Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Πάντως γενικά μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο...παίζουν μπάλα οι άνθρωποι και έχουν πολύ σοβαρές ομάδες...για να μην μιλήσω για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημά τους...

Απο εκει ξεκινησε, ετσι πρεπει να παιζεται.
Αν και ειμαι Ιταλοφιλος στην μπαλα γενικοτερα, η Πρεμιερ ειναι σταθερη αξια  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Απο εκει ξεκινησε, ετσι πρεπει να παιζεται.
Αν και ειμαι Ιταλοφιλος στην μπαλα γενικοτερα, η Πρεμιερ ειναι σταθερη αξια  :grin:

Οι Ιταλοί έχουν πέσει πολύ φίλε...δεν είναι το πρωτάθλημά τους τόσο καλό όσο παλιότερα...πλέον Άγγλοι, Ισπανοί κυριαρχούν....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Οι Ιταλοί έχουν πέσει πολύ φίλε...δεν είναι το πρωτάθλημά τους τόσο καλό όσο παλιότερα...πλέον Άγγλοι, Ισπανοί κυριαρχούν....

Ναι αλλα ειμαι και Εθνικη Ιταλιας  :grin:
Λογω Μπατζο  :grin:
Καπως ετσι υποστηριξα κατα σειρα Φιορεντινα, Γιουβεντους, Μιλαν, Μπολονια, Ιντερ, Μπρεσια.
Οπου πηγαινε αυτος  :rockon:
Να παιζε και στην Λιβερπουλαρα καμια χρονια  :cum:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καπως ετσι υποστηριξα κατα σειρα Φιορεντινα, Γιουβεντους, Μιλαν, Μπολονια, Ιντερ, Μπρεσια.

Ναι ρε φίλε...Juventus είναι απ' τις πιο ωραίες ομάδες...ειδικά τότε που έριξε 7 στον ΟΣΦΠ χορτάσαμε μπάλα θυμάμαι!!

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
505
Πόντοι
516
Baggio ε; Που τον θυμήθηκες ρε παίχτη...Μορφάρα! ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Που ακριβώς κυριαρχούν οι Αγγλικές ομάδες;

Στο Γιουρόπα Λιγκ μάλλον θα αναφέρεσαι...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.842
Πόντοι
16.055
Για μενα εχει πεσει το αγγλικο πρωταθλημα..Με μια σχετικα καλη αλλα οχι τελεια ομαδα κανει πλακα ο παππους..Ανταγωνισμος μηδεν..Φαινεται και στο τσαμπιονς λιγκ πως εχουνε πεσει..Οι ιταλοι καπως ανεβαινουνε αλλα δεν μαζευουν τους καλυτερους παιχτες οπως παλια..Ανεβαινουνε και οι Γερμανοι..

Επισκέπτης
Για μενα εχει πεσει το αγγλικο πρωταθλημα..Με μια σχετικα καλη αλλα οχι τελεια ομαδα κανει πλακα ο παππους..Ανταγωνισμος μηδεν..Φαινεται και στο τσαμπιονς λιγκ πως εχουνε πεσει..Οι ιταλοι καπως ανεβαινουνε αλλα δεν μαζευουν τους καλυτερους παιχτες οπως παλια..Ανεβαινουνε και οι Γερμανοι..
Ο πλουτος παει στο βορρα,λογικο ειναι να ανεβαινουν οι Γερμανικες ομαδες,σε λιγα χρονια θα ειναι κυριαρχοι του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου,οι καλοι παιχτες του Νοτου (Ισπανοι,Ιταλοι)θα πηγαινουν Γερμανια που τα φραγκα ειναι πολλα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.099
Πόντοι
26.141
1984 European Cup Final
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!
DEN HΞERA OTI YPARXEI ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ...........F.C
ΛΙΓΕΣ μερες πρωτου φυγουμε μονιμα για ελλαδα μετα τα γεγονοτα με την στρ χουντα τις τουρκιας ειχα την τυχη να παω με τον θειο μου εκει αλλα δεν θυμαμαι και πολλα μονο το τραγουδι και το παθος :'(
δικος σας το γνησιο τραγουδι του υμνου μας
θειε thanks meke me fun of the fc
krima den ηξερα τοσο καιρο γαι το θρεντ της ομαδας μας

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Που ακριβώς κυριαρχούν οι Αγγλικές ομάδες;

Στο Γιουρόπα Λιγκ μάλλον θα αναφέρεσαι...

