erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πεθανε το καμακι μαλακες. τα γαμησε ολα το φεησμπουκ. γινανε ολες ξινομουρες και ιστορια.
γκομενες που μου γραφουν στο φβ σε ειδα εκει τι κανεις κλπ κλπ και τις θυμαμαι εξω ζαμανφου και ιστορια.
δε δινουνε το πρασινο φως εξω και περιμενουν το φβ να πιασουν το πιτσι πιτσι
πεθανε το καμακι μαλακες. τα γαμησε ολα το φεησμπουκ. γινανε ολες ξινομουρες και ιστορια.
γκομενες που μου γραφουν στο φβ σε ειδα εκει τι κανεις κλπ κλπ και τις θυμαμαι εξω ζαμανφου και ιστορια.
δε δινουνε το πρασινο φως εξω και περιμενουν το φβ να πιασουν το πιτσι πιτσι
άντε ρε σεις που πέθανε...
σε σκυλάδικα και club (να μην πω για νησιά το καλοκαίρι ) γύνετε του καραξεσκίσματος το κάγκελο...
σε σκυλάδικα και club (να μην πω για νησιά το καλοκαίρι ) γύνετε του καραξεσκίσματος το κάγκελο...
εμ δεν ακους τον μπολ. κάτσε τωρα παιξε το πουλι σου
Υ.Γ η σωστη εκφραση ειναι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη μαγκες. τωρα θα λεμε και το πεθανε το καμάκι μαλακες
άντε ρε σεις που πέθανε...
τυπε εγω βλεπω τεραστια διαφορα σε σχεση με αλλα χρονια. ολες με το ποτο στο χερι και το αιφον στο φεησμπουκ να γραφουνε.
Ελα ρε μπολντη δωσε τα φωτα σου στους ανιδεους νερντουλεςΕχεις πηδηξει καμια το τελευταιο 6μηνο απο το καμακι?
ρε μου στελνει μια σημερα και πιτσι πιτσι πομ και σε ειδα εκει και τα ρεστα. και τη θυμαμαι που την ειχα δει, ωραιο μουνι και ειχε ενα στυλακι κοκκινο απαγορευτικο για αποπλου. και αλλες 2-3 ετσι ιδια περιπτωση.
την εχουνε καταβρει με το φβ τα γιδια και το παιζουν ιστορια εξω πλεον
Δηλαδη Μορτη πηδανε και δια αντιπροσωπου ?Οποιος δεν εχει πηδηξει αυτοπροσωπως γκομενα απο καμακι το τελευταιο 6μηνο
Αυτο θα πει φιλια Μορτη .... να χαιρεσαι που πηδανε οι φιλοι κι ας μενεις μπουκαλα εσυΑφου ερχονται και μας λενε ιστοριες οτι πηδηξανε αλλοι και χαιρονται λες και πηδηξανε οι ιδιοι.
Καποιοι χαζοχαιρονται τοσο πολυ λες και πηδηξανε δια αντιπροσωπου
εγω λεω γενικα να πας να γαμησεις ειτε δια αντιπροσωπου ειτε αυτοπροσωπος να ισιωσεις
Αυτο θα πει φιλια Μορτη .... να χαιρεσαι που πηδανε οι φιλοι κι ας μενεις μπουκαλα εσυ
Ειδες τι καλοι φιλοι ειναι ?
Εσυ δηλαδη δεν χαιρεσαι που πηδανε οι φιλοι σου ?