Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μετριες (7αρια). Με τη μια δεν προχωρησε το θεμα, με την αλλη ειμασταν μαζι για ενα 6μηνο περιπου.

Ποιο vox ρε τυπε, για μπουζουκια μιλας? Και θες να μας πεις οτι γινεται της "πουτανας"? Το οτι τσιμπησες εσυ ενα τηλεφωνο δε σημαινει τιποτα απολυτως! Οταν λες για μαγαζια οτι γινεται της "πουτανας" μιλαμε για σκηνικα με τις γκομενες να χορευουν ημιγυμνες, να φασωνεις 2-3 διαφορετικα τεμαχια μεσα σε 2 ωρες, και γενικα σε ολο το μαγαζι να γινεται του μπαλαμουτιασματος το καγκελο! Εχεις ζησει τετοια σκηνικα στην Αθηνα?

το Vox είναι ροκόμπαρο στο Βόλο που γίνονται rock συναυλίες ποιο πολύ....

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τα τυχερα ποια ειναι? γινετε πιο συγκεκριμενοι να καταλαβαινει ο αλλος τι θελετε να πειτε...

δηλαδη εχεις βγαλει σχεση απο καμακι? ε αν εχεις βγαλει και την πηδουσες κανα 6μηνο τοτε αξιζε το κοπο για σενα... αλλιως ρε φιλε αμα πηγαινεις κανεις συνεχεια καμακι και δεν καταφερνεις τιποτα τι το παιδευεις? για να πεις οτι περναω καλα?

Πηγαινε κανε καμακι σε τρενο.... και αμα βγαλεις ποτε γκομενα σφυρα μου.

στον ησαπ ηταν ενας τυπος με παλτο μαυρο που εσκαγε διπλα σε γκομενες την επαιζε κ εχυνε κατω μπροστα απο τα παπουτσια τους

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παντου μπορει να γινει το μπουρκουμε οταν το θελει και η αλλη.....
Μην εισαι κολλημενος σε παρεα κτλ κτλ κτλ
Η παρεα ειναι για να περνατε ολοι μαζι καλα μεσω κοινων ενδιαφεροντων και να αποκτας κοινωνικοτητα....

ΔΕΝ θα γαμησεις με την παρεα διοτι αν συμβει αυτο θα λεγεται οργιο !!!!!!

Σιγα σιγα θα ερθουν και τα υπολοιπα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τα τυχερα ποια ειναι? γινετε πιο συγκεκριμενοι να καταλαβαινει ο αλλος τι θελετε να πειτε...

δηλαδη εχεις βγαλει σχεση απο καμακι? ε αν εχεις βγαλει και την πηδουσες κανα 6μηνο τοτε αξιζε το κοπο για σενα... αλλιως ρε φιλε αμα πηγαινεις κανεις συνεχεια καμακι και δεν καταφερνεις τιποτα τι το παιδευεις? για να πεις οτι περναω καλα?

ρε φιλε τι λες? προγραμμα θα βαλω τι θα κανω ?  :2funny:

εχει τυχει αρκετες φορες κι εχω πιασει κουβεντα με γκομενες στο δρομο,περιεγο ειναι? με καποιες κανονισαμε βγηκαμε και περασμαε και καλα που το περιεργο?

δηλαδη γιατι στο τραινο συγκεκριμμενα ?  :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
"Να περναμε καλα... ασχετα με το αποτελεσμα"

τωρα με παρηγορησες  :P

Ποιος περναει καλυτερα καποιος που πηδαει ή καποιος που χυλοπιτωνεται?

πρεπει να εχουν και καποιο σκοπο αυτα που κανεις αλλιως τι κανεις? χανεις το χρονο σου?

και o johny depp να είσαι κάποια βραδυά θα σου κάτσει καλή και κάποια μούφα....
αν θες κάθε βράθυ να κοιμάσαι αγκαλίτσα με θηληκό κάνε σοβαρή σχέση η γάμο. :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Έτσι είναι. Στην πραγματικότητα πουθενά δεν μπορεί κανείς να κάνει γνωριμίες. Ούτε σε ξενυχτάδικα, ούτε σε ΜΜΜ, ούτε σε δημόσιες υπηρεσίες, ούτε από κύκλο... πουθενά!! Μόνο οι alpha males πηδάνε, και πάλι ύστερα από πολλή προσπάθεια και επιμονή. Και αυτό γιατί η γυναίκα δε θέλει σεξ, οπότε αποφεύγει τους άντρες όπως ο διάολος το λιβάνι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε φιλε τι λες? προγραμμα θα βαλω τι θα κανω ?  :2funny:

εχει τυχει αρκετες φορες κι εχω πιασει κουβεντα με γκομενες στο δρομο,περιεγο ειναι? με καποιες κανονισαμε βγηκαμε και περασμαε και καλα που το περιεργο?

δηλαδη γιατι στο τραινο συγκεκριμμενα ?  :2funny:

Επιασες κουβεντα με γκομενες στο δρομο και μετα κανονισατε να βγειτε?

δεν ξερω ρε φιλε εμενα μου φαινεται περιεργο ολο αυτο. Αμα το πετυχες και οι γυναικες ηταν εμφανισημες μπραβο σου τι να σου πω αλλα τακτικη να ακολουθεις για να γνωριζεις γυναικες δεν ειναι
απλα δουλεψε μια φορα by chance.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έτσι είναι. Στην πραγματικότητα πουθενά δεν μπορεί κανείς να κάνει γνωριμίες. Ούτε σε ξενυχτάδικα, ούτε σε ΜΜΜ, ούτε σε δημόσιες υπηρεσίες, ούτε από κύκλο... πουθενά!! Μόνο οι alpha males πηδάνε, και πάλι ύστερα από πολλή προσπάθεια και επιμονή. Και αυτό γιατί η γυναίκα δε θέλει σεξ, οπότε αποφεύγει τους άντρες όπως ο διάολος το λιβάνι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Επιασες κουβεντα με γκομενες στο δρομο και μετα κανονισατε να βγειτε?

δεν ξερω ρε φιλε εμενα μου φαινεται περιεργο ολο αυτο. Αμα το πετυχες και οι γυναικες ηταν εμφανισημες μπραβο σου τι να σου πω αλλα τακτικη να ακολουθεις για να γνωριζεις γυναικες δεν ειναι
απλα δουλεψε μια φορα by chance.
τι τακτικη ρε φιλε? θες τακτικη για να γνωρισεις κοσμο ?  :S

μια χαρα ηταν η κοπελα,περιμεναμε σε μια υπηρεσια ωρα και πιασαμε την κουβεντα και βγηκαμε ,αφυσικο σου φαινεται?  :2funny:

σας εχει καψει το πολυ το ιντερνετ μου φαινεται  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι τακτικη ρε φιλε? θες τακτικη για να γνωρισεις κοσμο ?  :S

μια χαρα ηταν η κοπελα,περιμεναμε σε μια υπηρεσια ωρα και πιασαμε την κουβεντα και βγηκαμε ,αφυσικο σου φαινεται?  :2funny:

σας εχει καψει το πολυ το ιντερνετ μου φαινεται  :2funny:

Tι δουλεια κανεις ? Κοιτα αμα εισαι φτιαγμενος και η τυπισσα ηταν ανεργη και ψωμολυσουσε
δεν ειναι δυσκολο... ειδε προοπτικες και βγηκε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι προοπτικες παιζουν ρολο για τις περισσοτερες... μεγαλη υποθεση να εχεις αμαξακι και φραγκακια να κερνας

Στην Ελλαδα ζεις... η καθε μαμα και ο καθε μπαμπας θελουν να βολεψουν το παιδακι τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:S καλα δε συνεχιζω   :2funny:

Ε αμα δεν εισαι διατεθειμενος να κανεις συζητηση καλυτερα μην συνεχισεις
δεν θα μασησουμε αμασητα αυτα που ερχεσαι να μας περιγραψεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπολντι γαμας κανα γκομενακι η ολο θεωρια εισαι? :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Tι δουλεια κανεις ? Κοιτα αμα εισαι φτιαγμενος και η τυπισσα ηταν ανεργη και ψωμολυσουσε
δεν ειναι δυσκολο... ειδε προοπτικες και βγηκε
Ρε συ την ανθρωπινη ελξη και αναγκη συναναστροφης την λαμβανεις καθολου υποψιν σου ?

Δεν υπαρχει τακτικη στις γνωριμιες .... απλα τυχαινουν !!!!!!!!

Αυτοι φιλε μου, που χρησιμοποιουν τακτικες για γνωριμιες, εχουν πονηρο σκοπο και πονηρο μυαλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom