Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Π.χ. αν μιλάς μόνο για μουσική θα πει η γκόμενα τι βαρετός μαλάκας είναι αυτός μόνο για μουσική μιλάει;Για αυτό πρέπει να μιλήσεις για 3-4 θέματα τουλάχιστον.Σε κάθε θέμα πρέπει να φτάσεις σε κάποιο βάθος όχι όμως να το παρακάνεις.Επίσης πρέπει να αποφεύγεις εντελώς πολιτικά,αθλητικά,οικογενειακά και θρηκευτικά θέματα γιατί ξενερώνουν τις γκόμενες.Για αυτά δε λες τίποτα απολύτως στο αρχικό καμάκι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Π.χ. αν μιλάς μόνο για μουσική θα πει η γκόμενα τι βαρετός μαλάκας είναι αυτός μόνο για μουσική μιλάει;Για αυτό πρέπει να μιλήσεις για 3-4 θέματα τουλάχιστον.Σε κάθε θέμα πρέπει να φτάσεις σε κάποιο βάθος όχι όμως να το παρακάνεις.Επίσης πρέπει να αποφεύγεις εντελώς πολιτικά,αθλητικά,οικογενειακά και θρηκευτικά θέματα γιατί ξενερώνουν τις γκόμενες.Για αυτά δε λες τίποτα απολύτως στο αρχικό καμάκι.

Eπισης οι γκομενες ξενερωνουν και οταν βλέπουν κάποιον να "δουλεύει" υπερ του δέοντος για
να καταφερει τελικα να τις εντυπωσιασει.

Επισκέπτης
Ρε δεν τις χύνεις στη μάπα που θα καθόμαστε να μας περνάνε κι από τεστ;
άιντε από κει πέρα...σκατόμπαζα ελλεηνίδες

νάταν καμιά σκανδιναβή, να με περνούσε κι από διαγώνισμα...

Καλά μη μας πάθεις και συ κανά εγκεφαλικό και σε μαζεύουμε και σένα

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΜΗ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ,ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ,ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ......

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

να προσθέσω ότι απαγορεύεται δια ροπάλου να μιλάς για εμπειρίες από τον στρατό :tooth:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Επίσης πρέπει να δείχνει οτι εκτός από τη δουλειά και τα γκομενιλίκια έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή οτι περνάει καλά χωρίς να έχει ανάγκη τη γκόμενα και αυτή θα κερδίσει αν τη βάλει στη ζωή του.Εκεί χρειάζεται μια γκάμα δραστηριοτήτων ένα lifestyle που συνήθως οι καμάκηδες δεν έχουν αφού το μόνο που κάνουν είναι καμάκι.Κάποια στιγμή η γκόμενα βυθομετρεί.Αλλά το έμπειρο καμάκι το καταλαβαίνει αυτό.Θέλει να δει τα όριά σου και πώς θα αντιδράσεις σε συγκεκριμένες καταστάσεις.Για να ξεσκαρτάρει κάνει μια σειρά από τεστ.Οι πιο πολλοί κόβονται στα τεστ αφού δεν καταλαβαίνουν καν οτι πρόκειται για τεστ.Μερικές γκόμενες κάνουν πολύ δυσκολα τεστ που πρέπει να είσαι champion για να τα περάσεις και άλλες κάνουν εντελώς γελοία τεστ.Ολες όμως κάνουν τα τεστ.Αμα έχεις εμπειρία ξέρεις ακριβώς τι να απαντήσεις.
Σίγουρα οι καμάκηδες σκέφτονται πολύ γρήγορα και έχουν φοβερή συναισθηματική νοημοσύνη.Καλιμπράρουν σωστά και την παραμικρή κίνηση της γκόμενας.Αυτά που γράφω είναι εντελώς αυτονόητα για αυτούς κάτι σαν αλφαβήτα.Μόνο που δεν μπορούν να εξηγήσουν τι κάνουν όπως οι κιθαρίστες που παίζουν με το αυτί φοβερά μεν αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν.
Τα πάντα τελικά είναι τεστ σε αυτή την ζωή σιγά μην καθίσω να αποδείξω την αξία μου σε μία γυναίκα που καταπάσα πιθανότητα ΜΠΟΡΕΙ(να μην τα ισοπεδώνουμε όλα υπάρχουν εξαιρέσεις) να μην αξίζει αλλά εμείς είμαστε  :jerking: πολύ μεγάλοι  :jerking: και κολάμε με μία συγκεκριμένη ή κάποιες συγκεκριμένες και δεν πάμε αλλού, αν κυρία μου θέλεις να σου δείξω την αξία μου ΑΠΑΙΤΩ να μου τη δείξεις και εσύ , αν έχεις(όχι εσύ προσωπικά η κάθε γυναίκα) να δω αν αξίζει να περάσω το τεστ γιατί άλλο σχέση, άλλο γαμήσι.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Αυτό θέλω να το δω γκόμενα να το λέει στο Λάκη33 ο οποίος έχει δηλώσει πολλάκις,ότι σιχαίνεται τα ροκάδικα.....να του πει η γκόμενα ότι της αρέσουν οι Μετάλικα,και να πάθει εγκεφάλικο ο μαλάκας :rockon: :rockon: :rockon: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Σιγα, εγω σε μια που μου ειπε οτι της αρεσει ο Κιαμος δεν αντεδρασα. Βεβαια δεν ηξερα ποιος μαλακας ειναι ο Κιαμος, ειχα ενα μαθηματικο στο γυμνασιο που τον λεγαν ετσι και ηταν καλος ανθρωπακος. Δεν με χαλασε λοιπον :sunglasses:

