Επισκέπτης
Κοπελιά αν μου δινες έστω και λίγο θάρρος θα σούλεγα ότι είσαι το πιο όμορφο πλάσμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μαγαζί...
μονο στο μαγαζι????????????????????Κοπελιά αν μου δινες έστω και λίγο θάρρος θα σούλεγα ότι είσαι το πιο όμορφο πλάσμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μαγαζί...
Κοπελιά αν μου δινες έστω και λίγο θάρρος θα σούλεγα ότι είσαι το πιο όμορφο πλάσμα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μαγαζί...
σε εσενα ποιες ατακες χρησιμοποιουν οι αντρες?ναι ναι!!οπως επισης και οι αλλες δυο πολυ προτοτυπες ατακες: "ζαχαροπλαστης ηταν ο μπαρμπας σου και ενας αγγελος επεσε στην γη.μηπως γκρεμοτσακιστηκες?!"
με λατρευει το χρυσο μου βρε και δεν θελει να το παραδεχτει....Μην τοπροσωποποιειs για καποιο μελοs.....Δεν ειναι σωστο νομιζω
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαΕφόσον το απολαμβάνω,
δεν το ξεπερνάω καθόλου.
Θα τη βλέπω τουλάχιστον 2-3 φορές το χρόνο.
Κάθε φορά θα πηγαίνω με άλλο αμάξι.
Όχι απαραίτητα δικό μου!
Έχω και φίλους με ferrari το έχω πει;;;;;Είμαι πολύ μνησίκακος επίσης.
απο αντρες σε γυναικες ομως...σου διεφυγε αυτο μαλλον...ρε γαμωτο μην γαματε την συζητηση
ξερεις εσυ οσοι γραφουν εδω τις αποψεις τους/εμπειριες τους τι κανουν στην προσωπικη τους ζωη?
ή μηπως εσυ ξερεις πιο πολλα για το καμακι?
βγειτε απο το thread οσες ειστε γυναικες
το ζηταω ευγενικα
το καμακι ειναι για αντρες
λογικο δεν ειναι αλλα με 20 -25 δεν θα εισαστε μονη σας και δεν θα εχετε πολλη επαφη στο μπλαμπλα
ρε γαμωτο μην γαματε την συζητηση
ξερεις εσυ οσοι γραφουν εδω τις αποψεις τους/εμπειριες τους τι κανουν στην προσωπικη τους ζωη?
ή μηπως εσυ ξερεις πιο πολλα για το καμακι?
βγειτε απο το thread οσες ειστε γυναικες
το ζηταω ευγενικα
το καμακι ειναι για αντρες
απο αντρες σε γυναικες ομως...σου διεφυγε αυτο μαλλον...
θα σου κάνω μήνυσή γιατι άργησες να ερθεις στην ζωή μου!!!!!!!
Να ρχεσαι καθε μέρα να βλέπω το χαμογελό σου να μου παει καλά η μέρα!!!!!
με λατρευει το χρυσο μου βρε και δεν θελει να το παραδεχτει....
αστην να λεει οτι θελει εγω θα την αγαπω
Αστην να ψαχνει αυτη τον νομο που θα της κανεις αγωγη!!!!!!!!!τέλειο!
ακόμα καλύτερο "θα σου κάνω αγωγή βάσει του Ν.2836/2005 ...κλπ"
έλα και βλέπω ξυπνάει η έμπνευση...
1.εμενα δε μου την πεφτουν καν.με την φατσα που εχω...σε εσενα ποιες ατακες χρησιμοποιουν οι αντρες?
1. ουστ μωρη σκιαχτηκα
2. θα το τρωω ολο το φαϊ μου
3. μαμαααα μουυυυυυυυυυ (και φευγουν με ταχυτητα που θα ζηλευε ο Γιουσαϊν Μπολτ)
4. ξου ξου ξου, σιξ σιξ σιξ
5. γιαπωνεζος ειναι ο πατερας σου? μηπως δουλευε στη φουκοσιμα?
6. οταν σε ειδα αναρωτηθηκα, καλα αυτο ηταν το σπερματοζωαριο που νικησε?
Προφανώς ούτε εσύ ξέρεις από καμάκι γι'αυτό άνοιξες και το θρεντ.
Χμ. Λες να μη μιλάω για τους άλλους γιατί δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή. Το ίδιο δεν κάνεις κι εσύ σ'εμένα και στη Βίλμα?
Δεν το έχεις και τόσο ε? Μάλλον βρέθηκε ο λόγος που δεν τα καταφέρνεις! Ορίστε, βρήκα τη λύση.