Νέα

Λίπανση κόλπου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
εσενα ξεφτυλισμενο πουστακι που κωλοτριβεσαι δεξια και αριστερα στις ελεινιδες ακομα σε περιμενω...Στρουθοκαμηλε και εσυ.

Εφαγα τα λεφτα των εισητηριων στα μπουζουκια παλιομαλακα ψυχακια.......
Θα σε γαμησω με το επιδομα αλληλεγγυης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εφαγα τα λεφτα των εισητηριων στα μπουζουκια παλιομαλακα ψυχακια.......
Θα σε γαμησω με το επιδομα αλληλεγγυης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μεινε στα μπουζουκια σου και στις πατσαβουρες που συναναστρεφεσαι γιατι αν ερθεις οπως θα γινει μετα η μουρη σου ουτε η πατσαβουρα η μανα σου δεν θα σε θελει να σε βλεπει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε φτανανε όλα τα άλλα, θαχουμε τώρα και τις απορίες/φαγούρες αν συγκαίγονται ξένα μουνιά  :think:

η απάντηση είναι ότι κάνουνε ασκήσεις αποφυγής Kegel, με το που πάει να γίνει τριβή το μουνί αλλάζει σχήμα, kegel 6 ορθογώνιο, kegel 4 τραπέζιο κ.ο.κ. Υπάρχουν δέκα σχήματα Kegel, μεγάλες ιέρειες του χώρου, κοινώς γκουρού του Kegel έχουν "ξεκλειδώσει" και το ενδέκατο level, ή αλλιώς Kegel 11 = καπέλο. Από κει προέρχεται και η γνωστή λαϊκή ρήση.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Boomb αυτή στο αβατάρ σου είναι η ελλεηνίδα της ιαπωνίας; :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είναι χειρότερη αυτή, είναι σιγανοπαπαδιά, τη βλέπεις γλυκούλα και λες "τι αθώο πλασματάκι" και ξαφνικά [size=12pt]ΠΛΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ[/size]  :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
α καλααααααααααααα
τελοσπάντων εγώ μια απορία είχα για τις ιερόδουλες δεν έχω σχέση με οικους ανοχής ούτε κ έχω κανα πρόβλημα
απ ότι κατάλαβα arcans κανεις δεν σε παίρνει στα σοβαρά οπότε δεν θα το κανω ούτε εγώ  :grin:
εμενα ολοι με περνουν στα σοβαρα να ξερεις.εχω και δικια μου σχολη,ειμαι ο πρυτανης αυτης τις σχολης,και εχει η σχολη αντιπρυτανεις και καθηγητες.εχουμε παρει και εγκριση απο το υπουργειο παιδεις και ειμαστε αναγνωισμενη σχολη.
αγορασαμε και ενα οικοπεδο που εχει διπλα απο την σχολη μας,για να το κανουμε γηπεδο μπασκετ,και βολει.επισης θα φτιαξουμε και αποδυτηρια,για να κανουν μπανιο οι μαθητες,μετα τις αθλοπαιδιες.
αυτη τη στιγμη ο γραμματεας τις σχολης mouninja ειναι στο σικαγο,πηγε να δει το γηπεδο των cicago bulls.θελουμε να κανουμε και το δικο μας ετσι.

θελεις να γραφτεις και εσυ στην σχολη ειναι ωραια να ξερεις?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μεινε στα μπουζουκια σου και στις πατσαβουρες που συναναστρεφεσαι γιατι αν ερθεις οπως θα γινει μετα η μουρη σου ουτε η πατσαβουρα η μανα σου δεν θα σε θελει να σε βλεπει.

Εχεις πολυ πλακα ρε ψυχακια... :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
εμενα ολοι με περνουν στα σοβαρα να ξερεις.εχω και δικια μου σχολη,ειμαι ο πρυτανης αυτης τις σχολης,και εχει η σχολη αντιπρυτανεις και καθηγητες.εχουμε παρει και εγκριση απο το υπουργειο παιδεις και ειμαστε αναγνωισμενη σχολη.
αγορασαμε και ενα οικοπεδο που εχει διπλα απο την σχολη μας,για να το κανουμε γηπεδο μπασκετ,και βολει.επισης θα φτιαξουμε και αποδυτηρια,για να κανουν μπανιο οι μαθητες,μετα τις αθλοπαιδιες.
αυτη τη στιγμη ο γραμματεας τις σχολης mouninja ειναι στο σικαγο,πηγε να δει το γηπεδο των cicago bulls.θελουμε να κανουμε και το δικο μας ετσι.

true story
hellonora, u heard it here first

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πες τα ρε αρκανς πες τα ολα εισαι αρχηγος λεμε :rockon:
λοιπον ανακοινωση
για ολες τις ελεινιδες φαν του σαιτ
αυτην την βδομαδα παρεχω δωρεαν συνεδριες
:knockinb: :knockinb: :knockinb:
...στο ντιβανι φυσικα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι θα τη βάλετε να κάνει τη τσιρλιντερ;  :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
true story
hellonora, u heard it here first
τυπε σου εμεινε κουσουρι απο το ταξιδι στο σικαγο.
για ριξτο και στα ελληνικα αυτο,διοτι εχουμε και μαθητες που δεν γνωριζουν αγγλικα,πιστευω οτι και η hellonora δεν θα γνωριζει αγγλικα.
μην ξεχνας οτι η σχολη ειναι υπερ τις ελληνικης γλωσσας.
δεν ειμαστε ελληνοαμερικανικο κολεγιο εμεις.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η χελονόρα και μόνο από το νικ της τα βασικά τα γνωρίζει...  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πες τα ρε αρκανς πες τα ολα εισαι αρχηγος λεμε :rockon:
λοιπον ανακοινωση
για ολες τις ελεινιδες φαν του σαιτ
αυτην την βδομαδα παρεχω δωρεαν συνεδριες
:knockinb: :knockinb: :knockinb:
...στο ντιβανι φυσικα :2funny: :2funny: :2funny:

πρόσεχε τι εύχεσαι πουλάκι μου... αδικοχαμένο θα πας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ηellonora εύλογη η απορία σου.Κ-Υ πρέπει να βάζουν.Αυτήν που βάζουμε στο κωλαράκι.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ναι ναι το επιβεβαιώνω και γω!

πάμπολα τα θρεντς με διδασκαλίες!

εγώ είμαι εξωτερικός/επιστημονικός συνεργάτης!

ειδικός στη μουνολογία της Πατάγιας! σκέφτονται να με διορίσουν στην εκεί πρεσβεία!

και μπουμπ! τώρα που το θυμήθηκα βγάλε επιτέλους αυτό το μαϊμού-αβατάρ!
προσβάλλει τα μπιμπελό πλασματάκια που καμία σχέση δεν έχουν με χαστούκια τύπου ελλεηνίδας!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τυπε σου εμεινε κουσουρι απο το ταξιδι στο σικαγο.
για ριξτο και στα ελληνικα αυτο,διοτι εχουμε και μαθητες που δεν γνωριζουν αγγλικα,πιστευω οτι και η hellonora δεν θα γνωριζει αγγλικα.
μην ξεχνας οτι η σχολη ειναι υπερ τις ελληνικης γλωσσας.
δεν ειμαστε ελληνοαμερικανικο κολεγιο εμεις.

Σόρυ ντάσκαλο.
Είμαι ακόμα στο αμέρικα και όλα εδώ είναι γουόου, αϊ μιν γέα, γιου νόου γουάτ αϊ μιν?
Τελωσπάντων, απλά επαλήθευσα την εγκυρότητα των γραφόμενών σου και εννοούσα ότι καλά θα κάνει η hellonora και η όποια hellonora να ακούει τη γνώμη σου αν θέλει να μάθει 2-3 βασικά πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom