Νέα

Λίστα Παιδεραστών-Παιδόφιλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 524
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αν...αν...αν...μην με κάνεις τώρα να βρω τα ποστ σου που είχες την ονείρωξη πως θα γίνεις μεγιστάνας στην Γερμανία θα βοηθάς έλληνες...θα αγοράσεις Ελλάδα κ άλλα τέτοια... :grin:

Δεν υπάρχει πιο γελοίο κ τραγελαφικό πράγμα από τον καμπούρη που κοιτάει την καμπούρα του άλλου...

(αν κ εφόσον βέβαια υφίσταται,γιατί εσένα θυμόμαστε όλοι να λες για την μετανάστευση σου Γερμανία)

ακομα και 3,000 χιλιαρικα να βγαζεις εδω, τα 5,000/μηνα της γερμανιας στην ειδικοτητα σου με αυτη την χωρα και αυτη την οργανωση παντα θα τα λιγουρευεσε..γιατι τα συγκρινεις με το μπαχαλο της χωρας αυτης , ελλαδισταν, και την αβεβαιοτητα της

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε δεκαετια ογδοντα ειχαμε αστερακια νιντζα,ειχε γεμισει ο τοπος απο αυτες τις μαλακιες,απο τυχη εχουμε οραση και στα 2ματια! :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε ηταν της μοδας τοτε ολα αυτα τα νιντζοκολπα :rockon:
ninja-ani-2.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δικιά μου εταιρεία με πετρέλαια τύπε...μην κοιτάς που είμαι μετριόφρων κ δεν το λέω παρά έξω...αν ποτέ χρειαστείς οικονομική βοήθεια σε εμένα να έρθεις. :grin:
τυπε δεν πας να παρεις τον παναθηναικο γιατι απτον τσακα σωθηκαμε :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ακομα και 3,000 χιλιαρικα να βγαζεις εδω, τα 5,000/μηνα της γερμανιας στην ειδικοτητα σου με αυτη την χωρα και αυτη την οργανωση παντα θα τα λιγουρευεσε..γιατι συγκρινεις το μπαχαλο της χωρας αυτης , ελλαδισταν, και την αβεβαιοτητα της
Ωραία,άντε με το καλό Γερμανία να βγάλεις κ 5χιλ. κ 10χιλ κ όσα γουστάρεις...να το δούμε όμως όχι μόνο λόγια...ή τουλάχιστον άμα μένεις στα λόγια μην το χτυπάς σε άλλους γιατί γελοιοποιήσε.

ή διαφωνείς;;; :boobies: :boobies: :boobies:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Από τύχη ζούμε να λες..

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/10/22/SuperMotorCompanySaltShaker6.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: ευτυχως που δεν παιζανε κινητα τοτε,γλυτωσανε μεγαλα εγκεφαλικα οι γεροι μας!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αμα εχεις πανω απο 2 σιγα μην σκεφτοσουν να μεταναστευσεις..εκτος αμα θες να γινεις πλουσιος

θα μεγαλωσεις και θ αρχισεις να σκεφτεσε 5 πραγματα μαζι αντι για 2..

πχ..

τωρα σκεφτεσε γαμησι, λεφτα...

οταν μεγαλωσεις θα σκεφτεσε και γαμησι, λεφτα +......

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
θα μεγαλωσεις και θ αρχισεις να σκεφτεσε 5 πραγματα μαζι αντι για 2..

πχ..

τωρα σκεφτεσε γαμησι, λεφτα...

οταν μεγαλωσεις θα σκεφτεσε και γαμησι, λεφτα +......
οι πιο πολλοι ελληνες με 2 ειναι μια χαρα αν θες κιαλλα δεν διαφωνω αλλα ειναι σπανιο να φυγει ελληνας αν εχει λεφτα...

εγω ευτυχως εχω το μπρο πηρε πτυχιο τωρα θα παει για μεταπτυχιακο και phd εξω οποτε και γω θα ακολουθησω κουτσα κουτσα. :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
-Πω πω ρε νατσε,εποχες βεντουζα λεμε,με πληρη επιγνωση οτι μια εποχη σαφως και δεν μπορει να ειναι ιδια με των επομενων η των προηγουμενων  γενεων,βλεπω κατι 14χρονους να παιζουν σε κατι ps3 ασαλευτοι και με πιανει ναυτια λεμε....
ΥΓ. τα πρωτα βερμαχτ εμφανιστηκαν 90-91...ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
-Πω πω ρε νατσε,εποχες βεντουζα λεμε,με πληρη επιγνωση οτι μια εποχη σαφως και δεν μπορει να ειναι ιδια με των επομενων η των προηγουμενων  γενεων,βλεπω κατι 14χρονους να παιζουν σε κατι ps3 ασαλευτοι και με πιανει ναυτια λεμε....
ΥΓ. τα πρωτα βερμαχτ εμφανιστηκαν 90-91...ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

και 5 κιλα το καθενα πως διαολο τρεχαμε με δαυτα.

νατσε οντως απο τυχη, τα μηχανακια τοτε ηταν κηδεια ολα ουτε φρενα ουτε μοτερ εκλεινες το γκαζι και δε φρεναρε καν με τη ταχυτητα  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

σκατοναζί οπαδοί των βέρμαχτ :2funny: :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα ρε βρηκα φωτο με το μεταλο  :2funny:
αυτες ειχα πιο κοντες και χωρις φερμουαρ
index.php

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οι πιο πολλοι ελληνες με 2 ειναι μια χαρα αν θες κιαλλα δεν διαφωνω αλλα ειναι σπανιο να φυγει ελληνας αν εχει λεφτα...

εγω ευτυχως εχω το μπρο πηρε πτυχιο τωρα θα παει για μεταπτυχιακο και phd εξω οποτε και γω θα ακολουθησω κουτσα κουτσα. :grin:

το εξω δεν λεει τιποτα χωρις

1. Ειδικοτητα με ζητηση

2. Προσοντα και διαθεση για εξελιξη

3. Προυπηρεσια σχετικη με τ αντικειμενο θεσης και portfolio

μην παραμυθιαζεστε με μαστερ κτλ

Στην αγγλια της κρισης γνωστος μου με distinction απο το Ιmperial δουλευει σε βιβλιοπωλειο στο λονδινο

ολοι εχουν απο ενα μαστερ πλεον..

Οσο για το Phd ειναι καλο εαν το ξεκινας στα 22-23 και εαν εχεις διαθεση για 4-5 χρονια φυτοζωης

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ελα ρε βρηκα φωτο με το μεταλο  :2funny:
αυτες ειχα πιο κοντες και χωρις φερμουαρ
http://[URL unfurl="true"]www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=103110[/img[/URL]]
[/quote]Αυτες ειναι φτιαγμενες 'διπατες",οι σωστες ηταν μαυρες χωρις φερμουαρ-που ειχες χρεος να ξυσεις-με μονη σολα -που για καποιο μυστηριο λογο επρεπε να φτιαξουμε (χαχαχα)δισολες!Πρεπει να τις εχω καπου σε καμια αποθηκη,αμα τις βρω θα τις ποσταρω.... :headbang3: 5 κιλα διαολε,πως τις φοραγαμε?

Επισκέπτης
νατσε οντως απο τυχη, τα μηχανακια τοτε ηταν κηδεια ολα ουτε φρενα ουτε μοτερ εκλεινες το γκαζι και δε φρεναρε καν με τη ταχυτητα  :2funny:

Είχα ένα χόντα 50άρι (μετέπειτα 72άρι κι 90άρι) με τιμόνι πεταλούδα.
Τι εξατμίσεις ντεβίλ, τι καρμπυρατέρια ντελ'όρτο.
Ούζο πορτοκάλι και τα μυαλά στο μπλέντερ  :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το εξω δεν λεει τιποτα χωρις

1. Ειδικοτητα με ζητηση

2. Προσοντα και διαθεση για εξελιξη

3. Προυπηρεσια σχετικη με τ αντικειμενο θεσης και portfolio

μην παραμυθιαζεστε με μαστερ κτλ

Στην αγγλια της κρισης γνωστος μου με distinction απο το Ιmperial δουλευει σε βιβλιοπωλειο στο λονδινο

ολοι εχουν απο ενα μαστερ πλεον..

Οσο για το Phd ειναι καλο εαν το ξεκινας στα 22-23 και εαν εχεις διαθεση για 4-5 χρονια φυτοζωης
κοιτα αν μιλαμε για μενα και μαστερ να κανω δεν εχω προβλημα να δουλεψω σε πουτσοδουλεια.Δεν με πειραζει(αναγκαστικα σπουδαζω)

ο αδερφος μου παλι τελειωσε εφαρμοσμενα μαθηματικα στο ΕΜΠ , εχει δουλεψει στο δημοκριτο ,ξερει δυο ξενες γλωσσες...πολλους τετοιους δεν βρισκεις ευκολα..
οικονομικα και μαρκετινγ ναι που ειναι ευκολες σπουδες...
ενας φιλος τελειωσε εδω ασοεε και δουλεψε λογιστης 2 χρονια προ κρισης,πριν λιγο καιρο τελειωσε το μαστερ στο LSE και λεει οτι δεν βρηκε δουλεια εκει....εγω πιστευω οτι δεν βρηκε δουλεια με μισθο ανταξιο των πτυχιων του ,μια δουλεια μπορουσε να την βρει....τουλαχιστον εχεις προοπτικες εξελιξης ...τελικα ηρθε πισω και ξανακανει το λογιστη :jerking: καλος μαλακας :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom