Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτά τα λες για να απομακρύνεις τον πολύ κόσμο. Αυτός που επιμένει όμως θα γευθεί τους θησαυρούς του ουρανού...  :cheesy:

Του  ουρανου???????   Δεν ειναι εδω το σαιτ  τηs Αεροποριαs    :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παίδες μην προσπαθείτε μάταια να πείσετε τη loukirtia και κάθε άλλη κοπέλα του σαιτ.
Το πρόβλημα δυστυχώς θα παραμείνει ακόμη και αν αυτές ταχθούν υπέρ μας με σπαθιά και με κοντάρια  :(
Με τις εκεί απ έξω τι γίνεται...

Δεν θελουμε να πεισουμε καμμια φιλε μου......Αλλα στη δουλεια για να περασει η ωρα πρεπει καπωs να.....
Δεν ξερω αν με παρακολουθειs βεβαια

Επισκέπτης
οταν εγω σε καποιο σημειο αγανακτισα με τα οσα ακουγα απο τις γυναικες του φορουμ (εξαιρω την mounitsa) (μηδενικη συμβολη στη συζητηση, μονο κατι ευσεβεις ποθους για κουκλους με ατακες που συχναζουν σε παρκα) καποιοι με λεγανε φασιστα και φαλοκρατη

ουτε μια δεν τολμησε να μας αναφερει ενα καμακι που της εχουνε κανει,
αφου μπαινετε σε ενα thread που αφορα τους αντρες (καμακι κανονικο δεν κανουν οι γυναικες περα απο κοιταγματα)
τουλαχιστον πειτε κατι ουσιαστικο

δεν μας ενδιαφερει τι τυπο αντρα γουσταρετε

μας ενδιαφερει να ακουσουμε για το καμακι (αν εχετε δεχτει ποτε φυσικα)

Γιατί εξαιρείς τη μουνίτσα;;;; Τη γουστάρεις; τη γουστάρεις;;; Ατιμούλικο...... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Και έπειτα,δεν είναι απαραίτητο,ή κάθε μία να διατυμπανίζει αν της κάναν καμάκι ή αν δεν της κάναν...........

Και είσαι φαλλοκράτης -και χαμηλού επιπέδου κιόλας,ύστερα απ'αυτό που π΄σοταρες-,φίλε,γιατί πολύ απλά αυτό δείχνεις

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δηλαδή θα συγκρίνεις τις γκόμενες που θα δεις στην Καλλιδρομίου
με αυτές που θα δεις στο Mansion ;;;;;;;;;;

Μα τι κάνω ;;;
Τι συζητάω ;;;;;;;;;;

Συζητάμε αν τον Ιούλιο στην Ελλάδα είναι Καλόκαιρι
ή έχει πολικό ψύχος ;;;;;;;

Κάποια πράγματα είναι δεδομένα και αυτονόητα ...

Μιας κι έχω πρόβλημα προσανατολισμού, δε θυμάμαι καν ποια είναι η Καλλιδρομίου, οπότε μιλάω γενικά για τα Εξάρχεια.
Α, επίσης δεν ξέρω καν τι εστί Mansion.
Όπως και να έχει, πραγματικά έχεις χάσει κάθε 'δικαίωμα' να μιλάς εσύ για γούστο που θεωρείς γαμήσιμη τη Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι. Πραγματικά, μην το πεις παραέξω.

Επίσης γιατί κόβεις τα ποστς? Γαμάς τη γυναίκα σου 4 φορές το μήνα και περιμένεις να σε πιστέψει έστω κι ένας? Στη γαμάει Εξαρχειώτης? Δεν εξηγείται τόσο μένος.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Παίδες μην προσπαθείτε μάταια να πείσετε τη loukirtia και κάθε άλλη κοπέλα του σαιτ.
Το πρόβλημα δυστυχώς θα παραμείνει ακόμη και αν αυτές ταχθούν υπέρ μας με σπαθιά και με κοντάρια  :(
Με τις εκεί απ έξω τι γίνεται...
Γ αυτες που κυκλοφορουν εκει εξω! Μονο ενας μπορει να λυσει το μυστηριο!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
1.υπαρχουν ατομα εδω (κ υπηρχαν) που δεν ψαχνουν γαμισι ουτε επι πληρωμη ουτε χωρις.
2. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν χρειαζεται να προσπαθησω.απομακρυνεται απο μονος του.
1. Υπάρχουν και ευνούχοι στο σάιτ;
2. Αυτή η σεμνότητα σου ξέρεις ότι με τρελαίνει  :cum:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει να καταλάβουμε οτι το καμάκι έχει κοινωνικές συνέπειες.Κάνοντας καμάκι και γαμώντας εδώ κι εκεί κινδυνεύεις με ένα σωρό ρίσκα από εγκυμοσύνη της γκόμενας που θα την πληρώνεις μια ζωή μέχρι οικονομική καταστροφη.Το θέμα είναι να κάνεις καμάκι αποφεύγοντας κατά το δυνατό τις κοινωνικές συνέπειες ως ελεύθερος ψώλων.Οι γκόμενες θα γούσταραν να υπήρχε νομοθεσία στο καμάκι,στο ραντεβού κτλ αυτό όμως ευτυχώς δεν υπάρχει όσο αποφεύγεται ο γάμος.Αρα οι άντρες έχουν το πάνω χέρι όσο το καμάκι δεν πολιτικοποιείται.Φυσικά οι γκόμενες έχουν το πάνω χέρι με την έννοια οτι μπορούν να μοιράζουν χυλόπιττες αβέρτα αλλά όπως είδαμε η έλλειψη νομοθεσίας είναι σοβαρό πλεονέκτημα.

Επισκέπτης
Δηλαδή μετά από αυτό να πιστέψω ότι υπάρχουν πασιονάριες των Εξαρχείων
που θα σκάσουν λεφτά να κάνουν λεύκανση δοντιών ;;;
Όταν κοστίζει όσο όλα τους τα ταγάρια και οι ινδικές έθνικ φούστες ;;;;;
Και θα κυκλοφοράνε με λευκά δόντια σαν μοντέλες ή σαν playmates ή σαν γκόμενες κανενός ματσό ;;;;;;;;;

Υπάρχει πολύ χιούμορ στο φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!

Ο πραγματικός λόγος που δεν πατάω Εξάρχεια
είναι ότι όταν βλέπω τις γκόμενες που κυκλοφορούν εκεί,
βρωμιάρες πασιονάριες αναρχοαυτόνομες με άβγαλτο φρύδι ,
μασχάλη μαλλούρα , βρώμικα πόδια , σανδάλια , ταγάρια και έθνικ φούστες
συνδιασμένα με λαστιχάκι από σαλάμια στα μαλλιά
ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΈΤΟΙΟ ΝΤΕ-ΚΑΒΛΈ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 2 24ΩΡΑ
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ 2 24ΩΡΩΝ !!!!!
Κι είναι κρίμα.

Καλά ρε μαλακομπούκωμα,μη πάθεις κανά εγκεφαλικό και σε χάσουμε.....θα είναι κρίμα για την ανθρωπότητα να χάσει έναν αρχιψεύταρο,με μπιροκοιλιά και με μυαλό μικρότερο από τον μέσο σκύλο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
to kamaki ζει
προ ολιγο με καμακωσαν απο μπαλκονι πολυκατοικιας
αλλα σαν γνησιος ελεηνιδος δεν ανταποκριθηκα
ουτε καν κοιταξα να δω τι σοι ειναι η λυσσαρα :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
to kamaki ζει
προ ολιγο με καμακωσαν απο μπαλκονι πολυκατοικιας
αλλα σαν γνησιος ελεηνιδος δεν ανταποκριθηκα
ουτε καν κοιταξα να δω τι σοι ειναι η λυσσαρα :grin:

