Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να α την βρούμε ;; Να μας βοηθήσει;;
Αυτό ισχύει και μου το έχουν πει ανεξάρτητες που ξέρω και δουλεύουν σε κλειστό κύκλο πλέον. Τους διαλέγουν βάση ηλικίαςNoμίζω ο βασικός λόγος που προτιμάνε μεγαλύτερους είναι οτι θα τις γαμήσουν λίγη ωρα ή και καθόλου.
Το εχω ακούσει πάμπολλες φορές.Κυρίως απο ντόπιες που συνδυάζουν και συνοδείες,εξόδους κτλ
Αντιθέτως απο ξενες γραφείων εχω ακουσει και διαβασει "παράπονα" οτι οι περισσότεροι είναι πάνω απο 50-60,το αντίθετο δηλαδή.
Εχει καιρό πάντως να μπει στο viber και σε story που ειχε ανεβάσει πρόσφατα, κατάλαβα οτι μάλλον ειναι εκτος για λίγο. Της είχα γράψει και πριν λίγο καιρό , αλλά δεν το είχε δει. Θα της ξαναγράψω εντός Μαρτίου.. Πεθύμησα την γυμνασμένη της κορμάρα..Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να α την βρούμε ;; Να μας βοηθήσει;;
Κλειστό viber τηλ όλα...δεν έχει απαντήσει όντως...Εχει καιρό πάντως να μπει στο viber και σε story που ειχε ανεβάσει πρόσφατα, κατάλαβα οτι μάλλον ειναι εκτος για λίγο. Της είχα γράψει και πριν λίγο καιρό , αλλά δεν το είχε δει. Θα της ξαναγράψω εντός Μαρτίου.. Πεθύμησα την γυμνασμένη της κορμάρα..![]()
Εχει καιρό πάντως να μπει στο viber και σε story που ειχε ανεβάσει πρόσφατα, κατάλαβα οτι μάλλον ειναι εκτος για λίγο. Της είχα γράψει και πριν λίγο καιρό , αλλά δεν το είχε δει. Θα της ξαναγράψω εντός Μαρτίου.. Πεθύμησα την γυμνασμένη της κορμάρα..![]()
Ειναι μελος του site o Σφακιανακη
ποιος; ο τραγουδιστής;Ειναι μελος του site o Σφακιανακης?
μα και εγώ απ τον τσούλφα την έμαθα200+50 για κώλο θέλει για 1 ώρα.Τα 400 τα είχε πάρει από βιτσιοζο που ήθελε ακραία πράγματα και τώρα για τέτοιες περιπτώσεις ζητάει ακόμα περισσότερα ακόμα και τα 250 όμως γιατί εννοείτε ότι θα πάρεις και κώλο από μια βίζιτα είναι πολλά υπάρχουν πραγματικά δυνατά εσκορτακια από γραφεία με 150€ και αν βάλεις και όλα τα έξτρα πας 250 max 300 αλλά πας με μουναρα όχι με αυτήν που έγινε γνωστή επειδή την πήδηξε ο τσουλφασ.
ποιος; ο τραγουδιστής;
Ποιο βίντεοωραιο ξεκολιασμα τρωει στο τελευταιο βιντεο.
αν ειναι ετσι στα ραντεβου θα ειναι τορπιλη (οκ λεμε τωρα υποθετικο σεναριο ετσι)![]()
Μπες xxxgr.net ότι ταινία έχει κάνει είναι εκεί.Ποιο βίντεο
Ισχύει για το παρελθόν τουλάχιστον.Σιγά το μουνι! Κάτι είχε ακουστεί για νοσήματα! Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει