Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εγώ μπέρδεψα τα θέματα ρε σιλβα και μιλβα και βιλμα και οι πεντακοσιοι κλώνοι ή εσύ δεν ξέρεις που βρίσκεσαι?

Πετάγεστε παντού σαν κώλοι και ξερόλες...

Έχεις φτάσει τα 13289.. μηνύματα και ακόμα δεν μπόρεσες να φας από κανένα μαλάκα εδώ ούτε ένα κολιέ από το μοναστηράκι...Με απογοητεύεις γιατί όπως βλέπεις εκτός από απελπισμένες έχει και απελπισμένους εδώ μέσα που θίγονται για πάρτυ σας... :2funny:

Άντε πάτε ανοίξτε κανένα τοπικ για καλσόν έρχεται χειμώνας... :dancing:
ναι ρε γμτ,ηττα μεγαλη!!!

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ μπαίνω 30 λεπτά την ημέρα εδώ δεν είμαι 24 ώρες για να κάνω και κλώνους. Ο άλλος θίχτηκε τόσο που ζητάει να με κάνουν και μπαν...Πλάκα έχετε...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Το καμάκι πέθανε. Δυστυχώς. Τώρα ανα κάνεις καμάκι απλώς γίνεσαι αστείος. Τώρα επέστρεψε το συνοικέσιο.. μέσω φίλων και γνωστών... τρέχα γύρευε.. ή μαλλον τρεχα περίμενε. Φοβόμαστε ο ένας τον άλλον πλέον. Βέβαια αν είσαι full ευκατάστατατος φλερτάρεις και ανταποκρίνονται.

Επισκέπτης
Και για να τελειώνουμε.....εδώ μέσα υπάρχουν και μουνάρες,υπάρχουν και μέτριες,υπάρχουν και μπάζα,.....καμία όμως δεν είναι απελπισμένη,και καμία δε ψάχνει να γαμηθεί και είναι 100% εξακριβωμένο....όποιος πιστεύει το ανάποδο έχει κοπριά στον εγκέφαλο,και να το ψάξει καλύτερα......αυτά :pipa1: ;)

Επισκέπτης
Εγώ μπαίνω 30 λεπτά την ημέρα εδώ δεν είμαι 24 ώρες για να κάνω και κλώνους. Ο άλλος θίχτηκε τόσο που ζητάει να με κάνουν και μπαν...Πλάκα έχετε...
ποιος ζηταει να σε κανουν μπαν τρελο αγορι?
τελικα καλσον θα μου παρεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Και για να τελειώνουμε.....εδώ μέσα υπάρχουν και μουνάρες,υπάρχουν και μέτριες,υπάρχουν και μπάζα,.....καμία όμως δεν είναι απελπισμένη,και καμία δε ψάχνει να γαμηθεί και είναι 100% εξακριβωμένο....όποιος πιστεύει το ανάποδο έχει κοπριά στον εγκέφαλο,και να το ψάξει καλύτερα......αυτά :pipa1: ;)
Ελα, το' καψες και συ τωρα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αβραμη μου εσυ...σιγουρα εσυ ξερεις καλυτερα για μουναρες. :rockon: :rockon:

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Μικρέ έχεις μπεδέψει τις πούτσες με τις οδοντόβουρτσες!

Συνημμένα

• 1312660224_image040.jpg
    1312660224_image040.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 7

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μικρέ έχεις μπεδέψει τις πούτσες με τις οδοντόβουρτσες!
:2funny: :2funny: :2funny:
Την αλήθεια λέω ρε 71!!!!!!!

Καμία δεν ψάχνετε......και είναι καρατσεκαρισμένο,και δεν υπάρχει αμφιβολία.....
Την αλήθεια λέω ρε 71!!!!!!!

Καμία δεν ψάχνετε......και είναι καρατσεκαρισμένο,και δεν υπάρχει αμφιβολία.....
μα καμια ομως.....

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
ποιος ζηταει να σε κανουν μπαν τρελο αγορι?
τελικα καλσον θα μου παρεις?

Ζήλεψε που ζητάς από μένα το κολτσόν και όχι από αυτόν, σου λέει αυτός την βρίζει και εγώ που την έχω τόση ώρα στο μπαλαμούτι δεν μου κάθετε...είδατε τι ανώμαλες είναι οι Ελληνίδες ... :2funny:

ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom