life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Κοπελιά θα σου κάνω ένα μαγικό γιατί είμαι ιλουσιονιστ!
Θα σε γαμήσω και θα εξαφανιστώ!
σε εσενα ποιες ατακες χρησιμοποιουν οι αντρες?
1. ουστ μωρη σκιαχτηκα
2. θα το τρωω ολο το φαϊ μου
3. μαμαααα μουυυυυυυυυυ (και φευγουν με ταχυτητα που θα ζηλευε ο Γιουσαϊν Μπολτ)
4. ξου ξου ξου, σιξ σιξ σιξ
5. γιαπωνεζος ειναι ο πατερας σου? μηπως δουλευε στη φουκοσιμα?
6. οταν σε ειδα αναρωτηθηκα, καλα αυτο ηταν το σπερματοζωαριο που νικησε?
1.εμενα δε μου την πεφτουν καν.με την φατσα που εχω...
2.τι θα γινει αγορι μου με το χιουμορ σου;γ αυτο πληρωνεις ρωσσιδες?γτ αντεχουν στο κρυο;
Επισης οποιος/α θελει θα ηθελα να τοποθετηθει πανω στο καμακι και να αναφερει σκεψεις/αποψεις.
λοιπον κυρα μου
το θρεντ ανοιχτηκε για να μοιραστουμε ολοι οι αντρες εμπειριες/αποψεις πανω στο καμακι
γιατι δεν ειναι κανεις τελειος
αν εσυ αυτο το θεωρεις παραδοχη αποτυχιας στα αρχιδια μου
στα αρχιδια μου και για τη βιλμα
αυτη ξεκινησε να το παιζει καποια χωρις λογο
αν θελεις να σου απαντησω σοβαρα θα σου πω κατι ως γυναικα.αν της αρεσεις κι ενα χαμογελο αρκει.αν παλι οχι οτι και να κανεις δε θα γινει τιποτα.αυτο δεν την κατασσει στην ανεραστες,κομπλεξικες,ανοργασμικες κτλ απλως σε αλλο ταργκετ γκρουπ απο το δικο σου.βγειτε απο το thread οσες ειστε γυναικες
το ζηταω ευγενικα
το καμακι ειναι για αντρες
πρεπει να ειναι πολυ ασχημο να μην εχεις τιποτα εξυπνο να πεις κ να ψαχνεις ατακες απο το νετ ε?κλααααψεεεεεεε ελλεηνιδαααα
αν φορεις της γριππης του Νειλου ηταν μονο αρσενικα κουνουπια, μια βολτα σου στου δρομο θα μας ειχε σωσει απο την επιδημια
1.δεν εχω νευρα.αντιθετως ειμαι σε κατασταση ζεν.αν ειναι να τοποθετειτε με υφος ντιβας
να μου λειπει
και εγω μονο στην βιλμα επιτεθηκα και οχι σε σενα
αρα δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να εχεις νευριασει
το κινημα των καυλωμενωνθα ειναι τιγκα στους αγανακτισμενους
ας καλεσουμε και οι καυλωμενοι μια αντισυγκεντρωση ;)
πρεπει να ειναι πολυ ασχημο να μην εχεις τιποτα εξυπνο να πεις κ να ψαχνεις ατακες απο το νετ ε?
Στασου μωρε μύγδαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!3.την κανω...σι γιου αργοτερα.
Αυτο ειναι αλλο θεμα!!!!!!!!!!ας πει καποιος εντυπωσεις και για τα κλασσικα κερασματα ποτων σε γυναικες που γινονται σε μαγαζια
εγω προσωπικα δεν το ρισκαρω
προτιμω απλα να μιλησω και οχι να ξερω οτι η τυπισα με προσεξε για το πορτοφολι μου
παρατηρω πολλα περιστατικα με γυναικες που δεχονται το κερασμα και μετα τους γραφουν στο μουνι τους
εχει γαμησει κανεις μετα απο κερασμα ποτου?