Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επειδη κερναει ποτα...

για κερνα ελλεηνιδα κανα παστιτσιο να σου πω εγω μετα... :zfuck: :zfuck:

Ρε μπαρμπα-μέμο,και δω βγάζεις τα απωθημένα σου,για τα άπειρα κέρατα που έχεις φάει από τις Ελληνίδες;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

Ξεκόλα επιτέλους.....φτια΄ξου λίγο......οι Ελληνίδες,δε σου φταίνε σε τίποτα αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο :birdman: ;)

OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά.
Τη χούφτα του ή σε ρδέλο.

χαχαχαχα

εγω εχω μια συγγενη μου πολυ καλη γκομενα

που συνεχεια την κερνανε διαφοροι επιδοξοι και συνεχεια πινει το ποτο της και τους κλανει

πιστευω δεν αξιζει να ρισκαρεις με κερασμα

χαμενα λεφτα

αν καποιος εχει ριξει γκομενα με κερασμα ας το αναφερει

πιστευω καποιοι θα τα εχουν καταφερει και ετσι, εστω λιγοι

Επισκέπτης
λοιπον κυρα μου

το θρεντ ανοιχτηκε για να μοιραστουμε ολοι οι αντρες εμπειριες/αποψεις πανω στο καμακι
γιατι δεν ειναι κανεις τελειος
αν εσυ αυτο το θεωρεις παραδοχη αποτυχιας στα αρχιδια μου

στα αρχιδια μου και για τη βιλμα

αυτη ξεκινησε να το παιζει καποια χωρις λογο

Και οι γυναίκες μπορούν να κάνουν καμάκι ρε κωλόγερε πλέον.........το μυαλό σου έληξε,καιρός για ανανέωση

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ρε μπαρμπα-μέμο,και δω βγάζεις τα απωθημένα σου,για τα άπειρα κέρατα που έχεις φάει από τις Ελληνίδες;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

Ξεκόλα επιτέλους.....φτια΄ξου λίγο......οι Ελληνίδες,δε σου φταίνε σε τίποτα αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο :birdman: ;)

και εαν ειναι σαν αναποδο γαμοτο γιατι να φταιει αυτος ?αυτος να πηδηξει θελει αυτες που παμε μαζι του ειναι βουρλα ας μην πανε καθολου  αλλα για να πανε μαλλον δεν ειναι σαν αναποδο γαμοτο απλα αυτες θελουν να :fuck2: απο πολλους

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και οι γυναίκες μπορούν να κάνουν καμάκι ρε κωλόγερε πλέον.........το μυαλό σου έληξε,καιρός για ανανέωση

λες εε ποτε εγινε αυτο ?ολο τετοια ακουμε αλλα ολες μας κανουν σημα να παμε εμεις

OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω ναι...αλλα και να μην ειχα κερασει παλι θα γαμουσα πιστευω :dunno:

μιλαω για ελληνιδες,γιατι για ξενες ουκ ολιγες

και μιλαω για κερασμα,αφου εχω μιλησει με την αλλη καμποση ωρα και βλεπω οτι προχωραει το ψησιμο...

...να στειλω ποτα κερασμενα για να ξεκινησω κουβεντα δεν το κανω

βασικα αναφερομαι κυριως σε οσους κερνανε προτου μιλησουν

Επισκέπτης
και εαν ειναι σαν αναποδο γαμοτο γιατι να φταιει αυτος ?αυτος να πηδηξει θελει αυτες που παμε μαζι του ειναι βουρλα ας μην πανε καθολου  αλλα για να πανε μαλλον δεν ειναι σαν αναποδο γαμοτο απλα αυτες θελουν να :fuck2: απο πολλους

Αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο,τότε αντί να δίνεις τα λεφτά σου από δω και από κει για να γαμάς,κράτα τα να κάνεις καμιά πλαστική μπας και σουλουπωθείς κάπως και μετά γάμα......διαφορετικά είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ με έντονα και υπογραμμισμένα :zfuck:

OP
OP
M

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

πολυ λιγες πιανουν κουβεντα σε αγνωστο ακομα και να τον γουσταρουν τρελα

αν εννοεις καμακι το κοιταγμα οκ

αλλα εγω μιλαω για ομιλια και προσεγγιση κανονικη

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο,τότε αντί να δίνεις τα λεφτά σου από δω και από κει για να γαμάς,κράτα τα να κάνεις καμιά πλαστική μπας και σουλουπωθείς κάπως και μετά γάμα......διαφορετικά είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ με έντονα και υπογραμμισμένα :zfuck:

ξερεις ποσες θελουν κατι αναποδα γαμωτα για να εχουν το πανω χερι ?

Επισκέπτης
πολυ λιγες πιανουν κουβεντα σε αγνωστο ακομα και να τον γουσταρουν τρελα

αν εννοεις καμακι το κοιταγμα οκ

αλλα εγω μιλαω για ομιλια και προσεγγιση κανονικη

Ναι,γιατί δυστυχώς στην πουριτανική Ελλάδα,οι γυναίκες θεωρούν ότι ο άνδρας πρέπει να κάνει το 1ο βήμα......ακόμα >:( :headbang: :idiot:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
1.εμενα δε μου την πεφτουν καν.με την φατσα που εχω...
2.τι θα γινει αγορι μου με το χιουμορ σου;γ αυτο πληρωνεις ρωσσιδες?γτ αντεχουν στο κρυο;

σκασε ηλιθια. ο μεμος ειναι σε αποστολη. στον Βορειο Κωλο  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom