ναι ρε γμτ,ηττα μεγαλη!!!Εγώ μπέρδεψα τα θέματα ρε σιλβα και μιλβα και βιλμα και οι πεντακοσιοι κλώνοι ή εσύ δεν ξέρεις που βρίσκεσαι?
Πετάγεστε παντού σαν κώλοι και ξερόλες...
Έχεις φτάσει τα 13289.. μηνύματα και ακόμα δεν μπόρεσες να φας από κανένα μαλάκα εδώ ούτε ένα κολιέ από το μοναστηράκι...Με απογοητεύεις γιατί όπως βλέπεις εκτός από απελπισμένες έχει και απελπισμένους εδώ μέσα που θίγονται για πάρτυ σας...
Άντε πάτε ανοίξτε κανένα τοπικ για καλσόν έρχεται χειμώνας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 123K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
με σνομπαρεις επιδεικτικα καυλακι?Ερωτα.
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Εγώ μπαίνω 30 λεπτά την ημέρα εδώ δεν είμαι 24 ώρες για να κάνω και κλώνους. Ο άλλος θίχτηκε τόσο που ζητάει να με κάνουν και μπαν...Πλάκα έχετε...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ .παντως εισαι ευγενικος ευπρεπης και μορφωμενος και σιγουρα δεν εισαι υπευθυνος συντηρησης του εθνικου κηπου...Έχε τις.
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Το καμάκι πέθανε. Δυστυχώς. Τώρα ανα κάνεις καμάκι απλώς γίνεσαι αστείος. Τώρα επέστρεψε το συνοικέσιο.. μέσω φίλων και γνωστών... τρέχα γύρευε.. ή μαλλον τρεχα περίμενε. Φοβόμαστε ο ένας τον άλλον πλέον. Βέβαια αν είσαι full ευκατάστατατος φλερτάρεις και ανταποκρίνονται.
Επισκέπτης
Και για να τελειώνουμε.....εδώ μέσα υπάρχουν και μουνάρες,υπάρχουν και μέτριες,υπάρχουν και μπάζα,.....καμία όμως δεν είναι απελπισμένη,και καμία δε ψάχνει να γαμηθεί και είναι 100% εξακριβωμένο....όποιος πιστεύει το ανάποδο έχει κοπριά στον εγκέφαλο,και να το ψάξει καλύτερα......αυτά ;)
Επισκέπτης
ποιος ζηταει να σε κανουν μπαν τρελο αγορι?Εγώ μπαίνω 30 λεπτά την ημέρα εδώ δεν είμαι 24 ώρες για να κάνω και κλώνους. Ο άλλος θίχτηκε τόσο που ζητάει να με κάνουν και μπαν...Πλάκα έχετε...
τελικα καλσον θα μου παρεις?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ελα, το' καψες και συ τωρα.Και για να τελειώνουμε.....εδώ μέσα υπάρχουν και μουνάρες,υπάρχουν και μέτριες,υπάρχουν και μπάζα,.....καμία όμως δεν είναι απελπισμένη,και καμία δε ψάχνει να γαμηθεί και είναι 100% εξακριβωμένο....όποιος πιστεύει το ανάποδο έχει κοπριά στον εγκέφαλο,και να το ψάξει καλύτερα......αυτά ;)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αβραμη μου εσυ...σιγουρα εσυ ξερεις καλυτερα για μουναρες.Και για να τελειώνουμε.....εδώ μέσα υπάρχουν και μουνάρες,υπάρχουν και μέτριες,υπάρχουν και μπάζα,.....καμία όμως δεν είναι απελπισμένη,και καμία δε ψάχνει να γαμηθεί και είναι 100% εξακριβωμένο....όποιος πιστεύει το ανάποδο έχει κοπριά στον εγκέφαλο,και να το ψάξει καλύτερα......αυτά ;)
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και για να τελειώνουμε.....εδώ μέσα υπάρχουν και μουνάρες,υπάρχουν και μέτριες,υπάρχουν και μπάζα,.....καμία όμως δεν είναι απελπισμένη,και καμία δε ψάχνει να γαμηθεί και είναι 100% εξακριβωμένο....όποιος πιστεύει το ανάποδο έχει κοπριά στον εγκέφαλο,και να το ψάξει καλύτερα......αυτά ;)
Μικρέ έχεις μπεδέψει τις πούτσες με τις οδοντόβουρτσες!
Συνημμένα
Επισκέπτης
Ελα, το' καψες και συ τωρα.
Την αλήθεια λέω ρε 71!!!!!!!
Καμία δεν ψάχνετε......και είναι καρατσεκαρισμένο,και δεν υπάρχει αμφιβολία.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, ό,τι πεις.Την αλήθεια λέω ρε 71!!!!!!!
Καμία δεν ψάχνετε......και είναι καρατσεκαρισμένο,και δεν υπάρχει αμφιβολία.....
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Την αλήθεια λέω ρε 71!!!!!!!
μα καμια ομως.....Την αλήθεια λέω ρε 71!!!!!!!
Επισκέπτης
γνωριζεις καμια που να ψαχνει να γαμηθει και ενιστασαι ή απο συνηθεια?Ελα, το' καψες και συ τωρα.
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ποιος ζηταει να σε κανουν μπαν τρελο αγορι?
τελικα καλσον θα μου παρεις?
Ζήλεψε που ζητάς από μένα το κολτσόν και όχι από αυτόν, σου λέει αυτός την βρίζει και εγώ που την έχω τόση ώρα στο μπαλαμούτι δεν μου κάθετε...είδατε τι ανώμαλες είναι οι Ελληνίδες ...
ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ!
σου χει στειλει πονηρο πμ καμμια ερωτα?Καλα, ό,τι πεις.
Επισκέπτης
Η φώτο late 90s είναι;;;;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, δεν ξερω καμια. Παμε παρακατω.γνωριζεις καμια που να ψαχνει να γαμηθει και ενιστασαι ή απο συνηθεια?
Επισκέπτης
ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ!
με τρελανες λεμε(γραφτο σωστα μονο)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Καμια. Μην σου μπαινουν ιδεες.σου χει στειλει πονηρο πμ καμμια ερωτα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις