Επισκέπτης
Και έπειτα.......εκτός από απελπισμένη,θα ήταν και ανώμαλη,αν κάποια έμπαινε στο μπουρδέλα για να βρει γκόμενο,κάποιον που κράζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τις Ελληνίδες......για σκεφτείτε το και αυτό
με τρελανες λεμε(γραφ'το σωστα μονο)
εμενα μου μπηκαν.να στειλω?Καμια. Μην σου μπαινουν ιδεες.
θενκς μπεϊμπ
Τωρα μου θυμισες εναν φιλο μου, οταν πηγαιναμε στα μπουρδελα μαζι πιτσιρικαδες.Και έπειτα.......εκτός από απελπισμένη,θα ήταν και ανώμαλη,αν κάποια έμπαινε στο μπουρδέλα για να βρει γκόμενο,κάποιον που κράζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τις Ελληνίδες......για σκεφτείτε το και αυτό :2funny:
Τι να στειλεις?εμενα μου μπηκαν.να στειλω?
πμ σεξουαλικου περιεχομενου μωρο μου.ετσι ξερα θα μου τον σφυριξεις?Τι να στειλεις?
εμενα μου μπηκαν.να στειλω?
Ολο μελι και τηγανίτα τίποτα.πμ σεξουαλικου περιεχομενου μωρο μου.ετσι ξερα θα μου τον σφυριξεις?
με τρελανες λεμε(γραφτο σωστα μονο)
Καλο σας μηνα αγιε.Οπως βλεπετε το παλευω τοση ωρα αλλα δε βλεπω να καταφερνω τιποτα.Ενας ακομα μηνας ανεραστη θα με βρει.Κρίμα!!!
Να μπαινοβγαίνουν ιδέες και όχι άλλα πράγματα εννοώ...
Καλό σας μήνα αγαπημένη.
Συνεχισε να της λες τετοια και θα μου ερθει φτιαγμενη.Καυλώνεις ε? Μούσκεμα θα είναι το μουνάκι σου τώρα πουτανάκι...έτσι παίξε με ρόγες σου... φθηνή τσουλίτσα θα ήθελες να σε έχω τώρα στα τέσσερα να σου τραβάω τα μαλλιά και να τρως σφαλιάρες και να ακούς βρομόλογα....
κάτσε φρόνιμα το τοπικ είναι για καμάκι όχι για cyber sex…
Κρίμα!!!
Να μπαινοβγαίνουν ιδέες και όχι άλλα πράγματα εννοώ...
Καλό σας μήνα αγαπημένη.
Ε τουλαχιστον ο μηνας αυτος εχει 30, οχι 31.Καλο σας μηνα αγιε.Οπως βλεπετε το παλευω τοση ωρα αλλα δε βλεπω να καταφερνω τιποτα.Ενας ακομα μηνας ανεραστη θα με βρει.
Καυλώνεις ε? Μούσκεμα θα είναι το μουνάκι σου τώρα πουτανάκι...έτσι παίξε με ρόγες σου... φθηνή τσουλίτσα θα ήθελες να σε έχω τώρα στα τέσσερα να σου τραβάω τα μαλλιά και να τρως σφαλιάρες και να ακούς βρομόλογα....
Ολο μελι και τηγανίτα τίποτα.
αγιε σαν κατι να γινεται.ααααλεεεεξ ετοιμασου μωρο μου,ερχομαι ξαναμμενηΚαυλώνεις ε? Μούσκεμα θα είναι το μουνάκι σου τώρα πουτανάκι...έτσι παίξε με ρόγες σου... φθηνή τσουλίτσα θα ήθελες να σε έχω τώρα στα τέσσερα να σου τραβάω τα μαλλιά και να τρως σφαλιάρες και να ακούς βρομόλογα....
Μπραβο. Σταματα τωρα γιατι μου ρχεται η παντοφλα.αγιε σαν κατι να γινεται.ααααλεεεεξ ετοιμασου μωρο μου,ερχομαι ξαναμμενη
1ον - Αυτα δεν τα λεμε αν θελουμε να πιστευουν οτι εχουμε κατι. (μια τελιτσα)1ον - Αν και πρέπει να τα έχω κάνει delete
2ον - (συνήθως χωρίς να τα διαβάσω)