canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε εχεις ερθει κεφαλονια?Στο νησι σου ηταν αυτη.... κοιταζε αυτη και ψηνοταν απο μονη της.
Αλλα ετα χαλασε η δουλεια επειδη μου ειπε να βγουμε μεσημερι και μου ελεγε συνεχεια οτι αγαπαει τον γκομενο της που λειπει ταξιδι.
τυπε εχεις ερθει κεφαλονια?
ελα ρε...διακοπες?Ναι πιο παλια... Αργοστολι.
ελα ρε...διακοπες?
Ναι ρε... ηταν πολυ ωραια... εχει ενα καρο παραλιες κοντα με το αμαξι σχετικα
τυπε μυκονος,παρος,μηλος,σαντορινη,ζακυνθοςΓαμω τα νησια η Κεφαλονια φιλε
ειναι πολυ καλος προορισμος εχει φοβερες θαλασσες ειναι γαματα
τυπε μυκονος,παρος,μηλος,σαντορινη,ζακυνθος
super paradise.. :- :- :- :-Δεν εχω παει ποτε Μυκονο. Βρωμονησο
τυπε ουτε και εγω και δεν γουσταρω να παω...Δεν εχω παει ποτε Μυκονο. Βρωμονησο
σουπερ αρχιδια...super paradise.. :- :- :- :-
Τα Εξαρχεια μου αρεσουν αρκετα, για χειμωνα κυριως. Μαζευουν αρκετο φοιτητοκοσμο, γκομενες απλες χωρις τουπε, και υπαρχουν ωραια μαγαζακια μεσα στα στενα. Προφανως και δε μιλαω για την πλατεια Εξαρχειων που ειναι μεσα στη χασισομπιχλα.
Πες ενα μαγαζι που γινεται "της πουτανας". Αφου ειναι τοσα πολλα δε θα σου ειναι δυσκολο.
Πλατεία Καρύτση επίσης.
σουπερ αρχιδια...
Στη Μπιάφρας και τριγύρω έχει μπαράκια που γίνεται κέφι με μουσική και χορό. Πλατεία Καρύτση επίσης. Όποιος χορεύει και ξέρει να φλερτάρει μπορεί να έχει επιτυχία. Δεν ξέρω. Εμένα με κοιτάνε περίεργα και καταφρονητικά.
Στη Μπιάφρας και τριγύρω έχει μπαράκια που γίνεται κέφι με μουσική
Ποιος ξερει να φλερταρει ?Όποιος χορεύει και ξέρει να φλερτάρει μπορεί να έχει επιτυχία. Δεν ξέρω. Εμένα με κοιτάνε περίεργα και καταφρονητικά.
Δεν υπαρχει μαθημα ρε μπολντη γιαυτο ......Kαι γιατι δεν βρισκεις καποιον που να ξερει να φλερταρει ωστε να σε μαθει?
περιμενεις μονος σου? καλα κρασια