ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Γίνεται καμάκι....πως δεν γίνεται.
Δε γαμάνε οι ωραίοι αλλά οι γενναίοι....
τυπε δε γαμανε οι γενναιοι πλεον, γαμανε οι ονλαιν
Γίνεται καμάκι....πως δεν γίνεται.
Δε γαμάνε οι ωραίοι αλλά οι γενναίοι....
Σε ποια μαγαζια ρε τυπε γινονται τετοια σκηνικα? Πες κανα ονομα να βοηθησεις τους υπολοιπους, γι'αυτο εχουμε το φορουμ στην τελικη, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να γαμαμε ολοι περισσοτερο και καλυτερα!
Εγω παντως που την εχω γυρισει σε αρκετο βαθμο την Αθηνα δεν εχω δει μαγαζι που να γινεται τοσο χοντρο παιχνιδι. Σιγουρα θα βρεις γκομενες που να ψαχνονται, αλλα οχι και να γινεται του καραξεσκισματος που λες εσυ. Καλα μερη για γνωριμια θεωρω πως ειναι τα Εξαρχεια το απογευματακι και η Καρυτση το βραδυ.
Σε ποια μαγαζια ρε τυπε γινονται τετοια σκηνικα? Πες κανα ονομα να βοηθησεις τους υπολοιπους, γι'αυτο εχουμε το φορουμ στην τελικη, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να γαμαμε ολοι περισσοτερο και καλυτερα!
Εγω παντως που την εχω γυρισει σε αρκετο βαθμο την Αθηνα δεν εχω δει μαγαζι που να γινεται τοσο χοντρο παιχνιδι. Σιγουρα θα βρεις γκομενες που να ψαχνονται, αλλα οχι και να γινεται του καραξεσκισματος που λες εσυ. Καλα μερη για γνωριμια θεωρω πως ειναι τα Εξαρχεια το απογευματακι και η Καρυτση το βραδυ.
Βλακείες. Όσο απλησίαστες είναι απέξω, το ίδιο είναι και μέσα.τυπε δε γαμανε οι γενναιοι πλεον, γαμανε οι ονλαιν
τυπε δε γαμανε οι γενναιοι πλεον, γαμανε οι ονλαιν
Βλακείες. Όσο απλησίαστες είναι απέξω, το ίδιο είναι και μέσα.
επειδη δε θελω να γραψω καμια μαλακια, θελω να κανουμε μυτινγκ με τις μυτες μας εδω πρωτα. για πες πως να το φερω?
Μπα, μην το λες αυτο .......Βλακείες. Όσο απλησίαστες είναι απέξω, το ίδιο είναι και μέσα.
μυτινγκ με έναν ψεύτη?
κωλοτουμπιάζεις λοπεζ !!!!!! Προσεξε
ασε τις χαζομαρες πες στον ανθρωπο μπας και ριξει κανα θμποτσον
Εξαρχεια εχω παει μονο μια φορα.... πολυ ΣΥΡΙΖΟφωλια ρε φιλε
έχω δουλέψει χροοοοοοοοονια νύχτα κυρίως σαν "τεχνικός ήχου" σε διάφορα μέρη της ελλάδας (ακόμα και σε σκυλάδικα) και δεν έτοιχε να βρω μαγαζί που να μην γίνετε της πουτάνας.
από κει και πέρα δεν σας καταλαβαίνω...
εκτός και αν μέσα σε τρια χρόνια που είμαι εκτός γαμήθηκε το σύμπαν...
Τα Εξαρχεια μου αρεσουν αρκετα, για χειμωνα κυριως. Μαζευουν αρκετο φοιτητοκοσμο, γκομενες απλες χωρις τουπε, και υπαρχουν ωραια μαγαζακια μεσα στα στενα. Προφανως και δε μιλαω για την πλατεια Εξαρχειων που ειναι μεσα στη χασισομπιχλα.
Πες ενα μαγαζι που γινεται "της πουτανας". Αφου ειναι τοσα πολλα δε θα σου ειναι δυσκολο.
Εγω δυο ξερω....Πες ενα μαγαζι που γινεται "της πουτανας". Αφου ειναι τοσα πολλα δε θα σου ειναι δυσκολο.
μυτινγκ με έναν ψεύτη?
κωλοτουμπιάζεις λοπεζ !!!!!! Προσεξε
Πες ενα μαγαζι που γινεται "της πουτανας". Αφου ειναι τοσα πολλα δε θα σου ειναι δυσκολο.
Παραβλέποντας το προσωπικό σου υπονοούμενο, να τονίσω ότι οι γυναίκες είναι απλησίαστες για όλους τους άντρες χωρίς εξαιρέσεις. Ακόμα και σε αυτούς που γουστάρουν, ειδικά σ' αυτούς είναι που θα το παίξουν δύσκολες. Από τη φύση τους είναι έτσι, πώς θα το κάνουμε δηλαδή; Στο συμπέρασμα αυτό δεν έχω καταλήξει μόνο εξ ιδίας πείρας, αλλά συζητώντας με πολύ κόσμο.ξεχασαμε να πουμε τυπε οτι προυποθεση να μην εισαι σαν ελονοσια εμφανισιακως και γλωσσικως. να μας συμπαθας αν γενικευσαμε.
με τη λογική α πάω εκεί να βρω γυναίκα δεν παίζει κανένα...
με τη λογική πάω να περάσω καλά όλα.