enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έχεις ξερυθμιστεί και έχεις όρεξη για τρολάρισμα. Με φωτό που καπνίζει αλλά δεν καπνίζεις και τα λοιπά ανισόρροπα που γράφεις.δε καπνιζω
Έχεις ξερυθμιστεί και έχεις όρεξη για τρολάρισμα. Με φωτό που καπνίζει αλλά δεν καπνίζεις και τα λοιπά ανισόρροπα που γράφεις.δε καπνιζω
Έχεις ξερυθμιστεί και έχεις όρεξη για τρολάρισμα. Με φωτό που καπνίζει αλλά δεν καπνίζεις και τα λοιπά ανισόρροπα που γράφεις.
Άλλη όρεξη δεν είχα
Αποψε παντως τύπε ειναι απο τις βραδιες που γραφει καπως λογικαΆλλη όρεξη δεν είχα
Αν απόψε είναι στα καλά της κατάλαβα πως θα είναι στα κανονικά της :SΑποψε παντως τύπε ειναι απο τις βραδιες που γραφει καπως λογικα
Αποψε παντως τύπε ειναι απο τις βραδιες που γραφει καπως λογικα
Στα κανονικα της, γραφει κατι σεντονια για το πως ηρθε οδικως με γιωτα χι απο Λονδινο σε Θεσσαλονικη με τον Σκοπιανό γκομενο τηςΑν απόψε είναι στα καλά της κατάλαβα πως θα είναι στα κανονικά της :S
Κάτσε διάβασε και άσε τα τρολλαρίσματακαλα φαε ενα σουβλακι τοτε
Κι εγώ τι φταίω ; :Sσυμπαθησα τον εναλλακτικουλη γιαυτο!
Στα κανονικα της, γραφει κατι σεντονια για το πως ηρθε οδικως με γιωτα χι απο Λονδινο σε Θεσσαλονικη με τον Σκοπιανό γκομενο της
Επος
κλασσική περίπτωση ποδολάγνος :SΣτα κανονικα της, γραφει κατι σεντονια για το πως ηρθε οδικως με γιωτα χι απο Λονδινο σε Θεσσαλονικη με τον Σκοπιανό γκομενο της
Επος
Κάτσε διάβασε και άσε τα τρολλαρίσματα
Αποφεύγω τις ανωμαλίες γι'αυτό δεν σε έχω μελετήσειελα ρε Αλεξ παλιο μελος ειναι ο εναλλακτικουληςς λες να μη με ξερει?
Αποφεύγω τις ανωμαλίες γι'αυτό δεν σε έχω μελετήσει
Όπως τη βρίσκει ο καθέναςο σοδομισμος ειναι η μεγαλυτερη καυλα να ξερεις
ο Τομας λεει αλλα δεν ξερω τιμη.Πωωωω εσύ θες να διαφημίσεις ότι πιο σάπιο σουβλατζίδικο που υπάρχει στην περιοχή. Χειριστη ποιότητα κρέατος, κακός εργοδότης και ότι είναι να πεταχτεί από το χασάπικο δίπλα απλά γίνεται κιμάς.
Δεν το συνιστώ καλύτερα να μείνεις νηστικός παρά εκεί
Ελα, σού'φεξεΚι εγώ τι φταίω ; :S
Όπως τη βρίσκει ο καθένας
Γαλλικα μια χαρα βλεπωoui monsieur