Νέα

Λίστα Παιδεραστών-Παιδόφιλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 524
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Η κοινωνία είναι γενικότερος όρος, για το σύνολο ομοειδων, ανθρώπων, ζωών, πραγμάτων ...

Ανθρωπότητα , η ιστορία του συνόλου τη κοθνωνίας των ανθρώπων...

Ετσι το καταλαβαίνω εγω προσωπικα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
[quote author=rigormortis
και γω το ίδιο κατάλαβα

Ναι ε; Δηλαδή πιστεύεις ότι έμμεσα δεν έχει πάρει θέση;
Εκτός απ' τα προηγούμενα ποστ του που επεσήμανα και πριν, δες κι εδώ...

ας προσθέσω άλλο ένα : Αλμπέρ Καμύ , και ένα έργο του που ταιριάζει εδώ, ο Καλιγούλας που αναδεικνύει πολύ όμορφα την κοινωνική ανοησία

Γενικά ο τύπος έχει αλλεργία στη σύγχρονη κοινωνία (που εν μέρη να μην είναι τελείως κακό αλλά ξεφεύγει επικίνδυνα)
Πάω στοίχημα ότι η αγαπημένη του βρισιά είναι γαμώ την κοινωνία μου

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Πάω στοίχημα ότι η αγαπημένη του βρισιά είναι γαμώ την κοινωνία μου

όντως κάποιοι άνθρωποι είναι παράλογοι...
απορώ πως μπορούν και δεν σέβονται μια κοινωνία που βασιλεύει η ειρήνη, η αγάπη, η καλοσύνη και η ανιδιοτέλεια..
αλήτες τι να πεις.. :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στο εχω ξαναπει και παλιοτερα rigormortis οτι θαυαμαζω την ακατασχετη παπαρολογια σου.
Ομως επειδη σε διαβαζουν πιθανον και δεκα αρρωστα μυαλα και δινεις "πατημα" στις διαστροφες τους,
μαθε οτι ποτε δε χρησιμοποιουμε ως πηγη το wikipedia, γιατι εγω τωρα μπορω να μπω στο αρθρο που παρεθεσες και να γραψω οτι ο Νωντισμος επιτρεπει την παιδοφιλια... το ποιο ειναι ατοπο. Επισης οτι εκαναν και οτι ελεγαν οι αρχαιοι Ελληνες δεν ηταν κατ'αναγκη σωστο και ορθο. Οι Ρωμαιοι ηταν ενα κακτετυπο των αρχαιων Ελληνων.

Στο ειπα και χθες οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια, και συ συμφωνησες ξυπνιτζιδικα... ως ανωτερο ον.
Παρε μια πηγη εσυ και οι υπολοιποι για την παιδοφιλια στην αρχαια Ελλαδα και μαθε τι σημαινε και ποσο κατακριταιο ηταν...

Κατα τ'αλλα συνεχισε να εισαι αυτο που εισαι, αλλα να βουτας τη γλωσσα σου στο μυαλο πριν μιλησεις για τετοια θεματα.

Η Μουνιτσα που ειναι να μας πει οτι οι παιδεραστες θα πρεπει μεταχειριζονται σαν ψυχασθενεις;;; :jerking:

εχεις δικιο...σαν εχοντες σωας τας φρενας θα πρεπει να αντιμετωπιζονται...μεα κουλπα...μπορεις να το προτεινεις αυτο και στους ψυχιατρους αμα θες παντως θα δειξουν ιδιαιτερο ενδιαφερον για την αποψη σου ειμαι σιγουρη

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Α αυτός. Αυτουνού το κύριο επιχείρημα είναι ότι έχει iq τεστ 190 ξερω-γώ και τίποτ' άλλο. Το δε ύφος του κάθε άλλο πάρα έξυπνο άνθρωπο δείχνει. Ένας ευφυής ηλίθιος είναι.
μπα μη μασας αυτα τα κανει για να κοιμιζει τον αντιπαλο...εγω πιστευω οτι μας τρολαρει ολους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
"άλλο πράγμα η κοινωνία και άλλο η ανθρωπότητα" είναι μια εντελώς μπαρούφα πρόταση. Γενικώς αυτά που ισχυρίζεσαι είναι μια απλοϊκότατη πολιτιστική σχετικοκρατία (μάλλον), δείγματα ηθικού εμπειρισμού (πάλι μάλλον) που εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται γελοία και ψιλοχυδαία και προχειρότατα. Ελαφρότατες "σοφιστείες" δηλαδή.

εισαι καβλα οταν μιλας βρωμικα  :cum:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
όντως κάποιοι άνθρωποι είναι παράλογοι...
απορώ πως μπορούν και δεν σέβονται μια κοινωνία που βασιλεύει η ειρήνη, η αγάπη, η καλοσύνη και η ανιδιοτέλεια..
αλήτες τι να πεις.. :grin:

Τύπε, εμένα στ' αρχίδια μου η κοινωνία κι η κοινωνία ώρα μηδέν, πραγματικά.
Απ' την άλλη όμως δεν υποστηρίζω να γίνουν όλα μπουρδέλο και να πηγαίνει ο καθένας με όποιον κι ό,τι θέλει, όχι γιατί δεν θα το θέλει η κοινωνία, αλλά γιατί είναι... το φυσιολογικό, το αυτονόητο!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Τύπε, εμένα στ' αρχίδια μου η κοινωνία κι η κοινωνία ώρα μηδέν, πραγματικά.
Απ' την άλλη όμως δεν υποστηρίζω να γίνουν όλα μπουρδέλο και να πηγαίνει ο καθένας με όποιον κι ό,τι θέλει, όχι γιατί δεν θα το θέλει η κοινωνία, αλλά γιατί είναι... το φυσιολογικό, το αυτονόητο!

σύμφωνο απόλυτα.. :thumbsup: :thumbsup:
px για μένα επιτρέπονται τα πάντα αλλα υπάχουν μονο δυο όρια.
1on τα παιδιά πάντα στην απέξω από τα κωλύματα και τα βίτσια μου
και 2on ότι γίνετε να γίνετε με την συγκατάθεση αυτού που συμμετέχει.
μονο αυτά...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ο φεμινισμος ειναι υπευθυνος σε μεγαλο βαθμο για την αναπτυξη του φαινομενο της παιδεραστιας στην εποχη μας

Επισκέπτης
τις διαφωνίες σας και τον οξύ τόνο μπορώ να τον καταλάβω...
αυτό που δεν piano είναι γιατί τόση αρνητικότητα και κακια επειδή μονο και μονο διαφωνείτε σε κάτι.
Προφανως εχεις σλαυικο κεφαλι και δε καταλαβαινεις.

Για την παιδεραστια συζηταμε οχι για τα πουτσοχαμπερα του Λιλα.

Επισκέπτης
...επιπέδου μπάοκ και ο επικεφαλής του μπουρδέλα (που να ξερατε ότι αυτοί που διαφορίζουν την ανθρωποτητα απο την κοινωνία, είναι εγκέφαλοι που ακόμα και αν όλα τα τίποτα μαζευτείτε μαζί δεν πιάνετε ούτε το 1/1000 ενός απ'αυτούς  )

η ομαδική "κατακραυγή" των τίποτα ,αποτελεί μια πολύ κολακευτική φιλοφρόνηση για μένα , διασκεδαστικά τίποτα ! 
Λατρεμενe μου παπαρδελα, σε ποιο gestalt βρισκεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom