aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.240
- Πόντοι
- 446
Πάρε καλού κακού το τμήμα RnD της Alchimica, μην σε πάρω στο λαιμό μου...δύο χέρια κάθετα το πρώτο από το δεύτερο ή και με ένα φτάνει?
Πάρε καλού κακού το τμήμα RnD της Alchimica, μην σε πάρω στο λαιμό μου...δύο χέρια κάθετα το πρώτο από το δεύτερο ή και με ένα φτάνει?
και καποτες να εχεις θελει προσοχη αν ειναι ετσι οπως τα λεει, αν σπασει η καποτα παραδειγμα κλπΓια τις καποτες δεν έχεις ακούσει ποτέ σύντροφε ?
Κακίες....μια χαρά τυπάκι είναι το Λιζάκι. Λίζαααα αν το διαβάζεις αυτό στείλε πμ, ξέεεεεεερεις εσύ!Θέλει 500 για να σου χαρίσει αφροδίσιο προτιμώ μετάξι και πληρώνο την θεραπεία με τα υπόλοιπα 490
....ναι μωρε, καλη ειναι! Αρκει να μην σε χεσει στο analΚακίες....μια χαρά τυπάκι είναι το Λιζάκι. Λίζαααα αν το διαβάζεις αυτό στείλε πμ, ξέεεεεεερεις εσύ!
Πότε έχει ιατρικό ανακοινωθέν το Συγγρός τύπε; για να μάθουμε την κατάσταση της υγείας της ινσταγκραμερ, γιουτιουμπερ, πορνοστάρ γυμνάστριας;Εν τω μεταξύ ανέβασε στορυ από το " Ανδρέας Συγγρός " , το είπε στο YouTuber στην Ερμού αλλά όταν άρχισαν να την κράζουν το έπαιζε και θιγμένη και προσπαθούσε να τα γυρίσει " πως δεν είναι και κάτι τρομερό " κλπ .......έκαψε και τα ελάχιστα εγκεφαλικά της κύτταρα
Δεν φτανει ποτ την κολλησατε τη κοπελα,Πότε έχει ιατρικό ανακοινωθέν το Συγγρός τύπε; για να μάθουμε την κατάσταση της υγείας της ινσταγκραμερ, γιουτιουμπερ, πορνοστάρ γυμνάστριας;
Ένας την κόλλησε τύπε.. τρέχα γυρευε πόσους κόλλησε αυτή...Δεν φτανει ποτ την κολλησατε τη κοπελα,
την τρολλαρετε κιολας..
Δεν ξέρω τυπε ...πάντως ξέρω πως το λιζακι έσπασε ρεκόρ αμεοσυνης .....είναι η πρώτη εκδιδόμενη που διατυμπανιζε το σμν της ..... βέβαια υπάρχουν και οι βλαμμένοι που θα δουν τον κωλο της θα δώσουν το 200μπαλο που ζητάει και μετά από λίγο καιρό θα δώσουν αλλά 200+ για λέιζερ ή καυτηριασμόΠότε έχει ιατρικό ανακοινωθέν το Συγγρός τύπε; για να μάθουμε την κατάσταση της υγείας της ινσταγκραμερ, γιουτιουμπερ, πορνοστάρ γυμνάστριας;
Και γιατί δεν ανοίγεις εσύ που είσαι και έξυπνος!!!Όχι τύπε.. άνοιξε ένα
Θες να τα ακούσεις κι εσύ ε;Και γιατί δεν ανοίγεις εσύ που είσαι και έξυπνος!!!
Ωχ κατάλαβα...και καποτες να εχεις θελει προσοχη αν ειναι ετσι οπως τα λεει, αν σπασει η καποτα παραδειγμα κλπ
Πολύ ευχαρίστως!!!Θες να τα ακούσεις κι εσύ ε;
Τύπε ατυχησες...Πολύ ευχαρίστως!!!
Για ριχτα, μόνο που θα σε απαντήσω αύριο γιατί τώρα με καλεί το κρεβάτι μου...
Να τα ρίξεις σε καλίγραμμες γυμναστριες και να τα ρίξεις στην εν'λογω κυρία να κερδίσεις και τα παρασιμα, γιατί όπως διάβασα και παραπάνω...θα γίνεις στρατηγός!!!Τύπε ατυχησες...
Τα ρίχνω μόνο σε καλίγραμμες γυμνάστριες