Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φημολογειται εντονα οτι ο Suarez την κανει για Ρεαλ. 47 μυρια. Μια χαρα deal  :rockon:
Με αυτα τα λέφτα μπορουμε να παρουμε 2 πολυ καλους επιθετικους. Εναν κοντοπιθαρο σαν τον suearez και ενα γομαρακι για να συμπληρωνονται.
Θελω τον torres πισω. Και τον villa απο barca.
Νομιζω οτι ο villa μπορει να ερθει με σχετικα λιγα λεφτα.
Οσο για torres ποσα να θελει η chelsea? 20? Βαρια 25? Δεν αξιζει παραπανω ο torres τωρα.
Μας μενουν και λεφτα για ακομα μια μεταγραφη.

Ωραια ολα αυτα αλλα ο suarez δεν εφυγε ακομα  :grin:
1.81 κοντοπηθαρος?  :think:

αν ειναι να παρει καναν επιθετικο στυλ καρολ παλι χαλαλι τα λεφτα...  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
1.81 κοντοπηθαρος?  :think:

αν ειναι να παρει καναν επιθετικο στυλ καρολ παλι χαλαλι τα λεφτα...  :2funny:

:grin:
Ειναι που μου αρεσουν τα νταμαρια επιθετικοι τυπε  :grin:
Οκ σιγουρα δεν τον λες κοντοπιθαρο  :2funny:
Τορες πισω ρε. Και τον βιγια  :rockon:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Σιγα μην ερθουν ο Τορες και ο Βιγια σε ομαδα που δεν παιζει champions league..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:grin:
Ειναι που μου αρεσουν τα νταμαρια τυπε  :grin:

:new_shocked:
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Σήμερα γίναμε 121 ετών μάστοροι!!!! 121 χρόνια επιτυχίες και κούπες. Να τα χιλιάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Σιγα μην ερθουν ο Τορες και ο Βιγια σε ομαδα που δεν παιζει champions league..

Ο Βιγια ναι, ειναι απλα ευσεβης ποθος. Ο Τορες με τις σαιζον που κανει, ενδιαφερεται γι αυτον λεει η...Ναπολι.
Και φυσικα η Ατλετικο. Δεν ειναι δα και μεγαλυτερες ομαδες απο εμας  :grin:
Δεν ειναι πλεον για ομαδες επιπεδου Μπαγερν, μπαρτσα, μιλαν κλπ
Μεχρι να ξαναγινει αυτος που ηταν δηλαδη....και αυτο θα γινει μονο στην λιβερπουλαρα.....μονο που θα πρεπει πρωτα απ ολα να το δεχτουν οι οπαδοι της ομαδας και απ οτι ψυχολογω τους Αγγλους σε φορουμ κλπ, τον Τορες δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε ζωγραφιστο  :-
Ωραια ολα αυτα τυποι, αλλα η ιστορια με την Ρεαλ και τον Suarez μπορει να ειναι παραμυθια της marca και να μην γινει τιποτα τελικα....

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Με τις μαλακιες που εχει πει ο Σουαρες δεν τον σηκωνει το κλιμα για να κατσει..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Με τις μαλακιες που εχει πει ο Σουαρες δεν τον σηκωνει το κλιμα για να κατσει..

Ουτε εγω το πιασα αυτο...μηπως εννοεις με τις μαλακιες που εχει κανει? Αυτο ναι...αλλα τι εχει πει? Για τους Αγγλους δημοσιογραφους? Ουτε ο πρωτος ειναι, ουτε ο τελευταιος θα ειναι....

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Ουτε εγω το πιασα αυτο...μηπως εννοεις με τις μαλακιες που εχει κανει? Αυτο ναι...αλλα τι εχει πει? Για τους Αγγλους δημοσιογραφους? Ουτε ο πρωτος ειναι, ουτε ο τελευταιος θα ειναι....
Και για αυτα που εκανε(κυριως το δαγκωμα γιατι η τιμωρια που εφαγε για τον Εβρα ητανε υπερβολικη) και για το οτι τα εβαλε με τα media..Ουτε εγω παω τα media αλλα απο την στιγμη που τα εβαλε μαζι τους θα φαει αγρια κριτικη..Επισης ειναι τσαντισμενοι μαζι του καποιοι απο τους οπαδους αλλα και παλαιμαχοι οπως ο Χαμαν..Ο τυπος θελει να την κανει το καταλαβαινω αλλα ρε Σουαρες πες οτι η Λιβερπουλ εχει πεσει δεν μπορει να βγει ουτε 4η εχω φιλοδοξιες για καλυτερα πραγματα θα το καταλαβαινανε ολοι..Αντιθετα αρχισε τις μαλακιες οτι φταινε τα media που του κανουνε κριτικη και οτι κανουνε ζημια στην οικογενεια του..Μπουρδες..

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Και για αυτα που εκανε(κυριως το δαγκωμα γιατι η τιμωρια που εφαγε για τον Εβρα ητανε υπερβολικη) και για το οτι τα εβαλε με τα media..Ουτε εγω παω τα media αλλα απο την στιγμη που τα εβαλε μαζι τους θα φαει αγρια κριτικη..Επισης ειναι τσαντισμενοι μαζι του καποιοι απο τους οπαδους αλλα και παλαιμαχοι οπως ο Χαμαν..Ο τυπος θελει να την κανει το καταλαβαινω αλλα ρε Σουαρες πες οτι η Λιβερπουλ εχει πεσει δεν μπορει να βγει ουτε 4η εχω φιλοδοξιες για καλυτερα πραγματα θα το καταλαβαινανε ολοι..Αντιθετα αρχισε τις μαλακιες οτι φταινε τα media που του κανουνε κριτικη και οτι κανουνε ζημια στην οικογενεια του..Μπουρδες..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Βασικα η χοντρη μαλακια που ειπε τελευταια ειναι οτι η οικογενεια του(γυναικα και κορη) υποφερουν απο την κριτικη που δεχτηκε....και η γυναικα οκ. Η κορη του ομως ειναι...3 χρονων. Αντε να το καλυψει τωρα...τεσπα εμας μας συμφερει να πουληθει με τοσα φραγκα αρκει να τα εκμεταλλευτουμε σωστα(και οχι οπως με τορες). Το θεμα ειναι αυτος τι θα κανει αν η Ρεαλ κανει πισω και μεινει μπουκαλα.....αντε να εξηγησει τα ανεξηγητα μετα. Ειδωμεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom