treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γάτα εισαι...
στο '' ο'' μπαινουν ουμλαουτ γυφτο γαμω την εξισωση σου
γάτα εισαι...
ηλεκτρολογος τυπε?γτ δεν πας ελβετια διδακτορικο ,θα παιρνεις γυρω στα 3 χιλιαρικαΜαλακιες λες. Συνεργασια με συμφοιτητες, αντιγραφη και τσιτες στις εξεταστικες, αυτα χρειαζεσαι. Επισης μην ψαρωνεις με τους βαθμους του ΕΜΠ, το 20% του τελικου βαθμου ειναι η διπλωματικη, οπου οι περισσοτεροι παιρνουν 10.
Σε ποιο πανεπιστημιο και με τι θεμα? Αν δεν πληρωνουν και μαλιστα πανω απο 2 χιλιαρικα το μηνα δεν αξιζει.
γάτα εισαι...
ηλεκτρολογος τυπε?γτ δεν πας ελβετια διδακτορικο ,θα παιρνεις γυρω στα 3 χιλιαρικα
Δεν τελείωσα ΕΜΠ φίλε. Έπαθα πλάκα τώρα...το 20% είναι η διπλωματική; :SΜαλακιες λες. Συνεργασια με συμφοιτητες, αντιγραφη και τσιτες στις εξεταστικες, αυτα χρειαζεσαι. Επισης μην ψαρωνεις με τους βαθμους του ΕΜΠ, το 20% του τελικου βαθμου ειναι η διπλωματικη, οπου οι περισσοτεροι παιρνουν 10.
Σε ποιο πανεπιστημιο και με τι θεμα? Αν δεν πληρωνουν και μαλιστα πανω απο 2 χιλιαρικα το μηνα δεν αξιζει.
ε ρε φιλε λεφτα ειπες μην τα θες ολα δικα σουη γατα του Schrödinger
Ποιο ειναι το κοστος ζωης ομως στην Ελβετια?
Ναι καλάααααα !!!Έτσι όπως θα τα παίρνει έτσι θα τα δίνει!!!!!η γατα του Schrödinger
Ποιο ειναι το κοστος ζωης ομως στην Ελβετια?
Για δωστε κανα ονομα μαγαζιου ρε σεις να παιξει μπαλα ο κοσμος. Εστω σε πμ να παιξω μπαλα μονο εγω
Γουσταρω πασιοναριες
Βαθμο πτυχιου εχω 8. Γιατι θα μου στειλεις πμ, εισαι μιλφετο 40-50 χρονων?
Μένεις Πειραιά;
Ναι καλάααααα !!!Έτσι όπως θα τα παίρνει έτσι θα τα δίνει!!!!!
θα ζεις σε ενα 3*3 και θα τρως κανα κουλουρακι σαλονικιο το μεσημεριΟχι, αλλα αυτο δε σημαινει πως δεν μπορω να κατεβω για καμια βολτα. Για προχωρα στο παρασυνθημα.
Τοσο ακριβα?
Οχι, αλλα αυτο δε σημαινει πως δεν μπορω να κατεβω για καμια βολτα. Για προχωρα στο παρασυνθημα.
Τοσο ακριβα?
πλακα πλακα αυτοι που διαβαζουν σπιτι μονοι τους (εγω) διαβαζω πολυ περισσοτερο απο του τσιτερ οπως αυτους που λεει η δυσκολη εγγραφη.Και παιρνω και μετριους βαθμους
γαμησε ταIt's a cruel cruel world.
γαμησε τα
"Μανίτσα έχεις πατάρα! Γουστάρεις να στα αδειάσω στο κωλάντερο;"
κανω υπομονηΘὰ μορφωθῆτε μετὰ τὴν λήψιν τοῦ πτυχίου.
κανενα μερος που συχναζουν πιπινια να παιξουμε μπαλιτσα;