Μιλάω γενικά για ποδόσφαιρο....νομίζω οτι υπάρχει ανταγωνισμός στην Αγγλία και οτι ένα παιχνίδι με αγγλική ομάδα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον...τουλάχιστον έτσι πιστεύω, με τα δικά μου γούστα....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Οι Γερμανοί ανέκαθεν είχαν καλό ποδόσφαιρο αλλά πολύ πειθαρχία ρε παιδάκι μου...όλοι ίδια μπάλα, δημιουργία και αυτοσχεδιασμός 0...δεν έχουν φαντασία πιστεύω...με εξαίρεση την Dortmund των τελευταίων χρόνων που έχει ένα πιο ευρωπαϊκό προφίλ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μιλάω γενικά για ποδόσφαιρο....νομίζω οτι υπάρχει ανταγωνισμός στην Αγγλία και οτι ένα παιχνίδι με αγγλική ομάδα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον...τουλάχιστον έτσι πιστεύω, με τα δικά μου γούστα....
Άλλο ο ανταγωνισμός κ άλλο το επίπεδο...

Μπορεί να είναι κοντά ο ένας με τον άλλο,αλλά οι μισοί είναι πεθαμένοι κ οι υπόλοιποι μισοπεθαμένοι...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Καζαμπούμπουρα, πιστεύω ότι έχεις μετανοιώσει γι' αυτά που έλεγες για τον Κουτίνιο  :birdman:

Ευτυχως για εμας, μαλλον δικαιωνεσαι με τον πιτσιρικο. Αν και εχουν περασει μολις 3 μηνες και υπαρχει κινδυνος να εκτεθω τωρα, αν αυτος συνεχισει ετσι, η ομαδα βρηκε οργανωτη για αρκετα χρονια. Και τον πηρε και αρκετα φτηνα.... ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ευτυχως για εμας, μαλλον δικαιωνεσαι με τον πιτσιρικο. Αν και εχουν περασει μολις 3 μηνες και υπαρχει κινδυνος να εκτεθω τωρα, αν αυτος συνεχισει ετσι, η ομαδα βρηκε οργανωτη για αρκετα χρονια. Και τον πηρε και αρκετα φτηνα.... ;)

Στο προηγούμενο παιχνίδι φάνηκε αυτό που έλεγες, η έλλειψη κλασικού βαρύ φορ. 12 κόρνερ κι όλα ανεκμετάλλευτα!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Στο προηγούμενο παιχνίδι φάνηκε αυτό που έλεγες, η έλλειψη κλασικού βαρύ φορ. 12 κόρνερ κι όλα ανεκμετάλλευτα!

Eπειδη αυτος κοστιζει αρκετα...
Edin-Dzeko-Manchester-City.jpg

...και αυτος μαλλον αλλα τοσα...
http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/viowRhEqRAmlGr7KnP6STg--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NQ--/[URL unfurl="true"]http://media.zenfs.com/en-GB/blogs/the-ballacks/Lewandowski-2.jpg[/img[/URL]]

....η λυση θα μπορουσε να ειναι αυτος(λεω εγω τωρα)....
[img]http://2.bp.blogspot.com/-FS29nHw1GPM/Toj8VcHMo5I/AAAAAAAAMMQ/kDr-_cePtP4/s1600/huntelaar_schalke.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μην ξεχνάς τον...

images