουν απο πωλησεις..Κανουν μαγκες κατι σατερλαντ αγοραζοντας απο εκει υπερκοστολογημενους παικτες και προσπαθουν να φερουν με φιστικια παικτες απο την ευρωπαικη αγορα(που ειναι πολυ καλυτερη της βρετανικης)
Κανένας δεν είπε οτι είναι άμπαλος, για τον χαρακτήρα του μιλάνε όλοι.Αν βρεθεί προπονητής να τον στρώσει, μαγκιά του.Καλή τύχη στον Ρότζερς, θα την χρειαστεί!
Επίσης, ο Φαλκάο είναι ένας αδιάφορος παίκτης χωρίς φιλοδοξίες και θα χαραμίσει άλλον ένα χρόνο απ' την πολύτιμη καριέρα του στην Μονακό που άρπαξε 4 και δεν πάει πουθενά...Μακάρι να διαψευστώ με τον Μπαλοτέλι, αλλά μερικοί ποδοσφαιριστές δε χαλιναγωγούνται, πώς να το κάνουμε; Αυτος ο ανθρωπος είναι από τους πιο αδιάφορους και περιπατητές που έχει γνωρίσει το ποδόσφαιρο!
Ναι, ξέρει 100 κιλά μπάλα, ειναι γκολτζής, δυνατός κτλ. αλλά δειχνει αδιαφορία μες το γήπεδο. Και ειναι και κωλοπαίδι!
Και ο σουάρεζ κωλοπαίδι ειναι, αλλά μες το γήπεδο δίνει και τελευταίο κύτταρο της ψυχής του
Επίσης, ο Φαλκάο είναι ένας αδιάφορος παίκτης χωρίς φιλοδοξίες και θα χαραμίσει άλλον ένα χρόνο απ' την πολύτιμη καριέρα του στην Μονακό που άρπαξε 4 και δεν πάει πουθενά...
Κάπου διάβασα οτι αποφάσισε να μείνει φέτος στην γαμωΜονακό.Δε νομίζω να μείνει μονακό, εκτός της ρεαλ ακούγεται και για γιούβε
Ακριβώς. Κανένας δεν είπε ότι ξέρει μπαλα. Αλλά αυτη φαινεται ΑΝ και ΟΤΑΝ το αποφασίσει αυτός. Επειδη πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη πριν χρόνια νόμισε ότι έπιασε τον παπά από τ αρχίδια.Κανένας δεν είπε οτι είναι άμπαλος, για τον χαρακτήρα του μιλάνε όλοι.Αν βρεθεί προπονητής να τον στρώσει, μαγκιά του.Καλή τύχη στον Ρότζερς, θα την χρειαστεί!
Κάπου διάβασα οτι αποφάσισε να μείνει φέτος στην γαμωΜονακό.
Με έχει απογοητεύσει αυτός ο παίκτης.Πήγαινε παλικάρι μου σε σοβαρή ομάδα να σε βλέπει ο κόσμος.Και σκέψουν οτι όταν ήταν στην Ατλέτικο ήταν ο καλύτερος φορ.Ναι, το διάβασα κι εγώ, αλλά διάβασα επίσης οτι ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός!
Καλά όταν ήταν στην Ατλέτικο είχε και προπονητή που έκανε μάγκα τον Κόστα.Με έχει απογοητεύσει αυτός ο παίκτης.Πήγαινε παλικάρι μου σε σοβαρή ομάδα να σε βλέπει ο κόσμος.Και σκέψουν οτι όταν ήταν στην Ατλέτικο ήταν ο καλύτερος φορ.
Τα είπες όλα. Οσο καλη και αν ειναι η τιμη που τον αγορασε , δεν νομιζω οτι θα αντικαταστησει πληρως τον Σοαρες.Μακάρι να διαψευστώ με τον Μπαλοτέλι, αλλά μερικοί ποδοσφαιριστές δε χαλιναγωγούνται, πώς να το κάνουμε; Αυτος ο ανθρωπος είναι από τους πιο αδιάφορους και περιπατητές που έχει γνωρίσει το ποδόσφαιρο!
Ναι, ξέρει 100 κιλά μπάλα, ειναι γκολτζής, δυνατός κτλ. αλλά δειχνει αδιαφορία μες το γήπεδο. Και ειναι και κωλοπαίδι!
Και ο σουάρεζ κωλοπαίδι ειναι, αλλά μες το γήπεδο δίνει και τελευταίο κύτταρο της ψυχής του
Μια κατσαρή τρίχα από τα αρχίδια των μεγάλω επιθετικών (Σουάρες,Μπενζεμά,Ζλάταν,Καβάνι,Φαλκάο)...
Μια κατσαρή τρίχα από τα αρχίδια των μεγάλω επιθετικών (Σουάρες,Μπενζεμά,Ζλάταν,Καβάνι,Φαλκάο)...
Κ καλός χαρακτήρας να ήταν,θα πήγαινε λίγο παραπάνω απ'ότι είναι,όχι περισσότερο...
Μην τρελλαθούμε κιόλας...