Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πεθανε το καμακι μαλακες. τα γαμησε ολα το φεησμπουκ. γινανε ολες ξινομουρες και ιστορια.
γκομενες που μου γραφουν στο φβ σε ειδα εκει τι κανεις κλπ κλπ και τις θυμαμαι εξω ζαμανφου και ιστορια.
δε δινουνε το πρασινο φως εξω και περιμενουν το φβ να πιασουν το πιτσι πιτσι

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
οχι πεθανε, ψοφησε γαμω το μουνι τους.
μονο απο γνωριμιες-η ιδια γκομενα αλλιως θα συμπεριφερθει σε καμακι κ αλλιως αν στην γνωρισει καποιος φιλος.
για τον πουτσο Καβαλα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πεθανε το καμακι μαλακες. τα γαμησε ολα το φεησμπουκ. γινανε ολες ξινομουρες και ιστορια.
γκομενες που μου γραφουν στο φβ σε ειδα εκει τι κανεις κλπ κλπ και τις θυμαμαι εξω ζαμανφου και ιστορια.

άντε ρε σεις που πέθανε...
σε σκυλάδικα και club (να μην πω για νησιά το καλοκαίρι ) γύνετε του καραξεσκίσματος το κάγκελο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εμ δεν ακους τον μπολ. κάτσε τωρα παιξε το πουλι σου :grin:

Υ.Γ η σωστη εκφραση ειναι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη μαγκες. τωρα θα λεμε και το πεθανε το καμάκι μαλακες  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
άντε ρε σεις που πέθανε...
σε σκυλάδικα και club (να μην πω για νησιά το καλοκαίρι ) γύνετε του καραξεσκίσματος το κάγκελο...

τυπε εγω βλεπω τεραστια διαφορα σε σχεση με αλλα χρονια. ολες με το ποτο στο χερι και το αιφον στο φεησμπουκ να γραφουνε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εμ δεν ακους τον μπολ. κάτσε τωρα παιξε το πουλι σου :grin:

Υ.Γ η σωστη εκφραση ειναι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη μαγκες. τωρα θα λεμε και το πεθανε το καμάκι μαλακες  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μου στελνει μια σημερα και πιτσι πιτσι πομ και σε ειδα εκει και τα ρεστα. και τη θυμαμαι που την ειχα δει, ωραιο μουνι και ειχε ενα στυλακι κοκκινο απαγορευτικο για αποπλου. και αλλες 2-3 ετσι ιδια περιπτωση.
την εχουνε καταβρει με το φβ τα γιδια και το παιζουν ιστορια εξω πλεον

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τυπε εγω βλεπω τεραστια διαφορα σε σχεση με αλλα χρονια. ολες με το ποτο στο χερι και το αιφον στο φεησμπουκ να γραφουνε.

ε καλά η κλασική ξενέρωτη γενιά του φραπέ.

αλλά οι μεγαλήτερες ηλικίες το ξεμπουρδελεύβουν ακόμα, απλά ποιο διακριτικά πλέον...  :grin: (όσοι δεν έχουν οικογένειες ποια)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε μου στελνει μια σημερα και πιτσι πιτσι πομ και σε ειδα εκει και τα ρεστα. και τη θυμαμαι που την ειχα δει, ωραιο μουνι και ειχε ενα στυλακι κοκκινο απαγορευτικο για αποπλου. και αλλες 2-3 ετσι ιδια περιπτωση.
την εχουνε καταβρει με το φβ τα γιδια και το παιζουν ιστορια εξω πλεον

περναει ακομα η μπογια σου γερομπισμπικι και θες να μας πουλησεις μουρη  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποιος δεν εχει πηδηξει αυτοπροσωπως γκομενα απο καμακι το τελευταιο 6μηνο δεν δικαιουται να εχει αποψη ή μαλλον μπορει να εχει αλλα ειναι παραπλανητικη.

Διοτι η γνωμη του βασιζεται στις φαντασιωσεις του και οχι στην πραγματικοτητα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οποιος δεν εχει πηδηξει αυτοπροσωπως.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπες παλι ρε τρομπακο? εγω το τελευταιο 6μηνο πηδηξα δια αντιπροσωπου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αφου ερχονται και μας λενε ιστοριες οτι πηδηξανε αλλοι και χαιρονται λες και πηδηξανε οι ιδιοι.

Καποιοι χαζοχαιρονται τοσο πολυ λες και πηδηξανε δια αντιπροσωπου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αφου ερχονται και μας λενε ιστοριες οτι πηδηξανε αλλοι και χαιρονται λες και πηδηξανε οι ιδιοι.

Καποιοι χαζοχαιρονται τοσο πολυ λες και πηδηξανε δια αντιπροσωπου
Αυτο θα πει φιλια Μορτη .... να χαιρεσαι που πηδανε οι φιλοι κι ας μενεις μπουκαλα εσυ

Ειδες τι καλοι φιλοι ειναι ?

Εσυ δηλαδη δεν χαιρεσαι που πηδανε οι φιλοι σου ?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω λεω γενικα να πας να γαμησεις ειτε δια αντιπροσωπου ειτε αυτοπροσωπος να ισιωσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο θα πει φιλια Μορτη .... να χαιρεσαι που πηδανε οι φιλοι κι ας μενεις μπουκαλα εσυ

Ειδες τι καλοι φιλοι ειναι ?

Εσυ δηλαδη δεν χαιρεσαι που πηδανε οι φιλοι σου ?

Τι με ενδιαφερει αχαχουχα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom