Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Καλο σας μηνα αγιε.Οπως βλεπετε το παλευω τοση ωρα αλλα δε βλεπω να καταφερνω τιποτα.Ενας ακομα μηνας ανεραστη θα με βρει.

Θα σας προέτρεπα να το παλέψετε με κάποιον-ους άλλον-ους, γιατί αν συνεχίσετε με τους ίδιους ο μήνας μπορεί να γίνει και πενταετία.  :cool2:

Άν θέλετε βέβαια μπορούμε να κανονίσουμε να περάσετε για ένα ευχέλαιο, έτσι για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση.  ;)

Επισκέπτης
1ον - Αυτα δεν τα λεμε αν θελουμε να πιστευουν οτι εχουμε κατι. (μια τελιτσα)

2ον -  Ποτε δεν σβηνουμε κατι αν δεν το ελεγξουμε πρωτα. (μια τελιτσα)

Κατι δεν μας λες σωστα   :rolleyes:(χωρις τελιτσα)

Κάτι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν τα 2/10 τουλάχιστον που λέει είναι σωστά,ή αλήθειες......θα είναι θαύμα

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
:2funny:Αφού είναι ανώμαλες οι Ελληνίδες. :2funny:

Τώρα πάει λέει ξαναμμένη... αλλά το ποιος θα γαμήσει ποιον είναι δεν το εγγυώμαι.... :s&m_1:

Άντε γαμήσατε το τοπικ πάλι ...μην δούνε τοπικ οι απελπισμένες και ο πούστης θα μπούνε να πεταχτούνε σαν κώλοι να το κάνουν μπαχαλο... :2funny:

Επισκέπτης
Θα σας προέτρεπα να το παλέψετε με κάποιον-ους άλλον-ους, γιατί αν συνεχίσετε με τους ίδιους ο μήνας μπορεί να γίνει και πενταετία.  :cool2:

Άν θέλετε βέβαια μπορούμε να κανονίσουμε να περάσετε για ένα ευχέλαιο, έτσι για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση.  ;)
παντα gentleman. :smitten:

εσωτερικη παλλινδρομηση.
σταματα μωρη μπας και μου παρουν κανα ρουχο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το προσπαθώ αλλά δεν μου βγαίνει. Ίσως την επόμενη εβδομάδα φίλτατε.
Καλό μήνα να έχετε  :grin:

Μην κανειs  προσπαθεια επαναπατρισμου....Μεινε εκει που εισαι  και για να μαστε οντοπικ    κανε
κι ενα καμακι καλου κακου.......

Επισκέπτης

Τώρα πάει λέει ξαναμμένη... αλλά το ποιος θα γαμήσει ποιον είναι δεν το εγγυώμαι.... :s&m_1:

Άντε γαμήσατε το τοπικ πάλι ...μην δούνε τοπικ οι απελπισμένες και ο πούστης θα μπούνε να πεταχτούνε σαν κώλοι να το κάνουν μπαχαλο... :2funny:

Εγώ πάντως μεγάλε αν ήμουν στη θέση σου,δε θα πάταγα εδώ μέσα......θα πήγαινα στο δημοτικό,από την αρχή

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βαρέθηκα τις απελπισμένες Ελεεινιδες του φορουμ

Εντάξει ξέρω δεν είναι όλες γυναίκες.

Μερικές είναι κράχτες του σαιτ που το παίζουν γυναίκες για να υπάρχει και ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα στο σαιτ και άλλες άντρες που μπαίνουν να σπάσουν πλάκα ως γυναίκες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς κτλ κτλ

Αλλά υπάρχουν και οι πραγματικά απελπισμένες Ελεεινιδες που μπαίνουν μέσα σε όλα τα τοπικ και πετάγονται σαν κώλος.

Αυτές μπαίνουν εδώ μέσα και διαβάζουν κριτικές και το φορουμ και νομίζουν ότι θα βρούνε κανένα κελεπούρι. Βλέπουν κάτι κριτικές και διαβάζουν του στιλ ότι πλήρώσε ο άλλος 500 ευρώ για 2 ώρες με city tour girl και δεν πέρασε καλά, 200 για μία ώρα με call girl , άλλος κάθε τόσο στα μπουρδέλα 80αρια, άλλος σεξ τριπς , γούστα, ταξίδια κτλ κτλ. Και σου λέει εδώ μέσα έχει άντρες που ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά για γυναίκες και γαμήσι και δεν είναι άντρες που περιμένουν να πηδήξουν επειδή κέρασαν μία μπίρα και σου λέει βρε καλώς τα παιδιά τα κελεπούρια. Σου λέει γιατί να τα τρώνε οι αλλοδαπές ας φάμε και εμείς κάτι. Και λιμπίζονται τα λιγούρια οι απελπισμένες Ελεεινιδες.

Να φανταστείτε μέσα στο φόρουμ έχουν ανοίξει τοπικ με γυναικεία παπούτσια και φωτογραφίες από παπούτσια και ρούχα κτλ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Σου λέει μπορεί να βρεθεί κανένα χαϊβάνι να μου στείλει πμ και να μου πει θα στο αγοράσω εγώ μωρό μου αυτό το παπούτσι αρκεί να σε δω να το φοράς και να του φάνε έτσι κανένα παπουτσή και μέχρι να την γαμήσει να του φάνε κανένα μπουζούκι, κανένα ρούχο , κανένα κόσμημα , κανένα ταξίδι και άμα είσαι και κανένας παντρεμένος χαϊβάνι να του φάνε και καμία γκαρσονιέρα στην τελική...Καταλάβατε μέχρι που φτάνει η πονηράδα τους. Είναι τόσο απελπισμένες που νομίζουν ότι όλοι εδώ μέσα είναι απελπισμένοι με λεφτά για πέταμα....Σου λέει ο άλλος δεν έχει γυναίκα και τρέχει στα μπουρδέλα και στις πουτάνες και του τρώνε ένα σωρό λεφτά οι αλλοδαπές...για κάτσε να φάμε και εμείς κάτι...Έτσι σκέφτονται...τα έχουν χαμένα...Είναι απελπισμένες Ελεεινιδες!

Και τις έχεις όλη την ώρα να πετάγονται σαν κώλοι εδώ μέσα ελπίζοντας να βρούνε κανένα μαλάκα να του φάνε τα λεφτά που τρώει στις πουτάνες....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

γιατι το γαμησαμε?τοση ωρα καμακι δεν κανουμε?

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εγω με οσες μιλαω εχω εξακριβωσει οτι ειναι γυναικες.

Συγχαρητήρια δον ιντερνετουάν! Master of pms!
Έχουμε καταλάβει ότι σου αρέσει να επαναλαμβάνεις συνέχεια ότι μιλάς με γυναικεία μέλη μέσω pm και ότι κάνετε τρελίτσες (απ' ό,τι έχω καταλάβει το προχωράς πολύ, μέχρι και αυτό το emoticon  :fuck2: στέλνεις! Προφυλάξεις παίρνεις;!)
Το 'χεις γράψει και στην υπογραφή σου, στο θρεντ με τις καλημέρες γράφεις "Καλημέρα. Μιλάω με γυναικεία μέλη του φόρουμ με pm.", αλλά μέχρι εδώ! Φτάνει πια!!!  :fuck2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συγχαρητήρια δον ιντερνετουάν! Master of pms!
Έχουμε καταλάβει ότι σου αρέσει να επαναλαμβάνεις συνέχεια ότι μιλάς με γυναικεία μέλη μέσω pm και ότι κάνετε τρελίτσες (απ' ό,τι έχω καταλάβει το προχωράς πολύ, μέχρι και αυτό το emoticon  :fuck2: στέλνεις! Προφυλάξεις παίρνεις;!)
Το 'χεις γράψει και στην υπογραφή σου, στο θρεντ με τις καλημέρες γράφεις "Καλημέρα. Μιλάω με γυναικεία μέλη του φόρουμ με pm.", αλλά μέχρι εδώ! Φτάνει πια!!!  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom