καράμπελας στο πειραια Πύλης 51 στη τζαβέλα απέναντι απο το γυροκομείο , αν και κανω μαλακία τωρα τ αξιζει το μαγαζι , αφενώς το μαγαζί το δουλευει μια οικογένεια και ενας ντελιβεράς έλληνας , αφετέρου και το ποιο σημαντικό ο γύρος είναι νωπός φτιαγμένος απο τον ίδιο το μάστορα , το μαγαζι ανοιγει 17,00-18,00 και στις 22,30 γύρος δεν υπάρχει , όποιος δεν εχει δοκιμάσει μη κατεψυγμένο/βιομηχανοποιημένο γύρο ας πάει να δει τι σημαίνει αυθεντική γεύση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 5.006
μέτριοι και η δύο αυτή τη στιγμή...Τελικα ποιος ειναι καλυτερος.. ? Καραμπαμπας η Αβρααμ..?
Επισκέπτης
Παιδια μην ξςχναμε τον περιορισμο της τιμης. Εστω αναφερατε σουβλατζιδικα των 2.20 σουβλακι (που θα πρεπει να πεσουν στα 2 μολις μειωθει ο φπα)
Παιδια μην ξςχναμε τον περιορισμο της τιμης. Εστω αναφερατε σουβλατζιδικα των 2.20 σουβλακι (που θα πρεπει να πεσουν στα 2 μολις μειωθει ο φπα)
σκατά με πίτα δλδ
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
pentagio τρως καθολου ετοιμα φαγητα (κρυα) απο τα σουπερ μαρκετ;
Ποια η γνωμη σου για αυτα;
τρωω ενιοτε ετοιμο κρυο κοτοπουλο απτο σουπερ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αθελα σου τύπε εδωσες ωραια ιδεα για ονομα μαγαζιουκαράμπελας στο πειραια Πύλης 51 στη τζαβέλα απέναντι απο το [size=30pt]γυροκομείο [/size]
Αθελα σου τύπε εδωσες ωραια ιδεα για ονομα μαγαζιου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πω ρε τύπε φοβερο ειναι αυτο
Καλυτερο και απο το "Πεινακοθήκη" ή το "Πεινολόγιο" που εχω δει
τρωω ενιοτε ετοιμο κρυο κοτοπουλο απτο σουπερ
Ετρωγα τετοια καθημερινα για καποιο διαστημα Αγγλια στο lunch break Μιας και εβλεπα ολοι να τρωνε τετοια, αλλα εχω αμφιβολιες για το κατα ποσο ποιοτικο μπορει να ειναι αυτο σε συγκριση με το ζεστο φρεσκομαγειρεμενο φαγητο (παροτι πολλα απο αυτα ηταν νοστιμοτατα να πω την αληθεια)
polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
απο θεσσαλονικη πρασσα ασχετα που γραφονται διαφορα. γεναια ποσοτητα στα 3.2 η τιμη και καρβουνιαρικο αμπελοκηπους προσφατα εκανε ανακαινιση 2.6 σε ψωμακι αρκετα μεγαλο και αυτο.στο κεντρο απο αθλια μεχρι μετρια και ολα πανακριβα. οδοντογλυφιδα ,σαββικος, σπατα, γιοκ μπαλικ,λαδι και ριγανι ,σολομονιδης ,γυρος της αριστοτελους πολυ κατω απο αυτο που λεμε value for money .ισως σωζεται το ψησου αλλα ακριβο κια δε κοβει αποδειξεις ποτε.
στην αθηνα κεντρο αξιζει ο θωμας ενα πενταλεπτο εφταλεπτο απο τα σπιτακια της φυλης.μετα το ξεφορτωμα το συγκεκριμενο μαγαζι το τιμαω
στην αθηνα κεντρο αξιζει ο θωμας ενα πενταλεπτο εφταλεπτο απο τα σπιτακια της φυλης.μετα το ξεφορτωμα το συγκεκριμενο μαγαζι το τιμαω
Επισκέπτης
Ο Θωμας εχει Αλβανους υπαλληλους.
Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Για τον ΠουτσοΔΕΝ ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν...Καλύβας στο Κουκάκι-πεζόδρομο. Τιμιότατο και καθαρό με άξιες σούβλες+ νορμαλ τιμές.
Για τον Πουτσο
απόψεις είναι αυτές bro
O καθενας εχει τα γουστα του στο φαι,ο Καλυβας αποψη μου ειναι οτι εχει μετριοτατο σουβλακι,ειναι απο τα σουβλακια της σειρας,ιδιες πρωτες υλες-ιδιες γευσεις παντου,στο Κουκακι καλο σουβλακι κανει αυτος που ειναι στον πεζοδρομο της Δρακου ψηλα,τιμιο-παραδοσιακο-χειροποιητο σουβλακι.ΔΕΝ ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν...Καλύβας στο Κουκάκι-πεζόδρομο. Τιμιότατο και καθαρό με άξιες σούβλες+ νορμαλ τιμές.
Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ΣωστόςO καθενας εχει τα γουστα του στο φαι,ο Καλυβας αποψη μου ειναι οτι εχει μετριοτατο σουβλακι,ειναι απο τα σουβλακια της σειρας,ιδιες πρωτες υλες-ιδιες γευσεις παντου,στο Κουκακι καλο σουβλακι κανει αυτος που ειναι στον πεζοδρομο της Δρακου ψηλα,τιμιο-παραδοσιακο-χειροποιητο σουβλακι.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Ανδρεας Νεα Φιλαδελφεια το χει στο 1.70 νομιζω. Βεβαια απο καθαριοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Ειναι και ενα αλλο Στην Ηρακλειου στη στροφη λιγο πριν βγεις Λυκοβρυση δεν θυμαμαι πως το λενε το ειχε 1,5 ευρω.
Και φυσικα ωραιοτατο σουβλακι που δεν το ξερουν πολλοι ο Λουκουλος στον Κολωνο νορμαλ τιμη κανα 2ευρω νομιζω. Οικογενειακη επειχειριση με ποιοτικο κρεας οχι απο καρτελ που παιρνουν τα πιο πολλα γυραδικα. Μειονεκτηματα οτι ειναι κλειστο σαββατοκυριακα και δεν κανει delivery.
Και φυσικα ωραιοτατο σουβλακι που δεν το ξερουν πολλοι ο Λουκουλος στον Κολωνο νορμαλ τιμη κανα 2ευρω νομιζω. Οικογενειακη επειχειριση με ποιοτικο κρεας οχι απο καρτελ που παιρνουν τα πιο πολλα γυραδικα. Μειονεκτηματα οτι ειναι κλειστο σαββατοκυριακα και δεν κανει delivery.
Επισκέπτης
μια φορα πηρα απο καλυβα και δεν καταλαβαινα αν ηταν κρεας αυτο που ετρωγα.O καθενας εχει τα γουστα του στο φαι,ο Καλυβας αποψη μου ειναι οτι εχει μετριοτατο σουβλακι,ειναι απο τα σουβλακια της σειρας,ιδιες πρωτες υλες-ιδιες γευσεις παντου,στο Κουκακι καλο σουβλακι κανει αυτος που ειναι στον πεζοδρομο της Δρακου ψηλα,τιμιο-παραδοσιακο-χειροποιητο σουβλακι.
Απεναντι απο την κεντρικη αγορα: Αμβροσια 2 ευρω το πιτογυρο. Ακριβως διπλα, Μπουλουκος 2.20.