Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σε ποια μαγαζια ρε τυπε γινονται τετοια σκηνικα? Πες κανα ονομα να βοηθησεις τους υπολοιπους, γι'αυτο εχουμε το φορουμ στην τελικη, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να γαμαμε ολοι περισσοτερο και καλυτερα!

Εγω παντως που την εχω γυρισει σε αρκετο βαθμο την Αθηνα δεν εχω δει μαγαζι που να γινεται τοσο χοντρο παιχνιδι. Σιγουρα θα βρεις γκομενες που να ψαχνονται, αλλα οχι και να γινεται του καραξεσκισματος που λες εσυ. Καλα μερη για γνωριμια θεωρω πως ειναι τα Εξαρχεια το απογευματακι και η Καρυτση το βραδυ.

Εξαρχεια εχω παει μονο μια φορα.... πολυ ΣΥΡΙΖΟφωλια ρε φιλε

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σε ποια μαγαζια ρε τυπε γινονται τετοια σκηνικα? Πες κανα ονομα να βοηθησεις τους υπολοιπους, γι'αυτο εχουμε το φορουμ στην τελικη, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να γαμαμε ολοι περισσοτερο και καλυτερα!

Εγω παντως που την εχω γυρισει σε αρκετο βαθμο την Αθηνα δεν εχω δει μαγαζι που να γινεται τοσο χοντρο παιχνιδι. Σιγουρα θα βρεις γκομενες που να ψαχνονται, αλλα οχι και να γινεται του καραξεσκισματος που λες εσυ. Καλα μερη για γνωριμια θεωρω πως ειναι τα Εξαρχεια το απογευματακι και η Καρυτση το βραδυ.

έχω δουλέψει χροοοοοοοοονια νύχτα κυρίως σαν "τεχνικός ήχου" σε διάφορα μέρη της ελλάδας (ακόμα και σε σκυλάδικα) και δεν έτοιχε να βρω μαγαζί που να μην γίνετε της πουτάνας.
από κει και πέρα δεν σας καταλαβαίνω...
εκτός και αν μέσα σε τρια χρόνια που είμαι εκτός γαμήθηκε το σύμπαν...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βλακείες. Όσο απλησίαστες είναι απέξω, το ίδιο είναι και μέσα.

ξεχασαμε να πουμε τυπε οτι προυποθεση να μην εισαι σαν ελονοσια εμφανισιακως και γλωσσικως. να μας συμπαθας αν γενικευσαμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επειδη δε θελω να γραψω καμια μαλακια, θελω να κανουμε μυτινγκ με τις μυτες μας εδω πρωτα. για πες πως να το φερω?

μυτινγκ με έναν ψεύτη?  :P

κωλοτουμπιάζεις λοπεζ !!!!!! Προσεξε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βλακείες. Όσο απλησίαστες είναι απέξω, το ίδιο είναι και μέσα.
Μπα, μην το λες αυτο .......

Μεσα ειναι διαφορετικες !!!!!!!

Εκδηλωνονται πολυ περισσοτερο ..... και ειναι πιο δεκτικες.
Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ευκολες κιολας !!!!!!
Και δεν ζητανε ολοι το ιδιο πραγμα !!!!!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εξαρχεια εχω παει μονο μια φορα.... πολυ ΣΥΡΙΖΟφωλια ρε φιλε

Τα Εξαρχεια μου αρεσουν αρκετα, για χειμωνα κυριως. Μαζευουν αρκετο φοιτητοκοσμο, γκομενες απλες χωρις τουπε, και υπαρχουν ωραια μαγαζακια μεσα στα στενα. Προφανως και δε μιλαω για την πλατεια Εξαρχειων που ειναι μεσα στη χασισομπιχλα.

έχω δουλέψει χροοοοοοοοονια νύχτα κυρίως σαν "τεχνικός ήχου" σε διάφορα μέρη της ελλάδας (ακόμα και σε σκυλάδικα) και δεν έτοιχε να βρω μαγαζί που να μην γίνετε της πουτάνας.
από κει και πέρα δεν σας καταλαβαίνω...
εκτός και αν μέσα σε τρια χρόνια που είμαι εκτός γαμήθηκε το σύμπαν...

Πες ενα μαγαζι που γινεται "της πουτανας". Αφου ειναι τοσα πολλα δε θα σου ειναι δυσκολο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τα Εξαρχεια μου αρεσουν αρκετα, για χειμωνα κυριως. Μαζευουν αρκετο φοιτητοκοσμο, γκομενες απλες χωρις τουπε, και υπαρχουν ωραια μαγαζακια μεσα στα στενα. Προφανως και δε μιλαω για την πλατεια Εξαρχειων που ειναι μεσα στη χασισομπιχλα.

Πες ενα μαγαζι που γινεται "της πουτανας". Αφου ειναι τοσα πολλα δε θα σου ειναι δυσκολο.

εΧΕΙΣ βγαλει γκομενα απο εκει δηλαδη? που ηταν χωρις τουπε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μυτινγκ με έναν ψεύτη?  :P

κωλοτουμπιάζεις λοπεζ !!!!!! Προσεξε

γιαυτο ειπα μυτινγκ ρε μυτονγκα
%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%9A%CE%99%CE%9F+2.jpg

τεσπα θα πεις ή θα σε δειρω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αχχαχαχαχαχα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

με τη λογική α πάω εκεί να βρω γυναίκα δεν παίζει κανένα...
με τη λογική πάω να περάσω καλά όλα.

υγ
μάλλον διαφωνούμε... :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.776
Πόντοι
5.827
ξεχασαμε να πουμε τυπε οτι προυποθεση να μην εισαι σαν ελονοσια εμφανισιακως και γλωσσικως. να μας συμπαθας αν γενικευσαμε.
Παραβλέποντας το προσωπικό σου υπονοούμενο, να τονίσω ότι οι γυναίκες είναι απλησίαστες για όλους τους άντρες χωρίς εξαιρέσεις. Ακόμα και σε αυτούς που γουστάρουν, ειδικά σ' αυτούς είναι που θα το παίξουν δύσκολες. Από τη φύση τους είναι έτσι, πώς θα το κάνουμε δηλαδή; Στο συμπέρασμα αυτό δεν έχω καταλήξει μόνο εξ ιδίας πείρας, αλλά συζητώντας με πολύ κόσμο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
με τη λογική α πάω εκεί να βρω γυναίκα δεν παίζει κανένα...
με τη λογική πάω να περάσω καλά όλα.
 :thumbsup:

Τωρα μιλας σωστα.....

Ετσι ολα μπορουν να γινουν ......
Υπαρχουν και ελευθερες και ελευθεροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom