Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το τραγικο ειναι οτι καποιοι αντρες κραζουν ολα τα αλλα γ το οτι ειναι παντα με το πουλι στο χερι .
με αυτα τα μυαλα ποια θα τους καθοταν;!
χμμμ....

To θεμα  εξισορροπειται καπωs ,  απο τιs Ελληνιδεs που τοχουν αραχνιασμενο
Σε μαs , τουλαχιστον βλεπει και κανα κωλ γκερλ.......
Με τιs  αραχνεs , αραγε να υπαρχει λυση???η  μπααααα???? :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να σου πω την αληθεια βαριεμαι να τις διαβασω ολες! Το ειδα προχθες κ ειχα μεινει στις 4! Εγω παντως δεν φλερταρω! Γτ ειναι ξυνομουρες! Τελος! That's the truth! ;)

Μα αν δεν ξερειs  και τι σοι ανθρωποs ειναι.......δεν λεει.....
Στα κουτουρου?????  Τωρα ακομη και το καρπουζι πριν το παρειs,  το σφαζουνε

OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οταν εγω σε καποιο σημειο αγανακτισα με τα οσα ακουγα απο τις γυναικες του φορουμ (εξαιρω την mounitsa) (μηδενικη συμβολη στη συζητηση, μονο κατι ευσεβεις ποθους για κουκλους με ατακες που συχναζουν σε παρκα) καποιοι με λεγανε φασιστα και φαλοκρατη

ουτε μια δεν τολμησε να μας αναφερει ενα καμακι που της εχουνε κανει,
αφου μπαινετε σε ενα thread που αφορα τους αντρες (καμακι κανονικο δεν κανουν οι γυναικες περα απο κοιταγματα)
τουλαχιστον πειτε κατι ουσιαστικο

δεν μας ενδιαφερει τι τυπο αντρα γουσταρετε

μας ενδιαφερει να ακουσουμε για το καμακι (αν εχετε δεχτει ποτε φυσικα)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Μα αν δεν ξερειs  και τι σοι ανθρωποs ειναι.......δεν λεει.....
Στα κουτουρου?????  Τωρα ακομη και το καρπουζι πριν το παρειs,  το σφαζουνε
Kαμια φορα κ απο γνωριμιες κ καλα! Παλι ξυνες ηταν! Με μουτρα ερχονται! Ξυδι κυριες μου!!  :sunglasses: :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
To θεμα  εξισορροπειται καπωs ,  απο τιs Ελληνιδεs που τοχουν αραχνιασμενο
Σε μαs , τουλαχιστον βλεπει και κανα κωλ γκερλ.......
Με τιs  αραχνεs , αραγε να υπαρχει λυση???η  μπααααα???? :grin: :grin: :grin: :grin:
ετσσι ειναι αν ετσι νομιζετε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οταν εγω σε καποιο σημειο αγανακτισα με τα οσα ακουγα απο τις γυναικες του φορουμ (εξαιρω την mounitsa) (μηδενικη συμβολη στη συζητηση, μονο κατι ευσεβεις ποθους για κουκλους με ατακες που συχναζουν σε παρκα) καποιοι με λεγανε φασιστα και φαλοκρατη

αφου μπαινετε σε ενα thread που αφορα τους αντρες (καμακι κανονικο δεν κανουν οι γυναικες περα απο κοιταγματα)

αμα ποτε μου κανει κανεις καμακι θα σου απαντησω...αλλα δε το βλεπω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ετσσι ειναι αν ετσι νομιζετε...

Δεν νομιζω.......Αν κανειs τον κοπο να δειs  σε τι ...σαιτ  ειμαστε, ισωs και να καταλαβειs
Εγω παντωs δεν απελπιζομαι  για σαs.......Γατεs και σκυλια μια φορα,    υπαρχουν εν αφθονια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Δεν νομιζω.......Αν κανειs τον κοπο να δειs  σε τι ...σαιτ  ειμαστε, ισωs και να καταλαβειs
Εγω παντωs δεν απελπιζομαι  για σαs.......Γατεs και σκυλια μια φορα,    υπαρχουν εν αφθονια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
+1000

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θα κανεις την υπερτατη χαρη να μου απαντησεις ε;
:2funny: :2funny:
καλα ας μου κανει ποτε κανεις καμακι και βλεπουμε...

Δεν νομιζω.......Αν κανειs τον κοπο να δειs  σε τι ...σαιτ  ειμαστε, ισωs και να καταλαβειs
Εγω παντωs δεν απελπιζομαι  για σαs.......Γατεs και σκυλια μια φορα,    υπαρχουν εν αφθονια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
το σαιτ απαρτιζεται απο 110000 μελη.μη τσουβαλιαζεις.
Με ξέχασες τόσο γρήγορα λοιπόν: :'(
απο κοντα εννοουσα βρε.ιντερνετικα κατι παιζει.οταν με βλεπουνε τρεχουν πανικοβλητοι.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Προσωπικά πιστεύω ότι λόγο αυτών των συμπεριφορών τα διαζύγια έχουν εκτιναχθεί στα ύψη άσε που πολλές γυναίκες σε κάνουν να αισθάνεσε  απλά γιατί υπάρχεις, οπότε μια μέρα αποφάσισα να τις γράψω εκεί που δεν πιάνει η μελάνη και καθάρισα ,σταμάτησα να δίνω σημασία και η ψυχολογία μου εκτινάχθηκε στα ύψη, αν μας φέρονται έτσι ή διστάζουν μέχρι αηδίας για κολλολόγους ας μείνου και στο ράφι υπάρχουν και αλλού καλύτερα δέντρα που δίνου ευκολότερα καλύτερους καρπούς να γευτούμε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το σαιτ απαρτιζεται απο 110000 μελη.μη τσουβαλιαζεις

......Τα  οποια 11.000  μελη  ειναι εδω για........καμακι?????
Εκτοs........κι αν εχουν ερθει για επιστημονικο σεμιναριο.......

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
απο κοντα εννοουσα βρε.ιντερνετικα κατι παιζει.οταν με βλεπουνε τρεχουν πανικοβλητοι.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτά τα λες για να απομακρύνεις τον πολύ κόσμο. Αυτός που επιμένει όμως θα γευθεί τους θησαυρούς του ουρανού...  :cheesy:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
καλα ας μου κανει ποτε κανεις καμακι και βλεπουμε...
το σαιτ απαρτιζεται απο 110000 μελη.μη τσουβαλιαζεις.απο κοντα εννοουσα βρε.ιντερνετικα κατι παιζει.οταν με βλεπουνε τρεχουν πανικοβλητοι.
Για καμάκι προσωπική μου άποψη ιντερνετικό δεν παίζει παρακινδυνευμένο και δεν είναι σίγουρο αν αποφέρει το παραμικρό.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
......Τα  οποια 11.000  μελη  ειναι εδω για........καμακι?????
Εκτοs........κι αν εχουν ερθει για επιστημονικο σεμιναριο.......
υπαρχουν ατομα εδω (κ υπηρχαν) που δεν ψαχνουν γαμισι ουτε επι πληρωμη ουτε χωρις.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτά τα λες για να απομακρύνεις τον πολύ κόσμο. Αυτός που επιμένει όμως θα γευθεί τους θησαυρούς του ουρανού...  :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν χρειαζεται να προσπαθησω.απομακρυνεται απο μονος του.

Επισκέπτης
Παίδες μην προσπαθείτε μάταια να πείσετε τη loukirtia και κάθε άλλη κοπέλα του σαιτ.
Το πρόβλημα δυστυχώς θα παραμείνει ακόμη και αν αυτές ταχθούν υπέρ μας με σπαθιά και με κοντάρια  :(
Με τις εκεί απ έξω τι γίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom