Νέα

Λίστα Παιδεραστών-Παιδόφιλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 524
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
....εξακολουθει να ειναι και κοινωνικα και νομικα εγκλημα αποτροπαιο. Οποτε  την αποψη σου δεν θα συμμεριστουν ουτε οι δικαστες, ουτε η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, ουτε η κοινωνια που ζεις, ουτε οι φιλοι σου (αν εχεις) ουτε η οικογενεια σου, και σιγουρα ουτε οι συγκρατουμενοι καποιου που θα διαπραξει τετοιο εγκλημα

όλοι οι ανωτέρω , δεν ανήκουν στην παρούσα κοινωνία & κρίνουν βάση αυτής ?

και οι αποψεις τυπου ολα ειναι ατμος οποτε ολα επιτρεπονται ειναι λιγακι μεχρι τρομερα  επικινδυνες...
αυθαίρετο προσωπικό σου συμπέρασμα

και φυσικα αμφισβητω  και διατηρω επιφυλαξη και αν ορθα αναφερει τι γινοταν στην αρχαια ελλαδα κτλ οχι απο εθνικισμο αλλα επειδη δηλωνω αγνοια και δεν ειμαι σιγουρη αν υπαρχουν αποδειξεις.

γιατί δεν διαβάζεις κάποιο βιβλίο ή διάφορες σχετικές διαδικτυακές δημοσιεύσεις ?

και προσεξε τι κοτσανες πετας προφανως απο βλακεια θα ηθελα να πιστευω..

το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο, αν κάποιος με βρίζει χωρίς να με καταλαβαίνει

για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου επειδή παρακολουθώ τα post του rigor ξέρει πολύ καλά τι λέει.
το ότι κάποιος παρατηρεί κάποια πραγματικότητα και σκέφτεται φωναχτά δεν σημαίνει και ότι του αρέσει η πραγματικότητα για την οποια αναφέρεται..

...αυτό που βλέπω είναι ότι με το που μπαίνει λίγο ο φουκώ ή λίγο η ιστορία του σέξ, προκαλούνται οξείες δυσπεπτικές αντιδράσεις ! , οπότε το σταματάμε καλύτερα εδω΄...

τα χαιρετίσματά μου πακιστανέ εραστή  ;)

C_71_article_1084834_image_list_image_list_item_0_image.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Δηλαδή για να καταλάβω, ποια είναι η γνώμη σου για το θέμα; Απάντα καθαρά κι αντρίκια όμως χωρίς θεωρίες της πούτσας όπως συνηθίζεις  :jerking:
Δικαιολογείς αυτό που γινόταν τότε (αν γινόταν) επειδή τότε δεν το θεωρούσαν κακό;
Θεωρείς ότι η παιδεραστία είναι έγκλημα μόνο λόγω... μόδας!(άκου λέξη που έβαλε ο ταραμάς)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δηλαδή για να καταλάβω, ποια είναι η γνώμη σου για το θέμα; Απάντα καθαρά κι αντρίκια όμως χωρίς θεωρίες της πούτσας όπως συνηθίζεις  :jerking:
Δικαιολογείς αυτό που γινόταν τότε (αν γινόταν) επειδή τότε δεν το θεωρούσαν κακό;
Θεωρείς ότι η παιδεραστία είναι έγκλημα μόνο λόγω... μόδας!(άκου λέξη που έβαλε ο ταραμάς)
βλακώδες ποστ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
με ερεθίζει το δίκιο βρε ερωτομανή πακιστανέ
και μόλις το αμολάω λεκτικά , μόνο τότε ανακουφίζομαι !

υγ: όχι μόνο στην αρχαία ελλάδα , αλλά και στην αρχαία ρώμη γινόταν της πορνείας  το κάγκελο με την την παιδεραστεία
αφού ένας αυτοκράτορας είχε βάλει παιδάκια σε μια τεράστια πισίνα να τον χαιδολογάνε κτλ κτλ όταν έκανε μπάνιο, και τα
αποκαλούσε "ψαράκια"
-ρε συ στριγκο μορτη ,πινεις "ληγμενα", ετσι αγορι μου?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
εχει κουδουνισει ο ριγομορτης. τον εχει ιδρωσει και το αγχος να γραφει κατι ψαγμενο παντα.
-Η περιπτωση στριγκο ειναι καθαρα κλινικη,ατυχως καποια στιγμη της ζωης του θα εφαγε γερη μαδερια στο κεφαλι και κλουβιανε τελειως...παραθεση απο πονημα στριγκου...
...γενικά όσο πιο περιορισμένης ευθύνης είναι ένας εγκέφαλος ,τόσο λιγότερο "πονάει" και τόσο περισσότερο "χαίρεται" .....-ΟΤΑΝ δε ο εγκεφαλος ειναι κενος φορτιου και μες την νταγκλα,ονειρευεται ψαρακια σε πισινες.....ατιμο πραγμα το μαδερι!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν απάντησες όμως..
και όυτε πρόκειται ,λόγω αυτοσεβασμού ,  το επίπεδο των απαντήσεων είναι τόσο πολύ χαμηλό που δεν ενδείκνυται σοβαρός διάλογος
ίσως έκανα εξαρχής λάθος που τοποθετήθηκα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σ'αυτό που υπονοούν όλα σχεδόν τα post μου
ότι είναι άλλο πράγμα η κοινωνία και άλλο πράγμα η ανθρωπότητα

το πρώτο είναι κάτι σαν μόδα που αλλάζει συνεχώς ( θέσεις επι του τι είναι νόμιμο-παράνομο , καλό-κακό , κτλ κτλ)
και το δεύτερο είναι κάτι το διαχρονικό
ενας ανοητος ισως το αποκαλουσε ελαφρα τη καρδια "μοδα".
ενας πιο σκεπτομενος θα'λεγε πως η "ανθρωπότητα" μεσα απο trial and error "διαχρονικά"στους αιωνες,
εχει καταληξει σε τι ειναι "νομιμο-παρανομο ,καλό-κακό" με κριτηριο την επιβιωση(πρωταρχικα)
και την ευημερια της(σε δευτερο λογο) για τους αιωνες που θα ακολουθησουν.

Επισκέπτης
και όυτε πρόκειται ,λόγω αυτοσεβασμού ,  το επίπεδο των απαντήσεων είναι τόσο πολύ χαμηλό που δεν ενδείκνυται σοβαρός διάλογος
ίσως έκανα εξαρχής λάθος που τοποθετήθηκα

Δικαίωμά σου να μην απαντήσεις, όπως είναι δικαίωμα του καθενός να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ειδικά όταν από τη μία μας λες πως η παιδεραστία θεωρείται (κι όχι είναι) αποτρόπαιο έγκλημα σήμερα κι από την άλλη φοράς το υπεράνω ύφος απαξιώντας ν'απαντήσεις κάτι προφανώς δεν πάει καλά.
Η παιδεραστία λοιπόν ήταν είναι και θα είναι πάντα ένα αποτρόπαιο έγκλημα κι αυτό δεν αλλάζει με κανέναν ανθρώπινο νόμο.
Κάποιες αξίες καθορίζονται διαχρονικά από την ανθρώπινη ηθική. Και οι ηθικές αξίες του καθενός έχουν να κάνουν με το αν θεωρεί αυτός ο καθένας πως οι ηθικοί άγραφοι νόμοι είναι πιο πάνω απ'τους ανθρώπινους, ή το αντίστροφο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
...Σιγα ρε μπακαλοκλωνε,δακρυσαμε,μη μας απαξιωνεις ετσι σκληρα,πεσε λιγο στον μπυθουλα μαζι μας...για το δικο σου καλο παντως κρατα τις αποψεις αυτες μεσα στο κλουβιο κεφαλι σου και την ψωλη σου μακρια απο ψαρακια,γιατι μπορει να βρεθεις μεκαναλουτσο στον πατο...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καταρχήν οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί επιστρέφονται στο 10πλάσιο στα ζώα που τους πέταξαν (δεν καταλαβαίνουν τα ηλίθια ζώα ότι στην ουσία βρίζουν τους διανοητές απ'τους οποίους συγκρότησα τις απόψεις μου)

και δεύτερον αυτό είναι το τελευταίο μου πόστ σ'αυτό το επίπεδο τουαλέτας  :shit:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και επειδη εγω ειμαι καμήλα.. παλιά στο μεξικο οταν καποιος ειπε την εκφραση αντε μην γαησω κανα παιδικο κωλαρακι αναφερομενους στους ενηλικες συνομιλητες του προς χαριν λογου.εφαγε ενα ωραιοτατο μπαν μπουν γιατι αναφερθηκε θετικα για την παιδεραστια και καλα. σημερα ο ριγκομορτις εκφραστηκε θετικα για το ιδιο θεμα προσπαθωντας να το δικαιολογησει και ως επιλογη σαφεστατα και παρολα αυτα καμμια επεμβαση του εαυαισθητου σε αυτα τα θεματα αντισθενη. περιεργο. μαλλον δεν θα ειδε το θεμα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καταρχήν οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί επιστρέφονται στο 10πλάσιο στα ζώα που τους πέταξαν (δεν καταλαβαίνουν τα ηλίθια ζώα ότι στην ουσία βρίζουν τους διανοητές απ'τους οποίους συγκρότησα τις απόψεις μου)

και δεύτερον αυτό είναι το τελευταίο μου πόστ σ'αυτό το επίπεδο τουαλέτας  :shit:

επικροτεις την παιδεραστια; ναι η οχι; γιατι εγω ειμαι ξανθια ηλιθια και δεν κατανοω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
επικροτεις την παιδεραστια; ναι η οχι; γιατι εγω ειμαι ξανθια ηλιθια και δεν κατανοω.
Δεν νομιζω να την επικροτει φυσικα, απλα θελει να μας πει οτι η εικονα της αθωοτητας των παιδιων ειναι συχρονη δυτικη ιδεα, αλλωστε πριν απο μερικα χρονια γινοντουσαν γαμοι με ατομα πολυ μικρης ηλικιας με μεγαλυτερους.
Φυσικα καθε εποχη ειναι διαφορετικη και δεν γινεται να κανουμε τετοιες συγκρισεις..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν νομιζω να την επικροτει φυσικα, απλα θελει να μας πει οτι η εικονα της αθωοτητας των παιδιων ειναι συχρονη δυτικη ιδεα, αλλωστε πριν απο μερικα χρονια γινοντουσαν γαμοι με ατομα πολυ μικρης ηλικιας με μεγαλυτερους.
Φυσικα καθε εποχη ειναι διαφορετικη και δεν γινεται να κανουμε τετοιες συγκρισεις..

Ναι κατι τετοιες ιδεες εχουν και τα σιχαματα οι παιδόφιλοι. κατι αναγωγες στο γενικο και αοριστο πρελθον και σε καποια βιβλια που δηθεν μιλουν για πραξεις που νομιμοποιουσαν την εποχη εκεινη τις μορφες παιδεραστιας και κατι αναγωγες σε ηθη και εθιμα εποχων και ιστορικων μορφων και μερικους γαμους με ανηλικες απο προσωπα προβεβλημενα. Την γνωριζουμε την αρρωστημενη συνηθη τακτικη των παιδεραστων. ειναι εμετικη αλλα δυστυχως υπαρκτη.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
closer αν περνούσε απο το χέρι μου και δεν είχα ποινικά παρελκόμενα μα την παναγία στο ορκίζομαι αυτό, αυτή τη γλώσσα σου θα στην έκοβα σύριζα και θα στην έραβα στο ορθό σου χωρίς αναισθησία

και επειδη εγω ειμαι καμήλα.. παλιά στο μεξικο οταν καποιος ειπε την εκφραση αντε μην γαησω κανα παιδικο κωλαρακι αναφερομενους στους ενηλικες συνομιλητες του προς χαριν λογου.εφαγε ενα ωραιοτατο μπαν μπουν γιατι αναφερθηκε θετικα για την παιδεραστια και καλα. σημερα ο ριγκομορτις εκφραστηκε θετικα για το ιδιο θεμα προσπαθωντας να το δικαιολογησει και ως επιλογη σαφεστατα και παρολα αυτα καμμια επεμβαση του εαυαισθητου σε αυτα τα θεματα αντισθενη. περιεργο. μαλλον δεν θα ειδε το θεμα..
η συκοφαντία και η μαλακία γιατι να μην μπανάρεται όμως ?

αυτό που ανέφερα  είναι ότι η παιδεραστία άλλοτε ήταν ρουτίνα και άλλοτε ήταν ποινικό αδικημα
πηγή όλα τα ιστορικά διαδικτυακά και μη βιβλία , ψάξτε λίγο ρε ζώα
πχ :

και στην ουσία τι σημαίνει επικροτώ ή δεν επικροτώ ?
απλά αναφέρω τι λέει η ιστορία , ένα ιστορικό γεγονός

ας πούμε erinal επικροτώ την κλειτοριδεκτομή στις ελεηνίδες που συκοφαντούν παρερμνηνεύουν και βριζουν
ήταν νόμιμο κάποτε αλλά και τώρα σε μερικές περιοχές

υγ: ή εκτός και αν είστε τόσο μαλάκες που θα λογοκρίνετε και την ιστορία επειδή έτσι γουστάρετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom