Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.636
- Πόντοι
- 6.056
ασε μην υποχρεωνεσαι στην πισω σελιδα εχει την αγγελιαεχει καποιος τηλ?
πμ
ασε μην υποχρεωνεσαι στην πισω σελιδα εχει την αγγελιαεχει καποιος τηλ?
πμ
ξηγηθηκε ομως ενας και μπραβο τουασε μην υποχρεωνεσαι στην πισω σελιδα εχει την αγγελια
Με ρώτησε αν είμαι άνω των 35. Εκεί γέλασα πολύ.Ωχχχ ....θεεε μου
ε ναι...ανεκαθεν εβαζε οριο ηλικιας...αυτο την μαρανε...τα βιντεακια με τις κουραδες και τις κλανιες, και να την γαμαει ο Τσουλφας δεν την πειραζαν....χαχαχαχαχαχαχαΜε ρώτησε αν είμαι άνω των 35. Εκεί γέλασα πολύ.
Αι τιμαι εμπεριέχουν ΦΠΑ? Εκδίδεται τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών? Εκπτωτική πολιτική?Η τελευταία ενημέρωση στα πλαίσια του καλαθιού του πορνονοικοκύρη.
Εχει και Black Friday προσφορες!Αι τιμαι εμπεριέχουν ΦΠΑ? Εκδίδεται τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών? Εκπτωτική πολιτική?
Έτσι, έτσι, εκδίδεται ΤΠΥ.Αι τιμαι εμπεριέχουν ΦΠΑ? Εκδίδεται τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών? Εκπτωτική πολιτική?
Αυτό εξυπακούεται καπταιν μου.Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες .αλλά επειδής είσαι αδερφός motorheadντας .άστο!...άστο! Δικό της το κορμί να το κάνει οτι θέλει
Να είμαι ειλικρινής, δεν τα γνωρίζω αυτά φίλε.ε ναι...ανεκαθεν εβαζε οριο ηλικιας...αυτο την μαρανε...τα βιντεακια με τις κουραδες και τις κλανιες, και να την γαμαει ο Τσουλφας δεν την πειραζαν....χαχαχαχαχαχαχα
Καλημέρα. Έχω προσέξει ένα δύο μνμ σου φίλε και πραγματικά απ'ότι έχω δει είσαι σοβαρός άνθρωπος και μιλάς στοχευμένα. Καλημέρα και πάλι.Τι έλεγα χτες.... θυμάσαι? μόλις είδα στο πρακτορείο magic κάνουνε προσφορές τζάμπα τα έξτρα άτομα στην παρτουζα κ.λ.π.....μην τρώτε κόλλημα αυτή θα μείνει χωρίς δουλειά.και άμα δεις στο site τους τι γκομενες έχουνε...την πατάνε κάτω και με τα μισά λεφτά σε υπηρεσίες.
Μπορείς να μου δώσεις βαιμπερ για να βρεθούμε Αθήνα?Καλημέρα μωράκια μου. Μέσα στο καλοκαίρι θα βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης. Όσοι θελετε ραντεβου, στείλτε μου ένα μήνυμα για λεπτομέρειες! (Χρησιμοποιώ κυρίως το viber).
Καλησπέρα. Καθόλου τρελοκομείο αγαπητέ. Και το τί λες προσέχεις και πώς το λες. Λογική και συγκρότηση βλέπω εγώ. Να είσαι καλά φίλε.Καλημέρα! Τι σοβαρός τρελοκομείο είμαι και εγώ μην νομίζεις .. αλλα αμα βλεπω να σου λενε μαλακίες σαν πελατη πχ πόσο χρόνον είσαι κλπ....ε τι να σου πω.αυτα είναι ερασιτεχνισμοι. Άμα είναι επαγγελματίας η αλλη δεν χρειάζεται να ρωτάει τέτοια πράγματα. Δδλ άμα πας στο stripiclub και την ζητήσεις τι θα πει ?είναι πάνω από 30 ετών δεν τον θέλω για πελάτη ?περνεις και εσυ τηλ στα πρακτορεία και σου στέλνουνε την Αρίανα που είναι και πιο ωραία και δίνει και κώλο δωρεάν....έτσι είναι η δουλειές! Μην λυπάσαι κανέναν τον εαυτό σου να λυπάσαι για τα λεφτά που δίνεις και βγάζεις με κόπο!
Καλησπέρα Παναγο! Κοίταξε εσένα είναι συνάδελφό σου και το βλέπεις διαφορετικά! Οι υπόλοιποι που είναι πελάτες δεν τους νοιάζει,...απλά θέλουνε να κάνουνε την δουλειά τους όσο ποιο οικονομικά και εύκολα σε επικοινωνία γίνεται. Δεν τους καίγεται καρφί! Εγώ πχ . πήγα 5 φορές το καλοκαίρι μαζί της καλά πέρασα..αλλά υπάρχει και η σύγκριση με άλλα call girl.Αμα οι άλλες είναι τούμπανα σαν την Φαίδρα που ξέρεις καλά τι να σου πω
Βασικά ποια είναι η Φαίδρα που λες δε τη ξέρω.στειλε πμ.ο μέσος όρος γενικά τώρα είναι 140 με 150 η ώρα οικονομικά με κάτω από 100 Ρίκο υπάρχουν λίγα κορίτσια πλέον.ανεβαστε πάντως και καμιά κριτικη για τη Λίζα ότι την έχετε πάρει εκτός και αν η κόπελα δεν έχει καρτέλα.ετσι να διαβάσουμε σχόλια από περιέργεια δηλαδή.εγω κάποια στιγμή θα πάω και στο Κουίνς οφ Νορθ που κάνει λέει σόου με δονητές όσοι έχετε πάει πείτε εντυπώσεις και από το μαγαζί και από το σοουΚαλησπέρα Παναγο! Κοίταξε εσένα είναι συνάδελφό σου και το βλέπεις διαφορετικά! Οι υπόλοιποι που είναι πελάτες δεν τους νοιάζει,...απλά θέλουνε να κάνουνε την δουλειά τους όσο ποιο οικονομικά και εύκολα σε επικοινωνία γίνεται. Δεν τους καίγεται καρφί! Εγώ πχ . πήγα 5 φορές το καλοκαίρι μαζί της καλά πέρασα..αλλά υπάρχει και η σύγκριση με άλλα call girl.Αμα οι άλλες είναι τούμπανα σαν την Φαίδρα που ξέρεις καλά τι να σου πω...
Έχεις δίκιο όλα είναι υποκειμενικαΔεν μπορείς να πεις με σιγουριά ποια αξίζει και ποια όχι είναι και λίγο περίεργο γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Πάντως αυτά που έχω διαβάσει για την πάρτη της οτι είναι βρομιαρα κ.λ.π ΔΕΝ ΙΣΧΎΟΥΝ! Η ΚΟΠΈΛΑ είναι ΟΚ σε αυτό το θέμα και ευγενική πολύ βασικό ...
Θα μου στείλεις και σε εμένα το τηλ της που θέλω να κανονίσω συνάντηση μαζί τηςΤσέκαρε τα πμ σου φίλος σου έστειλα εγώ το κινητό. Αυτή βαριέται που ζει!τέλος πάντων καλό βόλι!
Εντάξει μωρέ πως κάνεις έτσι ....κάποιοι θέλουνε την απόλυτη ποδολαγνικη εμπειρία....Ρε παιδιά ο άλλος μου έστειλε μήνυμα και με ρώταγε άμα αφήνει να της κόψουνε οι πελάτες τα νυχάκια των ποδιών της για τα μασουλάνε... είστε σοβαροί?