Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.537
- Πόντοι
- 1.056
Μπράβο μαλακα ελληνακο που ήσουν στα ξένα ( όχι στην Αλάσκα αλλά στο Λονδίνο ) και έδινες ότι σου περισσευε σε εισιτήρια γιατί σου λείπε η μαμά και το παιδικό σου δωμάτιο ( και τα γεμιστά με φέτα ) και πηγαινοερχοσουν ......και λεφτά να βγάζεις και να χεις αξιοπρεπείς εργασιακούς ρυθμούς στον ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας είναι τόσο σπάνιο όσο και οι λευκές τίγρειςΔεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έκανα κάτι λάθος.....
28Κ junior μισθός δεν έφτανε για να αποταμιευσεις, μένοντας/δουλευοντας εκτός Λονδίνου μόνος με £650 για σπίτι. η πιθανή αποταμίευση γινόταν αεροπορικά για Ελλάδα βασικα (μιλάω πάντα για μικτό μισθό υπόψη όπως κάνουν στην Αγγλία )
Δεν θα βρεις να λέω ότι είναι κομπλέ στη Ελλάδα. Λέω ότι σφεζομαλακας είναι μίζερος κλαψομουνης γιατί λέει δογματικά ότι όποιος κάτω των 50 γυρίσει Ελλάδα είναι άξιος της μοίρας του, γιατί ξέρω 5 τουλάχιστον εξειδίκευμενα άτομα μαζί με εμένα που είναι μια χαρά.
Λεω ότι και στο εξωτερικό δεν είναι όλα εύκολα και τέλεια, όπως και εδώ δεν είναι όλα χάλια.
Και εμένα το εξωτερικό με βοήθησε να κάνω τώρα αποταμίευση στην Ελλάδα, δεν το ξεχνάω αυτό. Όπως το εξωτερικό μου έδωσε junior δουλειά γιατί εδώ θέλανε όλοι προϋπηρεσία.