P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Γαλλικα μια χαρα βλεπω
Στα ελληνικα πασχουμε
εχω τελειωσει γαλλικα κ πιανο. αμ πως!
Γαλλικα μια χαρα βλεπω
Στα ελληνικα πασχουμε
Να φτιάξει λίγο χαρακτήρα τύπε, αυθαδιάζει :SΕλα, σού'φεξε
Μην κλεινεις πορτες τύπε
Δεν ειναι κακη
Aφου δινει κωλο τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειεςΝα φτιάξει λίγο χαρακτήρα τύπε, αυθαδιάζει :S
ο Τομας λεει αλλα δεν ξερω τιμη.
Aν δεν αγοράζεις έτοιμα τα σουβλάκια, και τα περνάς εσύ σε καλαμάκι, ή μαρινάρεις χοιρινο και το περνάς στο γκρίλ αντι για γύρο... πάνω κάτω, χωρις το κόστος μαγειρέματος... μεταξύ 1 και 1.2 ευρώ. Με τιμές λαινικής πάντοτε. Οπότε, υπολόγισε, γύρω στο 1.5 με μαγείρεμα στον υπολογισμό.Παντως για να σοβαρευτουμε λιγο τυποι, εγω εδω και καιρο φτιαχνω σουβλακια μονος μου
Ολα τα υλικα ειναι ευκολο να τα βρεις στο σουπερ μαρκετ
Αν μαλιστα δεν βαριεμαι φτιαχνω και μπιφτεκι και βαζω στην πιτα
Μην με ρωτησετε ποσο βγαινει το ενα σουβλακι σε κοστος, δεν εχω υπολογισει
Ψητοπωλείο "Ο Κώστας"στο τέρμα του 12.Απολαυση!το τερμα του 12 ειναι το τερμα του αστικου 12 :Ρ δε θυμαμαι πως λεγεται το μαγαζι.
ο χρηστος ειναι εκει που ειπες κατω απο την καμαρα.
σωστος ο παικτηςΨητοπωλείο "Ο Κώστας"στο τέρμα του 12.Απολαυση!
OK, ανάλαβε να την απασχολείς λεκτικώς ώστε να ασχολούμαι αναπόσπαστα πρωκτικώς ;)Aφου δινει κωλο τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες
είναι καλό όντως αλλά με τέτοια τιμή μπερδεμα...Αυτή την στιγμή βρέθηκα Ιπποκράτους και Διδότου γωνία εκεί είναι το καλοψημενο ανέβασε τις τιμές στα τυλιχτα στα2.7€ να χαθεί να χάνεται μαύρο δεν πατάω ποτέ ξανά εκεί
ποιος χαζος βαζει φετα στο τοστ? (περα του οτι πηγε να φαει σε καφεμαγαζο)Ρε μαγκες έλεος. Θελετε το σουβλακι πθο φτηνο απο τον καφε. Ένα τοστ ζαμπον τυρι να φας στην καφετερια, 2,5 ευρω θα δώσεις. Αντι να φωναζετε για την ποιότητα που στα περισσότερα ειναι αίσχος , κυριως γιατι τα πουλάνε πολύ φτηνα, φωναζετε για την τιμη. Αυτός που το ψηνει και το τυλίγει παιρνει 35-40 ευρω το επταωρο συν το ικα. Εσεις με 1,5-2 ευρω τι περιμενετε να φάτε;
Ουτε σκυλος δεν το τρωει1,50 πιτογυρο Βονιτσα Νεος Κοσμος.
με 2 εισαι κομπλε :S :S :S
ποιο φίλε μου;Βόσπορο;Στην γειτονιά μου στον Αγιο Δημήτριο υπάρχει ενα μικρο σουβλατζιδικο που πουλάει το σουβλάκι στα 1.70.
Ερωτηση σχετικα με το σουβλακι, ισχύει ότι στην Θεσσαλονίκη χρεώνουν το τζατζίκι εξτρα;;
ποιο φίλε μου;Βόσπορο;