ισχύουν αυτά που λέει (άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο, εξαρτάται πόσο μαλακισμένη είναι η άλλη :jerking: )

Τι να σου πω η τελευταια φορα που εκανα καμακι ηταν οταν ειχαμε δραχμες ακομα...

Παντως δεν θυμαμαι να εκανα κανα πολυπλοκο σχεδιο, για την ακριβεια πριν παω κοντα και ανοιξω το στομα μου δεν ειχα ιδεα του τι θα πω. Φυσικα υπηρχαν και ευτραπελα :grin:

Θυμαμαι μια γκομενα στην επαρχια που ημουνα φανταρος και με κοιταγε, στην καφετερια της πολης. Οταν πηρα αποφαση να της την πεσω, πηγα εκει που καθοταν της επιασα κουβεντα και μετα το πρωτο 10λεπτο της ειπα οτι ηταν πολυ ομορφη. Και γυρναει αυτη αυταρεσκα και μου λεει " α καλα, δεν μου λες κατι νεο, ολοι το ιδιο μου λενε" Εγω τοτε αυθορμητα απανταω "μαλλον βγαινεις μονο με φανταρους" :2funny: Οχι μονο δεν γαμησα αλλα με εβρισε κιολας  :headbang:

Επισκέπτης
ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΜΗ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Ρε μην ψάχνετε συνταγές για καλύτερο κυνήγι του λαγού...
υπάρχουν και....χελώνες να κυνηγήσεις  ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Και όχι μόνο οι γκόμενες αδερφέ....και γω όταν βλέπω άνδρες να πιάνουν συζήτηση για τον κωλοστρατό μου'ρχετε να ξεράσω

Τα γιωτομπαλα δεν επιτρεποντε να ομιλουν για το στρατο.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μπουαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό θέλω να το δω γκόμενα να το λέει στο Λάκη33 ο οποίος έχει δηλώσει πολλάκις,ότι σιχαίνεται τα ροκάδικα.....να του πει η γκόμενα ότι της αρέσουν οι Μετάλικα,και να πάθει εγκεφάλικο ο μαλάκας :rockon: :rockon: :rockon: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

εγω γιατι εχω παντα γκομενες που παντα μα παντα συμγωνουμε με εμενα ?θα μου πει καποιος ???

Επισκέπτης
Σιγα, εγω σε μια που μου ειπε οτι της αρεσει ο Κιαμος δεν αντεδρασα. Βεβαια δεν ηξερα ποιος μαλακας ειναι ο Κιαμος, ειχα ενα μαθηματικο στο γυμνασιο που τον λεγαν ετσι και ηταν καλος ανθρωπακος. Δεν με χαλασε λοιπον :sunglasses:

Και εσύ πες της ότι σου αρέσει ο Πλούταρχος.......πόσες είναι οι πιθανότητες λες,να πάει το μυαλό της στο ιστορικό τον Πλούταρχο,και πόσες στον τραγουδιστή; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Τα γιωτομπαλα δεν επιτρεποντε να ομιλουν για το στρατο.

Εσύ πες στη γκόμενα,για τη σκόνη που σας βάζαν στο γάλα,για να μη σας κάνει κουκού :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι παπαριες ειναι αυτες? Σιγα μην θες phd για να βγαλεις γκομενα...

Το έχει μελετήσει το θέμα τύπε. Αλλά πιο ωραία είναι όταν λέει για τους τσαμπουκάδες με Τούρκους, Τσετσένους και Τουρανοτάταρους :cheesy:

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σημερα το μονο "καμακι" που υπαρχει, αν εξαιρεσει κανεις το γραφικο βλαχομαγκικο στυλ βιντεοταινιας 80 με στ.ψαλτη, ειναι αυτο που μονο καποια γκομενα που γουσταρει θα αποφασισει να παρει τη πρωτοβουλια να κανει.. οι μαχιμοι αντρες, σημερα δεν χρειαζονται τιποτα παραπανω απο το να ειναι παροντες εκει που πρεπει.. οι μη μαχιμοι μπορουν να ποσταρουν ολη μερα, διηγουμενοι ιστοριες με τους δρακουλες των εξαρχειων κ προβληματιζομενοι γιατι οι αλλοι γαμανε... :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε κιθαρα δε μας εχεις πει, πηγες στρατο? σε ποιο οπλο? πως περασες?  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom