P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Λολ λεει 30 χρονων γυναικα
27 ειμαι
Λολ λεει 30 χρονων γυναικα
Το ξερω πλακα κανω27 ειμαι
Το ξερω πλακα κανω
Ξερω οτι εισαι ακριβως 20 χρονια μικροτερη μου
Μονο για bou room ειναι!GET A ROOM
Mην ζηλευεις, δεν την θελωGET A ROOM
Μονο για bou room ειναι!
Τωρα δηλαδη εσενα αυτη η πληροφορια σού ειναι χρησιμη σε κατι?pentagio τρως καθολου ετοιμα φαγητα (κρυα) απο τα σουπερ μαρκετ;
Ποια η γνωμη σου για αυτα;
Τωρα δηλαδη εσενα αυτη η πληροφορια σού ειναι χρησιμη σε κατι?
ποια εισαι εσυ; τι κανεις τοσα χρονια εδω μεσα;GET A ROOM
Ναι αλλά γνωστός είναι ο δίπλα, ο Καράμπαμπαςμυστες μου εχετε φαει στου "ΑΒΡΑΑΜ" στο λιμανι του πειραια απεναντι απο την Ε3 διπλα στον αγιο διονυσιο? αυτο θα πει σουβλακι... οχι γυρος , αλλα το καλυτερο κρεας ψημενο στα καρβουνα μαζι με τα λαχανικα στα καρβουνα... μιλαμε και για 80 χρονων μαγαζι.. σπευσατε..καθε φορα που φευγω με βαπορι το προτιμω
καλός είναι άλλα όχι όπως παλιά εκεί μένω τυπε στη περιοχή,οσο και για το Καράμπαμπα που λεει ένας άλλος συναγωνιστής καμιά σχέση όπως παλιά η μέρα με τη νύχτα τώρα..μυστες μου εχετε φαει στου "ΑΒΡΑΑΜ" στο λιμανι του πειραια απεναντι απο την Ε3 διπλα στον αγιο διονυσιο? αυτο θα πει σουβλακι... οχι γυρος , αλλα το καλυτερο κρεας ψημενο στα καρβουνα μαζι με τα λαχανικα στα καρβουνα... μιλαμε και για 80 χρονων μαγαζι.. σπευσατε..καθε φορα που φευγω με βαπορι το προτιμω
παλιά πολύ καλός ερχόντουσαν ένας και ένας να φάνε, τώρα καμια σχέση δυστυχώς..Ναι αλλά γνωστός είναι ο δίπλα, ο Καράμπαμπας