kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Τι παπαριες ειναι αυτες? Σιγα μην θες phd για να βγαλεις γκομενα...
ισχύουν αυτά που λέει (άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο, εξαρτάται πόσο μαλακισμένη είναι η άλλη )
Π.χ. αν μιλάς μόνο για μουσική θα πει η γκόμενα τι βαρετός μαλάκας είναι αυτός μόνο για μουσική μιλάει;Για αυτό πρέπει να μιλήσεις για 3-4 θέματα τουλάχιστον.Σε κάθε θέμα πρέπει να φτάσεις σε κάποιο βάθος όχι όμως να το παρακάνεις.Επίσης πρέπει να αποφεύγεις εντελώς πολιτικά,αθλητικά,οικογενειακά και θρηκευτικά θέματα γιατί ξενερώνουν τις γκόμενες.Για αυτά δε λες τίποτα απολύτως στο αρχικό καμάκι.
Ρε δεν τις χύνεις στη μάπα που θα καθόμαστε να μας περνάνε κι από τεστ;
άιντε από κει πέρα...σκατόμπαζα ελλεηνίδες
νάταν καμιά σκανδιναβή, να με περνούσε κι από διαγώνισμα...
Π.χ. αν μιλάς μόνο για μουσική θα πει η γκόμενα τι βαρετός μαλάκας είναι αυτός μόνο για μουσική μιλάει;Για αυτό πρέπει να μιλήσεις για 3-4 θέματα τουλάχιστον.Σε κάθε θέμα πρέπει να φτάσεις σε κάποιο βάθος όχι όμως να το παρακάνεις.Επίσης πρέπει να αποφεύγεις εντελώς πολιτικά,αθλητικά,οικογενειακά και θρηκευτικά θέματα γιατί ξενερώνουν τις γκόμενες.Για αυτά δε λες τίποτα απολύτως στο αρχικό καμάκι.
Τα πάντα τελικά είναι τεστ σε αυτή την ζωή σιγά μην καθίσω να αποδείξω την αξία μου σε μία γυναίκα που καταπάσα πιθανότητα ΜΠΟΡΕΙ(να μην τα ισοπεδώνουμε όλα υπάρχουν εξαιρέσεις) να μην αξίζει αλλά εμείς είμαστε πολύ μεγάλοι και κολάμε με μία συγκεκριμένη ή κάποιες συγκεκριμένες και δεν πάμε αλλού, αν κυρία μου θέλεις να σου δείξω την αξία μου ΑΠΑΙΤΩ να μου τη δείξεις και εσύ , αν έχεις(όχι εσύ προσωπικά η κάθε γυναίκα) να δω αν αξίζει να περάσω το τεστ γιατί άλλο σχέση, άλλο γαμήσι.Επίσης πρέπει να δείχνει οτι εκτός από τη δουλειά και τα γκομενιλίκια έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή οτι περνάει καλά χωρίς να έχει ανάγκη τη γκόμενα και αυτή θα κερδίσει αν τη βάλει στη ζωή του.Εκεί χρειάζεται μια γκάμα δραστηριοτήτων ένα lifestyle που συνήθως οι καμάκηδες δεν έχουν αφού το μόνο που κάνουν είναι καμάκι.Κάποια στιγμή η γκόμενα βυθομετρεί.Αλλά το έμπειρο καμάκι το καταλαβαίνει αυτό.Θέλει να δει τα όριά σου και πώς θα αντιδράσεις σε συγκεκριμένες καταστάσεις.Για να ξεσκαρτάρει κάνει μια σειρά από τεστ.Οι πιο πολλοί κόβονται στα τεστ αφού δεν καταλαβαίνουν καν οτι πρόκειται για τεστ.Μερικές γκόμενες κάνουν πολύ δυσκολα τεστ που πρέπει να είσαι champion για να τα περάσεις και άλλες κάνουν εντελώς γελοία τεστ.Ολες όμως κάνουν τα τεστ.Αμα έχεις εμπειρία ξέρεις ακριβώς τι να απαντήσεις.
Σίγουρα οι καμάκηδες σκέφτονται πολύ γρήγορα και έχουν φοβερή συναισθηματική νοημοσύνη.Καλιμπράρουν σωστά και την παραμικρή κίνηση της γκόμενας.Αυτά που γράφω είναι εντελώς αυτονόητα για αυτούς κάτι σαν αλφαβήτα.Μόνο που δεν μπορούν να εξηγήσουν τι κάνουν όπως οι κιθαρίστες που παίζουν με το αυτί φοβερά μεν αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν.
να προσθέσω ότι απαγορεύεται δια ροπάλου να μιλάς για εμπειρίες από τον στρατό
Αυτό θέλω να το δω γκόμενα να το λέει στο Λάκη33 ο οποίος έχει δηλώσει πολλάκις,ότι σιχαίνεται τα ροκάδικα.....να του πει η γκόμενα ότι της αρέσουν οι Μετάλικα,και να πάθει εγκεφάλικο ο μαλάκας
ισχύουν αυτά που λέει (άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο, εξαρτάται πόσο μαλακισμένη είναι η άλλη )
ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΜΗ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Και όχι μόνο οι γκόμενες αδερφέ....και γω όταν βλέπω άνδρες να πιάνουν συζήτηση για τον κωλοστρατό μου'ρχετε να ξεράσω
Και όχι μόνο οι γκόμενες αδερφέ....και γω όταν βλέπω άνδρες να πιάνουν συζήτηση για τον κωλοστρατό μου'ρχετε να ξεράσω
Μπουαχαχαχαχαχα
Αυτό θέλω να το δω γκόμενα να το λέει στο Λάκη33 ο οποίος έχει δηλώσει πολλάκις,ότι σιχαίνεται τα ροκάδικα.....να του πει η γκόμενα ότι της αρέσουν οι Μετάλικα,και να πάθει εγκεφάλικο ο μαλάκας
Σιγα, εγω σε μια που μου ειπε οτι της αρεσει ο Κιαμος δεν αντεδρασα. Βεβαια δεν ηξερα ποιος μαλακας ειναι ο Κιαμος, ειχα ενα μαθηματικο στο γυμνασιο που τον λεγαν ετσι και ηταν καλος ανθρωπακος. Δεν με χαλασε λοιπον
Τα γιωτομπαλα δεν επιτρεποντε να ομιλουν για το στρατο.
ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΣΥ...Και όχι μόνο οι γκόμενες αδερφέ....και γω όταν βλέπω άνδρες να πιάνουν συζήτηση για τον κωλοστρατό μου'ρχετε να ξεράσω
εγω γιατι εχω παντα γκομενες που παντα μα παντα συμφωνουμε με εμενα ?θα μου πει καποιος ???
μαλλον του τον χωναν οι παλιοι τυπεάσχημες εμπειρίες τύπε, σε χώναν οι παλιοί;