κανά πουστράκι θα ήταν :birdman:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενα άλλο λάθος που κάνουν συχνά οι άντρες είναι οτι συμφωνούν συνέχεια με τις γκόμενες γιατί νομίζουν οτι έτσι θα τους αρέσουν.Αντίθετα έτσι φαίνονται χωρίς προσωπικότητα και μαλθακοί.Π.χ. Η γκόμενα λέει μου αρέσουν οι Μετάλλικα και ο άλλος συμφωνεί.Η λέει μου αρέσει το μωβ χρώμα και ο άλλος λέει είναι ωραίο χρώμα.Ενώ αν πει το μωβ δε μου αρέσει γουστάρω το μαύρο η γκόμενα θα πει ωπ αυτός τολμά να διαφωνεί μαζί μου δεν είναι υποάνδρας να τον κάνω ο,τι θέλω είναι ενδιαφέρων τύπος.Για αυτό δεν πρέπει να διστάζει κανείς να διαφωνεί με τις γκόμενες ούτε πρέπει να τις φλομώνει στα κοπλιμέντα αλλά να λέει ένα κοπλιμέντο που έχει σχέση με επιλογή που έκανε π.χ. Ωραία σκουλαρίκια ταιριάζουν με ...κτλ γις να φανεί οτι εκτιμάει το γούστο της.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης πρέπει να δείχνει οτι εκτός από τη δουλειά και τα γκομενιλίκια έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή οτι περνάει καλά χωρίς να έχει ανάγκη τη γκόμενα και αυτή θα κερδίσει αν τη βάλει στη ζωή του.Εκεί χρειάζεται μια γκάμα δραστηριοτήτων ένα lifestyle που συνήθως οι καμάκηδες δεν έχουν αφού το μόνο που κάνουν είναι καμάκι.Κάποια στιγμή η γκόμενα βυθομετρεί.Αλλά το έμπειρο καμάκι το καταλαβαίνει αυτό.Θέλει να δει τα όριά σου και πώς θα αντιδράσεις σε συγκεκριμένες καταστάσεις.Για να ξεσκαρτάρει κάνει μια σειρά από τεστ.Οι πιο πολλοί κόβονται στα τεστ αφού δεν καταλαβαίνουν καν οτι πρόκειται για τεστ.Μερικές γκόμενες κάνουν πολύ δυσκολα τεστ που πρέπει να είσαι champion για να τα περάσεις και άλλες κάνουν εντελώς γελοία τεστ.Ολες όμως κάνουν τα τεστ.Αμα έχεις εμπειρία ξέρεις ακριβώς τι να απαντήσεις.
Σίγουρα οι καμάκηδες σκέφτονται πολύ γρήγορα και έχουν φοβερή συναισθηματική νοημοσύνη.Καλιμπράρουν σωστά και την παραμικρή κίνηση της γκόμενας.Αυτά που γράφω είναι εντελώς αυτονόητα για αυτούς κάτι σαν αλφαβήτα.Μόνο που δεν μπορούν να εξηγήσουν τι κάνουν όπως οι κιθαρίστες που παίζουν με το αυτί φοβερά μεν αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν.

Επισκέπτης
Επίσης πρέπει να δείχνει οτι εκτός από τη δουλειά και τα γκομενιλίκια έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή οτι περνάει καλά χωρίς να έχει ανάγκη τη γκόμενα και αυτή θα κερδίσει αν τη βάλει στη ζωή του.Εκεί χρειάζεται μια γκάμα δραστηριοτήτων ένα lifestyle που συνήθως οι καμάκηδες δεν έχουν αφού το μόνο που κάνουν είναι καμάκι.Κάποια στιγμή η γκόμενα βυθομετρεί.Αλλά το έμπειρο καμάκι το καταλαβαίνει αυτό.Θέλει να δει τα όριά σου και πώς θα αντιδράσεις σε συγκεκριμένες καταστάσεις.Για να ξεσκαρτάρει κάνει μια σειρά από τεστ.Οι πιο πολλοί κόβονται στα τεστ αφού δεν καταλαβαίνουν καν οτι πρόκειται για τεστ.Μερικές γκόμενες κάνουν πολύ δυσκολα τεστ που πρέπει να είσαι champion για να τα περάσεις και άλλες κάνουν εντελώς γελοία τεστ.Ολες όμως κάνουν τα τεστ.Αμα έχεις εμπειρία ξέρεις ακριβώς τι να απαντήσεις.

Ρε δεν τις χύνεις στη μάπα που θα καθόμαστε να μας περνάνε κι από τεστ;
άιντε από κει πέρα...σκατόμπαζα ελλεηνίδες

νάταν καμιά σκανδιναβή, να με περνούσε κι από διαγώνισμα...

Επισκέπτης
Ενα άλλο λάθος που κάνουν συχνά οι άντρες είναι οτι συμφωνούν συνέχεια με τις γκόμενες γιατί νομίζουν οτι έτσι θα τους αρέσουν.Αντίθετα έτσι φαίνονται χωρίς προσωπικότητα και μαλθακοί.Π.χ. Η γκόμενα λέει μου αρέσουν οι Μετάλλικα και ο άλλος συμφωνεί.

Μπουαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό θέλω να το δω γκόμενα να το λέει στο Λάκη33 ο οποίος έχει δηλώσει πολλάκις,ότι σιχαίνεται τα ροκάδικα.....να του πει η γκόμενα ότι της αρέσουν οι Μετάλικα,και να πάθει εγκεφάλικο ο μαλάκας :rockon: :rockon: :rockon: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Τι παπαριες ειναι αυτες? Σιγα μην θες phd για να βγαλεις γκομενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom