You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λίστα Παιδεραστών-Παιδόφιλων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 524
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.401
- Πόντοι
- 2.606
μαλακα περφεκτο,θα μας κανεις 17 παλι ρε πουστη μου αποψε!!!!!Και φυσικά..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Είχα ένα χόντα 50άρι (μετέπειτα 72άρι κι 90άρι) με τιμόνι πεταλούδα.
Τι εξατμίσεις ντεβίλ, τι καρμπυρατέρια ντελ'όρτο.
Ούζο πορτοκάλι και τα μυαλά στο μπλέντερ
δε λεω αλλα γιατι θα πω πολλα χαχα που εισαι γκαμπα
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
κοιτα αν μιλαμε για μενα και μαστερ να κανω δεν εχω προβλημα να δουλεψω σε πουτσοδουλεια.Δεν με πειραζει(αναγκαστικα σπουδαζω)
ο αδερφος μου παλι τελειωσε εφαρμοσμενα μαθηματικα στο ΕΜΠ , εχει δουλεψει στο δημοκριτο ,ξερει δυο ξενες γλωσσες...πολλους τετοιους δεν βρισκεις ευκολα..
οικονομικα και μαρκετινγ ναι που ειναι ευκολες σπουδες...
ενας φιλος τελειωσε εδω ασοεε και δουλεψε λογιστης 2 χρονια προ κρισης,πριν λιγο καιρο τελειωσε το μαστερ στο LSE και λεει οτι δεν βρηκε δουλεια εκει....εγω πιστευω οτι δεν βρηκε δουλεια με μισθο ανταξιο των πτυχιων του ,μια δουλεια μπορουσε να την βρει....τουλαχιστον εχεις προοπτικες εξελιξης ...τελικα ηρθε πισω και ξανακανει το λογιστη καλος μαλακας
Eνταξει ο τυπος ηταν μαλακας..εαν μου λες και προ κρισης......
στην θεση του αδερφου σου παντως θ αφηνα στην ακρη τα phd..
και φανταζομαι δεν ειναι κανα τζοβενο για να αφιερωσει 4-5 χρονια για διδακτορικο
βουρ στον πατσα στην αγορα εργασιας..εκει ειναι το παιχνιδι
καλυτερα μια δουλεια παρα ενα μεταπτυχιακο..μετραει παραπανω η εργ. εμπειρια..
και εαν εχεις καβλα για μαστερ καντο part time..δυσκολο και κουραστικο αλλα γινεται
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Και φυσικά..
και οποιος καμωνοτανε οτι ειχε το αυθεντικο δερματινο του καιγαμε τα μανικια με τον ζιππο για πιστοποιηση ααααααχαχα γαμω τα νιατα τα μικρατα μου
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
πς ο παπαζολης ειναι μαλακας κ στο φορουμ κ στη ζωη του αλλα δεν γλιτσης γλυφτης κ πουτανας γιος οπως αρκετα αλλα μουνοπανα στο φορουμ
σαν ποιους δηλαδη;
Επισκέπτης
και οποιος καμωνοτανε οτι ειχε το αυθεντικο δερματινο του καιγαμε τα μανικια με τον ζιππο για πιστοποιηση ααααααχαχα γαμω τα νιατα τα μικρατα μου
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Αν ήταν κι ο ζίπο γνήσιος..
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
καλα και εγω υπερ της προυπηρεσιας ειμαι ...αλλα αυτος θελει να κανει ...δεν μπορω να του υποδειξω εγω που ακομα παλευω να περασω κανα μαθημα στην ασοεεEνταξει ο τυπος ηταν μαλακας..εαν μου λες και προ κρισης......
στην θεση του αδερφου σου παντως θ αφηνα στην ακρη τα phd..
και φανταζομαι δεν ειναι κανα τζοβενο για να αφιερωσει 4-5 χρονια για διδακτορικο
βουρ στον πατσα στην αγορα εργασιας..εκει ειναι το παιχνιδι
καλυτερα μια δουλεια παρα ενα μεταπτυχιακο..μετραει παραπανω η εργ. εμπειρια..
και εαν εχεις καβλα για μαστερ καντο part time..δυσκολο και κουραστικο αλλα γινεται
παντως στην γερμανια με μεταπτυχιακο βρισκεις αμεσως δουλεια (ξερεις και γερμανικα ) και με phd γαμας
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
καλα και εγω υπερ της προυπηρεσιας ειμαι ...αλλα αυτος θελει να κανει ...δεν μπορω να του υποδειξω εγω που ακομα παλευω να περασω κανα μαθημα στην ασοεε
παντως στην γερμανια με μεταπτυχιακο βρισκεις αμεσως δουλεια (ξερεις και γερμανικα ) και με phd γαμας
κοιτα
αυτα τα ''αμεσως'' και τα ''πανευκολα'' θα τα διαπιστωσεις ο ιδιος..ψαχνοντας...ειτε στην γερμανια ειτε στην γαλλια ειτε αλλου..
οπως και τ αντιστοιχα του στυλ ''ειναι πολυ δυσκολα''
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ναι ρε νταξει τα πανευκολα δεν ειναι πανευκολα.απλα εννοουσα πιο ευκολα απο εδω ειδικα για πτυχιουχους ,παντου δυσκολα ειναι για δουλειακοιτα
αυτα τα ''αμεσως'' και τα ''πανευκολα'' θα τα διαπιστωσεις ο ιδιος..ψαχνοντας...ειτε στην γερμανια ειτε στην γαλλια ειτε αλλου..
οπως και τ αντιστοιχα του στυλ ''ειναι πολυ δυσκολα''
ευτυχως δλδ που εχω και το μπρο και εχω μαι σιγουρη βοηθεια παντα
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
και στην ασοεε εχει κατι μωρα ..η αοσε με την παιδεραστεια που κολαει οεο??
Ποινή χάδι στον ανώμαλο παιδεραστή Π.Τόκο
Σε 1,5 χρόνο φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ο παρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου,
για την οποία είχε συλληφθεί το Σάββατο.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειαςκαι της πρόσκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο,
όταν ο παρουσιαστής πήγε για ρεπορτάζ σε γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου και συναντήθηκε με 17χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο, πως ο 49χρονος Παναγιώτης Τόκος, χάιδευε τα γεννητικά όργανα του ποδοσφαιριστή και τον φιλούσε στο λαιμό.
Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κατάθεσης τουέπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις, εμφανίστηκε τελικά μετανιωμένος,υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος της στιγμής.
Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο παρουσιαστή άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:JC1ePv13ef3_mM:[URL unfurl="true"]http://i133.photobucket.com/albums/q57/ppetross21/-RESIZE.jpg&t=1[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://markoniss.blogspot.com/2010/08/blog-post.html[/URL]
[/quote]καλα αυτος ο καραγκιοζης και αθωος να ηταν για τα αερια ειναι λογο βλακειας
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σαν ποιους δηλαδη;
μετα απο μια ωρα θυμηθηκες το ποστ ?
ασε δεν εισαι για συζητηση εσυ
περιμενε να μπει ο μπολντμορτ κ οταν δεις οτι του την πεφτουν να χωθεις κ εσυ να νιωσεις καποιος
ο οποιος μπολντμορτ μπορει να εχει καει στο πισι στις σπουδες στη σχολη του η οτι σκατα κανει αλλα ξηγημενος ειναι με την πορεια του εδω μεσα
ενα αλλο παραδειγμα ειναι ο λοπεζ που μου την σπαει με τις φαμφαρες που γραφει αλλα τον εκτιμησα σε 2 περιστατικα
1. μετα το γουρν ξεκοψε λιγο
2.οταν του εβρισε την μανα ο αρκανς κ ο δημητρακης(εχει γραψει οτι εχει πεθανει σε καποια ποστ αν θυμαμαι καλα αν κ δεν εχει σημασια) ειχε πολυ σωστη σταση κ συμπεριφορα στο πως χειριστηκε την κατασταση κ τον διαλογο
αλλο ενα παραδειγμα το ποσο ηλιθια ειναι τα πουστρακια στο φορουμ που λενε για καμμενους κ πισι κ ανυπαρκτη ζωη κλπ ειναι ο 1περσονανονγκρατα
ειτε διαφωνεις ειτε σου την σπαει ειτε τον βριζεις ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι ο τυπος εχει πολλες εμπειριες στη ζωη του κ δεν μιλαει τυχαια
ελιωνε συνεχεια εδω μετα σταματησε να πολυγραφει τωρα χαθηκε.εκανε δεν εκανε κλωνο χεστηκα.δατς νετ λαιφ
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μετα απο μια ωρα θυμηθηκες το ποστ ?
ασε δεν εισαι για συζητηση εσυ
περιμενε να μπει ο μπολντμορτ κ οταν δεις οτι του την πεφτουν να χωθεις κ εσυ να νιωσεις καποιος
ο οποιος μπολντμορτ μπορει να εχει καει στο πισι στις σπουδες στη σχολη του η οτι σκατα κανει αλλα ξηγημενος ειναι με την πορεια του εδω μεσα
ενα αλλο παραδειγμα ειναι ο λοπεζ που μου την σπαει με τις φαμφαρες που γραφει αλλα τον εκτιμησα σε 2 περιστατικα
1. μετα το γουρν ξεκοψε λιγο
2.οταν του εβρισε την μανα ο αρκανς κ ο δημητρακης(εχει γραψει οτι εχει πεθανει σε καποια ποστ αν θυμαμαι καλα αν κ δεν εχει σημασια) ειχε πολυ σωστη σταση κ συμπεριφορα στο πως χειριστηκε την κατασταση κ τον διαλογο
αλλο ενα παραδειγμα το ποσο ηλιθια ειναι τα πουστρακια στο φορουμ που λενε για καμμενους κ πισι κ ανυπαρκτη ζωη κλπ ειναι ο 1περσονανονγκρατα
ειτε διαφωνεις ειτε σου την σπαει ειτε τον βριζεις ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι ο τυπος εχει πολλες εμπειριες στη ζωη του κ δεν μιλαει τυχαια
ελιωνε συνεχεια εδω μετα σταματησε να πολυγραφει τωρα χαθηκε.εκανε δεν εκανε κλωνο χεστηκα.δατς νετ λαιφ
ξερεις τι λενε οι αγγλοι;;;
Get a life
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξερεις τι λενε οι αγγλοι;;;
Get a life
α επισης ο βολταιρος που ειναι πρασινοφρουρος κ βολεμμενος αλλα με φοβερο ινστινκτ να καταλαβαινει τους μαλακες σαν κ εσενα (ισως επειδη γραφει πολλα χρονια εδω μεσα)οταν σε ειχε κραξει σε ενα θρεντ για το πτυχιο σου αν θυμαμαι καλα
τοτε που ειχες την μασκα του καλου παιδιου κ του ακομπλεξαριστου κ τριβοσουνα στην βελβυ
Επισκέπτης
μαλακα περφεκτο,θα μας κανεις 17 παλι ρε πουστη μου αποψε!!!!!
Άσχημα θα'ταν??
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
φουφουτε τι τελειωσες?α επισης ο βολταιρος που ειναι πρασινοφρουρος κ βολεμμενος αλλα με φοβερο ινστινκτ να καταλαβαινει τους μαλακες σαν κ εσενα (ισως επειδη γραφει πολλα χρονια εδω μεσα)οταν σε ειχε κραξει σε ενα θρεντ για το πτυχιο σου αν θυμαμαι καλα
τοτε που ειχες την μασκα του καλου παιδιου κ του ακομπλεξαριστου κ τριβοσουνα στην βελβυ
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
φουφουτε τι τελειωσες?
το μονο που τον εχω ικανο να χει τελειωσει ειναι κανα κουτακι μπυρα
ουτε καν μπουκαλι
Παρόμοια θέματα