treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Το καμάκι πέθανε.
οι γερμανοι δεν σε καμακωνουν?
κ αμα τους κατσεις θα μυριζουν εμετιλα μπυρα κ καρβουνιασμενο λουκανικο
Το καμάκι πέθανε.
το ειχα γραψει κ παλια σε ανυποπτο χρονο
σε ξεφτυλισα?
πατατες κ κοτοπουλο στο φουρνο εχω παω να τσιμπησω
Το καμάκι πέθανε.
Ούτε και οι έλληνες!οι γερμανοι δεν σε καμακωνουν?
κ αμα τους κατσεις θα μυριζουν εμετιλα μπυρα κ καρβουνιασμενο λουκανικο
Ρομπα με εκανες. Νωρις δεν ειναι ρε για φαι?
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που σου εκαναν καμακι?
Πριν δύο βδομάδες...που και που κάνω babysitting ένα γερμανάκι 3 χρονών.Ρομπα με εκανες. Νωρις δεν ειναι ρε για φαι?
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που σου εκαναν καμακι?
Πριν δύο βδομάδες...που και που κάνω babysitting ένα γερμανάκι 3 χρονών.
πρεπει να τρελο σαπακι κ μπουρουχα συμφωνα με αυτα που ελεγε οτι μεσα σε 5 χρονια τελειωσε εμπ εμαθε γερμανικα ξεκινησε διαδκτωρικο κ μετα πηγε γερμανια κ πανε να την κανουν καθηγητρια σε πανεπιστημιο εκει
Μη μπεις στον κόπο φίλε μου. Θα φας πολύσου εκανε καμακι το πιτσιρικι
Κι εγω εχω τελειωσει ΕΜΠ και ξερω γερμανικα. Και αν ηθελα θα μπορουσα ανετα να κανω διδακτορικο
Μη μπεις στον κόπο φίλε μου. Θα φας πολύ
Κι εγω εχω τελειωσει ΕΜΠ και ξερω γερμανικα. Και αν ηθελα θα μπορουσα ανετα να κανω διδακτορικο
ναι αλλα εγω ειμαι καλυτερος απο σενα στο φορουμ
επισης κ στο χμποξ κ στις πουτανες
Ναι αλλά δεν ξέρω αν θα χω το ψυχικό σθένος να τελειώσω. Μπορεί να με στείλουν αδιάβαστη στο ενδιάμεσο.Γιατι φιλεναδα εχεις την εντυπωση πως οταν δουλευεις δεν τρως ?
χυμα.Ρε σεις που πετυχαινει κανεις μιλφετα (40-50 χρονων) με διαθεση για παιχνιδι? Και ποιος ο τροπος προσεγγισης αυτων των ηλικων απο καποιον 27χρονο?
σε πολλα μαγαζια το θεμα ειναι βλεπεσαι ?Ρε σεις που πετυχαινει κανεις μιλφετα (40-50 χρονων) με διαθεση για παιχνιδι? Και ποιος ο τροπος προσεγγισης αυτων των ηλικων απο καποιον 27χρονο?
ρε τυπισα εσυ μερα εισαι στο μπου τι πιεση μας κοροιδευειςΝαι αλλά δεν ξέρω αν θα χω το ψυχικό σθένος να τελειώσω. Μπορεί να με στείλουν αδιάβαστη στο ενδιάμεσο.
εισαι νινι ακομαΡε σεις που πετυχαινει κανεις μιλφετα (40-50 χρονων) με διαθεση για παιχνιδι? Και ποιος ο τροπος προσεγγισης αυτων των ηλικων απο καποιον 27χρονο?