εσενα ξεφτυλισμενο πουστακι που κωλοτριβεσαι δεξια και αριστερα στις ελεινιδες ακομα σε περιμενω...Στρουθοκαμηλε και εσυ.
Εφαγα τα λεφτα των εισητηριων στα μπουζουκια παλιομαλακα ψυχακια.......
Θα σε γαμησω με το επιδομα αλληλεγγυης...
εσενα ξεφτυλισμενο πουστακι που κωλοτριβεσαι δεξια και αριστερα στις ελεινιδες ακομα σε περιμενω...Στρουθοκαμηλε και εσυ.
Εφαγα τα λεφτα των εισητηριων στα μπουζουκια παλιομαλακα ψυχακια.......
Θα σε γαμησω με το επιδομα αλληλεγγυης...
Boomb αυτή στο αβατάρ σου είναι η ελλεηνίδα της ιαπωνίας;
εμενα ολοι με περνουν στα σοβαρα να ξερεις.εχω και δικια μου σχολη,ειμαι ο πρυτανης αυτης τις σχολης,και εχει η σχολη αντιπρυτανεις και καθηγητες.εχουμε παρει και εγκριση απο το υπουργειο παιδεις και ειμαστε αναγνωισμενη σχολη.α καλααααααααααααα
τελοσπάντων εγώ μια απορία είχα για τις ιερόδουλες δεν έχω σχέση με οικους ανοχής ούτε κ έχω κανα πρόβλημα
απ ότι κατάλαβα arcans κανεις δεν σε παίρνει στα σοβαρά οπότε δεν θα το κανω ούτε εγώ
Μεινε στα μπουζουκια σου και στις πατσαβουρες που συναναστρεφεσαι γιατι αν ερθεις οπως θα γινει μετα η μουρη σου ουτε η πατσαβουρα η μανα σου δεν θα σε θελει να σε βλεπει.
Εχεις πολυ πλακα ρε ψυχακια...
Εγώ κρασάκι και ξηρά καρπά!!!
εγώ ουισκάκι! ;)
εμενα ολοι με περνουν στα σοβαρα να ξερεις.εχω και δικια μου σχολη,ειμαι ο πρυτανης αυτης τις σχολης,και εχει η σχολη αντιπρυτανεις και καθηγητες.εχουμε παρει και εγκριση απο το υπουργειο παιδεις και ειμαστε αναγνωισμενη σχολη.
αγορασαμε και ενα οικοπεδο που εχει διπλα απο την σχολη μας,για να το κανουμε γηπεδο μπασκετ,και βολει.επισης θα φτιαξουμε και αποδυτηρια,για να κανουν μπανιο οι μαθητες,μετα τις αθλοπαιδιες.
αυτη τη στιγμη ο γραμματεας τις σχολης mouninja ειναι στο σικαγο,πηγε να δει το γηπεδο των cicago bulls.θελουμε να κανουμε και το δικο μας ετσι.
θελεις να γραφτεις και εσυ στην σχολη ειναι ωραια να ξερεις?
είναι χειρότερη αυτή, είναι σιγανοπαπαδιά, τη βλέπεις γλυκούλα και λες "τι αθώο πλασματάκι" και ξαφνικά [size=12pt]ΠΛΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ[/size]
αν υποθέσουμε οτι μια ιερόδουλη έχει 15-20 άντρες σε μια καλή βάρδια
εμενα ολοι με περνουν στα σοβαρα να ξερεις.εχω και δικια μου σχολη,ειμαι ο πρυτανης αυτης τις σχολης,και εχει η σχολη αντιπρυτανεις και καθηγητες.εχουμε παρει και εγκριση απο το υπουργειο παιδεις και ειμαστε αναγνωισμενη σχολη.
αγορασαμε και ενα οικοπεδο που εχει διπλα απο την σχολη μας,για να το κανουμε γηπεδο μπασκετ,και βολει.επισης θα φτιαξουμε και αποδυτηρια,για να κανουν μπανιο οι μαθητες,μετα τις αθλοπαιδιες.
αυτη τη στιγμη ο γραμματεας τις σχολης mouninja ειναι στο σικαγο,πηγε να δει το γηπεδο των cicago bulls.θελουμε να κανουμε και το δικο μας ετσι.
τυπε σου εμεινε κουσουρι απο το ταξιδι στο σικαγο.true story
hellonora, u heard it here first
πες τα ρε αρκανς πες τα ολα εισαι αρχηγος λεμε
λοιπον ανακοινωση
για ολες τις ελεινιδες φαν του σαιτ
αυτην την βδομαδα παρεχω δωρεαν συνεδριες
...στο ντιβανι φυσικα
τυπε σου εμεινε κουσουρι απο το ταξιδι στο σικαγο.
για ριξτο και στα ελληνικα αυτο,διοτι εχουμε και μαθητες που δεν γνωριζουν αγγλικα,πιστευω οτι και η hellonora δεν θα γνωριζει αγγλικα.
μην ξεχνας οτι η σχολη ειναι υπερ τις ελληνικης γλωσσας.
δεν ειμαστε ελληνοαμερικανικο κολεγιο εμεις.