Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μια υποθεση εξεφρασα τυπε μου....

Πες εδω μερικα πραγματα απο την πλουσια δραση σου ....

Αφησε το στιγμα σου εδω για τους νεωτερους

Οτι ακουει λεει και αυτος....  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε μαλλον ξυπνας πατρικα ενστικτα  :grin:

εγω ειμαι λουκουμι ρε θειτσα. με τα ετσι μου τα αλλιως μου τα σεα μου τα μεα μου.
αλι απο εσενα που εχεις γινει τελαρο του βυθου τροφη για σκουλαμεντρες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στο ειχα πει λοπεζ οτι οσες μαζευονται στο ιντερνετ για να κανουν γνωριμιες κατι τρεχει με δαυτες
σπανια θα πεσεις σε κατι καλο. Αν τα πραγματα πηγαινουν καλα εκτος η αλλη δεν εχει αναγκη το ιντερνετ
Εξαρταται με ποια οπτικη το βλεπεις ......

Αλλιως το βλεπεις εντελως ψυχρα κι αλλιως ζεστα !!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μια υποθεση εξεφρασα τυπε μου....

Πες εδω μερικα πραγματα απο την πλουσια δραση σου ....

Αφησε το στιγμα σου εδω για τους νεωτερους

αααα κατάλαβα....
είπα εγώ μορή φρουτόκρεμα για καμία πλούσια δράση ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δεν είμαι γέρος αλλά πιπίνι... γκεγκε ?  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο ειχα πει λοπεζ οτι οσες μαζευονται στο ιντερνετ για να κανουν γνωριμιες κατι τρεχει με δαυτες
σπανια θα πεσεις σε κατι καλο. Αν τα πραγματα πηγαινουν καλα εκτος η αλλη δεν εχει αναγκη το ιντερνετ

και τι θα γινει ρε κολλητε, να μη γαμαω? αφου εξω δεν καμακωνονται. πρεπει να κανουμε ομαδικο σαμποταζ το φβ για να αλλαξουν τα πραματα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
άντε ρε σεις που πέθανε...
σε σκυλάδικα και club (να μην πω για νησιά το καλοκαίρι ) γύνετε του καραξεσκίσματος το κάγκελο...
πουτσες λεω εγω..η νυχτερινη ζωη οπως ειναι δομημενη στην ελλαδα δεν ειναι προς οφελος σου..
γκομενοπαρεες με ή χωρις αεροσυνοδους που ΔΕ βγαινουν για να γαμηθουν σε γτπ μαγαζια με αναλογιες 3:1...
πιο πιθανο ειναι να πετυχεις κατι σε βιβλιοπωλειο-σουπερμαρκετ-τραινο παρα εκει..

λοπεζ το φεισμπουκ δεν ευθυνεται για αυτην την κατασταση..απλα συνεβαλλε στην απογειωση της μαλακιας και της γυφτογκλαμουριας..ο μαιντανος κανει τσεκ ιν και συνομιλει παραλληλα με αυτους που βρισκεται στο μερος via mobile,φορα  μπλουζακι vagrancy,κρατα ενα ποτο ολο το βραδυ και στεκεται για να βγει ωραιος στη φωτο που θα ανεβει το επομενο πρωι στο φεισ..

αυτη η μαλακια δεν εχει φυλο ομως..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν τα πραγματα πηγαινουν καλα εκτος η αλλη δεν εχει αναγκη το ιντερνετ

αλλο το ιντερνετ γενικα αλλο το φβ. αυτες που κανουνε ζημια στο φβ κανουνε και εξω ζημια. το κακο ειναι οτι καλομαθανε στο ευκολο και εξω το παιζουνε ιστορια καταλαβες?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αααα κατάλαβα....
είπα εγώ μορή φρουτόκρεμα για καμία πλούσια δράση ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δεν είμαι γέρος αλλά πιπίνι... γκεγκε ?  :2funny:
Παρεκτρεπεσαι νεε μου.....

Οταν μιλας για της ποτανας το καγκελον σημαινει οτι εχεις πλουσια δραση

Και δεν σε ειπα ουτε φρουτοκρεμα, ουτε μωρη (με ωμεγα το μωρη)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ε πως δεν ειπες.... λες γινεται του καραξεσκισματος το καγκελο  :P

ε ρε τύπε σου αρέσει δεν σου αρέσει γίνετε...
δλδ τι θες για κάθε μια που γαμάω εγώ η γαμάνε οι άλλοι να σου ανεβάζω και βίντεο ?
και πάλι θα πεις δεν σε πιστεύω... :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πουτσες λεω εγω..η νυχτερινη ζωη οπως ειναι δομημενη στην ελλαδα δεν ειναι προς οφελος σου..
γκομενοπαρεες με ή χωρις αεροσυνοδους που ΔΕ βγαινουν για να γαμηθουν σε γτπ μαγαζια με αναλογιες 3:1...
πιο πιθανο ειναι να πετυχεις κατι σε βιβλιοπωλειο-σουπερμαρκετ-τραινο παρα εκει..

λοπεζ το φεισμπουκ δεν ευθυνεται για αυτην την κατασταση..απλα συνεβαλλε στην απογειωση της μαλακιας και της γυφτογκλαμουριας..ο μαιντανος κανει τσεκ ιν και συνομιλει παραλληλα με αυτους που βρισκεται στο μερος via mobile,φορα  μπλουζακι vagrancy,κρατα ενα ποτο ολο το βραδυ και στεκεται για να βγει ωραιος στη φωτο που θα ανεβει το επομενο πρωι στο φεισ..

:thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσυ συνεχισε να μαλακιζεσαι και μετα ζητα ελεος οπως κανεις συνηθως να δουμε ποιος θα σε γλυτωσει στο τελος
Οταν μαλακιζεται αυτος με μενα ειναι καλα ?

Δεν καταλαβα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Εσυ εχεις φεησμπουκ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αλλο το ιντερνετ γενικα αλλο το φβ. αυτες που κανουνε ζημια στο φβ κανουνε και εξω ζημια. το κακο ειναι οτι καλομαθανε στο ευκολο και εξω το παιζουνε ιστορια καταλαβες?

Εγω αναρωτιεμαι κατι αλλο ομως... γιατι αυτα που γραφεις εδω δεν τα εγραψες στις ιδιες
οταν ηρθαν και σου μιλησαν απο το φβ?  :P

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ε ρε τύπε σου αρέσει δεν σου αρέσει γίνετε...
δλδ τι θες για κάθε μια που γαμάω εγώ η γαμάνε οι άλλοι να σου ανεβάζω και βίντεο ?
και πάλι θα πεις δεν σε πιστεύω... :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ποια μαγαζια ρε τυπε γινονται τετοια σκηνικα? Πες κανα ονομα να βοηθησεις τους υπολοιπους, γι'αυτο εχουμε το φορουμ στην τελικη, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να γαμαμε ολοι περισσοτερο και καλυτερα!

Εγω παντως που την εχω γυρισει σε αρκετο βαθμο την Αθηνα δεν εχω δει μαγαζι που να γινεται τοσο χοντρο παιχνιδι. Σιγουρα θα βρεις γκομενες που να ψαχνονται, αλλα οχι και να γινεται του καραξεσκισματος που λες εσυ. Καλα μερη για γνωριμια θεωρω πως ειναι τα Εξαρχεια το απογευματακι και η Καρυτση το βραδυ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Γίνεται καμάκι....πως δεν γίνεται.

Δε γαμάνε οι ωραίοι αλλά οι γενναίοι.... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω αναρωτιεμαι κατι αλλο ομως... γιατι αυτα που γραφεις εδω δεν τα εγραψες στις ιδιες
οταν ηρθαν και σου μιλησαν απο το φβ?  :P

επειδη δε θελω να γραψω καμια μαλακια, θελω να κανουμε μυτινγκ με τις μυτες μας εδω πρωτα. για πες πως να το φερω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom