Νέα

Λίστα Παιδεραστών-Παιδόφιλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 524
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει κανεις να σε καταλαβει.
Ειμαστε τσοπαναραιοι και συ ανωτερος.

Εισαι θεος. Τι θεος; Ημιθεος και βαλε να ουμε.

Επισκέπτης
παραδέχομαι ότι έκανα [size=15pt]μέγιστο λάθος[/size] που έχασα τη σημερινή μέρα ασχολούμενος με τα ζώα του μπουρδέλα
τι ιστορία , τι φιλοσοφία ,τι κοινωνιολογία, τι επιστήμη να συζητήσει κανείς εδώ ;
μόνο με κόπρανα , σπερματικες & ουρικές εκκρίσεις αρμόζει να ανταλλάσεις με την πανίδα που ενδημεί σ'αυτό το site

και προσέξτε κάτι θλιβερά ανθρωποειδή :closer , ektor lopez , lion , skatomoutro , nacho , erinal και κάποια άλλα ανεγκέφαλα σκουπίδια που μου διαφεύγουν
μην αντλείτε έστω και την παραμικρή ικανοποίηση, απο την ψευδαίσθηση ότι και καλά μου την είπατε ή ότι γενικά αρθρώσατε κάποιου τύπου λόγο
απλά μυρηκάζετε μια κοινότυπη κοινωνική μαλακία

άκου που το μπάοκ η γαλότσα και ο ντενεκές  έχουν άποψη για το οτιδήποτε
γαμώ την δημοκρατία σας ζωύφια

Αρχηγόπουλο, το ότι έχασες τη μέρα σου με μας το'πες το ματάπες και κάθε τρεις και λίγο έρχεσαι να μας το ξαναπείς.
Όχι τπτ άλλο, αλλά θα βρεθεί κανας κακόπιστος να σου πει πως γουστάρεις να μας κωλοτρίβεσαι.
Μην ασχολείσαι άρχοντα με μας τους ταπεινούς. Μην πέφτεις στο επίπεδό μας.
Επιτρέπεται ΕΣΥ ν'ασχολείσαι μαζί μου τώρα?? Αφού να φανταστείς το χάλι μου, εγώ μόνο με γυναίκες που έχουν ενηλικιωθεί παγαίνω..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Αρχηγόπουλο, το ότι έχασες τη μέρα σου με μας το'πες το ματάπες και κάθε τρεις και λίγο έρχεσαι να μας το ξαναπείς.
Όχι τπτ άλλο, αλλά θα βρεθεί κανας κακόπιστος να σου πει πως γουστάρεις να μας κωλοτρίβεσαι.
Μην ασχολείσαι άρχοντα με μας τους ταπεινούς. Μην πέφτεις στο επίπεδό μας.
Επιτρέπεται ΕΣΥ ν'ασχολείσαι μαζί μου τώρα?? Αφού να φανταστείς το χάλι μου, εγώ μόνο με γυναίκες που έχουν ενηλικιωθεί παγαίνω..
-ΑΝΩΜΑΛΕ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παραδέχομαι ότι έκανα [size=15pt]μέγιστο λάθος[/size] που έχασα τη σημερινή μέρα ασχολούμενος με τα ζώα του μπουρδέλα
τι ιστορία , τι φιλοσοφία ,τι κοινωνιολογία, τι επιστήμη να συζητήσει κανείς εδώ ;
μόνο με κόπρανα , σπερματικες & ουρικές εκκρίσεις αρμόζει να ανταλλάσεις με την πανίδα που ενδημεί σ'αυτό το site

και προσέξτε κάτι θλιβερά ανθρωποειδή :closer , ektor lopez , lion , skatomoutro , nacho , erinal και κάποια άλλα ανεγκέφαλα σκουπίδια που μου διαφεύγουν
μην αντλείτε έστω και την παραμικρή ικανοποίηση, απο την ψευδαίσθηση ότι και καλά μου την είπατε ή ότι γενικά αρθρώσατε κάποιου τύπου λόγο

τι επαθες τυπε μου ποιος σε πειραξε και αρχισες τα κλαματα απο τα νευρα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επικροτω σημαινει σε πολυ απλα ελληνικα συμφωνω με την αποψη.
Σε ρωτησα αν συμφωνεις με την παιδεραστια. Απαντας οτι εκανες αναφορα σε ιστορικα γεγονοτα οποτεε δεν συμφωνεις.ομορφα καλα που το ξεκαθαρισαμε για να μην υπαρχουν αμφιβολιες.

το οποτε και μετα ειναι δικο σου συμπερασμα, δεν ειπε ουτε ξεκαθαρισε ο ριγος. οχι οτι σημαινει κατι, αλλα μη λεμε μαλακιες.

Επισκέπτης
για να διευκρινήσω και κάτι άλλο , επειδή οι περισσότεροι είστε επιπέδου τουαλέτας , γαλότσας & μπάοκ

ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί σας είναι , μόνο με γαμωσταυρίδια , απειλές , ανταλλαγές κοπράνων , υγρών κτλ κτλ

οπότε πολύ άνετα μπορώ να την μιλήσω και αυτή τη διάλλεκτο μην ανησυχείτε , είμαι... και του αλωνιού  ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
σ'αυτό που υπονοούν όλα σχεδόν τα post μου
ότι είναι άλλο πράγμα η κοινωνία και άλλο πράγμα η ανθρωπότητα

το πρώτο είναι κάτι σαν μόδα που αλλάζει συνεχώς ( θέσεις επι του τι είναι νόμιμο-παράνομο , καλό-κακό , κτλ κτλ)
και το δεύτερο είναι κάτι το διαχρονικό

υγ: και μ'αυτό το λίγο βαρύ πόστ κλείνω για "σήμερα"  ;)
"άλλο πράγμα η κοινωνία και άλλο η ανθρωπότητα" είναι μια εντελώς μπαρούφα πρόταση. Γενικώς αυτά που ισχυρίζεσαι είναι μια απλοϊκότατη πολιτιστική σχετικοκρατία (μάλλον), δείγματα ηθικού εμπειρισμού (πάλι μάλλον) που εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται γελοία και ψιλοχυδαία και προχειρότατα. Ελαφρότατες "σοφιστείες" δηλαδή.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
"άλλο πράγμα η κοινωνία και άλλο η ανθρωπότητα" είναι μια εντελώς μπαρούφα πρόταση. Γενικώς αυτά που ισχυρίζεσαι είναι μια απλοϊκότατη πολιτιστική σχετικοκρατία (μάλλον), δείγματα ηθικού εμπειρισμού (πάλι μάλλον) που εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται γελοία και ψιλοχυδαία και προχειρότατα. Ελαφρότατες "σοφιστείες" δηλαδή.
...επιπέδου μπάοκ και ο επικεφαλής του μπουρδέλα (που να ξερατε ότι αυτοί που διαφορίζουν την ανθρωποτητα απο την κοινωνία, είναι εγκέφαλοι που ακόμα και αν όλα τα τίποτα μαζευτείτε μαζί δεν πιάνετε ούτε το 1/1000 ενός απ'αυτούς  )

η ομαδική "κατακραυγή" των τίποτα ,αποτελεί μια πολύ κολακευτική φιλοφρόνηση για μένα , διασκεδαστικά τίποτα ! 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου επειδή παρακολουθώ τα post του rigor ξέρει πολύ καλά τι λέει.
το ότι κάποιος παρατηρεί κάποια πραγματικότητα και σκέφτεται φωναχτά δεν σημαίνει και ότι του αρέσει η πραγματικότητα για την οποια αναφέρεται..
και γω το ίδιο κατάλαβα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Τρίχες λέει. Ένας φελλός και μισός είναι. Ημιμαθής στην καλύτερη περίπτωση.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
doc4a2ec0a60fbd85995193181.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:2funny: :2funny: :2funny:

ότι ξεφεύγει απο το μηδέν πρέπει να καταπολεμηθεί, να χλευαστεί  να πέσει στο ίδιο επίπεδο , στο μηδέν

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
"ό,τι" θες να πεις. Είσαι και ανορθόγραφος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:2funny: :2funny:

αστείος adm ενός αστείου site επιπέδου υπονόμου

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
Ενδιαφέρον θέμα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τις διαφωνίες σας και τον οξύ τόνο μπορώ να τον καταλάβω...
αυτό που δεν piano είναι γιατί τόση αρνητικότητα και κακια επειδή μονο και μονο διαφωνείτε σε κάτι.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τις διαφωνίες σας και τον οξύ τόνο μπορώ να τον καταλάβω...
αυτό που δεν piano είναι γιατί τόση αρνητικότητα και κακια επειδή μονο και μονο διαφωνείτε σε κάτι.

ειναι κακος ο κοσμος τυπε το λεει κ ο μπολντεμορτης

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415

Σε βαρέθηκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom