ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Μηνύματα
- 46.615
- Like
- 30.981
- Πόντοι
- 5.006
οκ φίλε μου εντάξει..πάντως ο άγιος Δημήτριος έχει ωραία σουβλατζίδικα.Οχι ειναι κοντά στα Νεκροταφεία της Καλλιθέας σύνορα Παλαιό Φάληρο, Κοζάνης και Χαλκίδος γωνία.
οκ φίλε μου εντάξει..πάντως ο άγιος Δημήτριος έχει ωραία σουβλατζίδικα.Οχι ειναι κοντά στα Νεκροταφεία της Καλλιθέας σύνορα Παλαιό Φάληρο, Κοζάνης και Χαλκίδος γωνία.
Ναι φιλε Θεσ/νικη το τζατζικι το χρεωνουν εξτρα οπως και ολες τις σαλατες.Στην γειτονιά μου στον Αγιο Δημήτριο υπάρχει ενα μικρο σουβλατζιδικο που πουλάει το σουβλάκι στα 1.70.
Ερωτηση σχετικα με το σουβλακι, ισχύει ότι στην Θεσσαλονίκη χρεώνουν το τζατζίκι εξτρα;;
Δυστυχώς υπάρχουν όλο και περισσότερα μαγαζιά που έχουν ανεβάσει την τιμή Πιάτσα καλαμάκι Λαρίσης33 στην Πανόρμου 3€ο και η πίτα λυπάμαι γι αυτό που θα πω ότι υπάρχουν ζωντοβολα χωρίς καταναλωτική συνείδηση που πάνε εκεί
αρκει να τις τρωει αλλοςο σοδομισμος ειναι η μεγαλυτερη καυλα να ξερεις
τυπε πολυ δυσκολα τα κριτηρια, 2 ευρω δεν το εχει κανενας, απο 2,20 και πανω.
επισης τα περισσοτερα σουβλατζιδικα εχουν ντελιβερι αλβανους.
Ναι φιλε Θεσ/νικη το τζατζικι το χρεωνουν εξτρα οπως και ολες τις σαλατες.
Σκεφτομαι σοβαρα να ανοιξω σουβλατζιδικο στην Θεσσαλονικη μαλλον κεντρο.
1) Πιστεύεται οτι η τιμη απο μονη της ειναι αρκετη για να εχει κίνηση ενα ταχυφαγειο ?
2) Ας πουμε ενα πιτα σουβλακι κλπ να κοστιζει στα 1,5€ με 2€ αρκει για να ερθει ο πελατης ?
3) Νορμαλ περιββαλον με inox βιτρινες κλπ ...
Τυπε Μύκονο πάει διακοπες ο Ιμπραήμ με το φαλαφελατζιδικο στην βαθης..δεν υπαρχουν τιμια ελληνικα σουβλατζιδικα, ολοι κοιτανε το μεγιστο κερδος, θελουν να πανε διακοπες μυκονο το καλοκαιρι
και να εχουν τη γκομενα τους στο ταμειο με 1200ε μισθο.
απατεωνες ολοι ειναι... μαυρο στους ελληνες σουβλατζιδες που κοιτανε να πλουτισουν μεσα στην κριση
Τοσα χρονια τρωγαμε πιο φτηνα. Εν μια νυκτι ειμαστε παραλογοι αν δε θελουμε να πληρωνουμε 2,80. Τα ιδια επιχειρηματα που ακουμε για το 20ευρω στη Φυλης. Εμπρος να αυξηθει και εκει η τιμη για να καλυπτουν τα εξοδα τους οι σουβλακοφαγες πορνες.Ρε μαγκες έλεος. Θελετε το σουβλακι πθο φτηνο απο τον καφε. Ένα τοστ ζαμπον τυρι να φας στην καφετερια, 2,5 ευρω θα δώσεις. Αντι να φωναζετε για την ποιότητα που στα περισσότερα ειναι αίσχος , κυριως γιατι τα πουλάνε πολύ φτηνα, φωναζετε για την τιμη. Αυτός που το ψηνει και το τυλίγει παιρνει 35-40 ευρω το επταωρο συν το ικα. Εσεις με 1,5-2 ευρω τι περιμενετε να φάτε;
Ο Ελληνας θεωρει οτι αν το χρεωνουν πολλοι τοσο, αυτη ειναι η σωστη αξια του προιοντος. Ετσι γινεται ευκολα θυμα συντονισμενων κινησεων καρτελ που αυξανουν 30% τις τιμες εν μια νυκτι. Ειμαι βεβαιος οτι σε καποιους φαινεται πιο νοστιμο το σουβλακι τωρα που ακριβυνε, πιο ποιοτικο, ανταξιο των μπεργκερ και φαλαφελ που πουλανε τα μοδατα στεκια. (ειναι το ιδιο).Γενικά ο Έλληνας δεν έχει καταναλωτική συνείδηση, μπαίνει σε ένα μαγαζί βλέπει ότι το προϊόν που θέλει να αγοράσει έχει ακριβύνει η τιμή του και αντί να σηκωθεί να φύγει ρίχνει μερικές χριστοπαναγίες από μέσα του η και απέξω του και αγοράζει το προϊόν!
Να ξέρετε ότι αυτές η τιμές ήρθαν για να μείνουν, καιρό τώρα έψαχναν τρόπο για να ανεβάσουν τις τιμές και ήρθε και τους έκατσε το σκηνικό με τα κρέατα στην Κίνα.
Πάντως δεν υπάρχει "σωστή" τιμή όχι μόνο για το σουβλάκι αλλά γενικά για ένα προϊόν, την τιμη την καθορίζουν πολλοί παράγοντες όπως η προσφορά και η ζήτηση, η ποιότητα των υλικών αλλά και η περιοχή, εννοειτε ότι άλλη τιμή θα έχει στην Κηφισιά, Γλυφάδα, Βούλα και άλλη στο Περιστέρι, Ίλιον, Καλλιθέα.