enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μμμμπερδεύτικα!
Βαλε γρασο η παρε καμενα λαδια μηχανης τι μαλακιες ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΠάμφθηνο και καταλληλότατο για τη συγκεκριμένη δουλειά: γλυκερίνη.
Απ'το φαρμακείο, χύμα στο μπουκαλάκι!
Υδροδιαλυτό , φεύγει με το νερο, και δεν επηρεάζει το προφυλακτικό.
Πάρα πολύ σωστός.Ο σωστός player μπορεί να εισέλθει στα άδυτα της κΩλάσεως χωρίς ΚΥ..Για τους υπόλοιπους υπάρχει και το ΜΥ(-ΝΙ).Αμα ειναι να γαμισετε λιπασμενη κωλοτρυπιδα, καλυτερα γαμιστε μουνι. Δεν το κατεχετε το αθλημα.
Για τους υπόλοιπους υπάρχει και το ΜΥ(-ΝΙ).
sex & the city (the series)Πάρα πολύ σωστός.Ο σωστός player μπορεί να εισέλθει στα άδυτα της κΩλάσεως χωρίς ΚΥ..Για τους υπόλοιπους υπάρχει και το ΜΥ(-ΝΙ).
alintissa εσυ την δινεις την κωλαση σου ;ή πας βουρ για παραδεισο;Πάρα πολύ σωστός.Ο σωστός player μπορεί να εισέλθει στα άδυτα της κΩλάσεως χωρίς ΚΥ..Για τους υπόλοιπους υπάρχει και το ΜΥ(-ΝΙ).
Ανενημέρωτος.sex & the city (the series)
season 4, disc 2, episode 11..
ΑΝALoγα τον player kai κατά πόσο έχει εντρυφήσει στο άθλημα.Επίσης analογα κατα πόσο μυημένος είναι στην ελαλλαγή των γλωσσών.Ελλεεινίδα γαρ..alintissa εσυ την δινεις την κωλαση σου ;ή πας βουρ για παραδεισο;
ελαλλαγή..α καλάααα εναλλαγή ήθελα να πωΑΝALoγα τον player kai κατά πόσο έχει εντρυφήσει στο άθλημα.Επίσης analογα κατα πόσο μυημένος είναι στην ελαλλαγή των γλωσσών.Ελλεεινίδα γαρ..
ανενημερωτη ΚΑΙ ξερολα..Ανενημέρωτος.
season 2,disk 1,episode 6
ελαλλαγή..α καλάααα εναλλαγή ήθελα να πω
μεσα σε ολα δηλαδη.. χαιρε μιλφη ανυμφευτηΑΝALoγα τον player kai κατά πόσο έχει εντρυφήσει στο άθλημα.Επίσης analογα κατα πόσο μυημένος είναι στην ελαλλαγή των γλωσσών.Ελλεεινίδα γαρ..
Η εναλαγη της γλωσσας απο την μια στην αλλη ειναι που σας τρελενη να τρεχη ρυακι δεν καταλαβενετε τιποτα μετα στη βραση κολα το σιδεροΑΝALoγα τον player kai κατά πόσο έχει εντρυφήσει στο άθλημα.Επίσης analογα κατα πόσο μυημένος είναι στην ελαλλαγή των γλωσσών.Ελλεεινίδα γαρ..
Γάτε, δεν περίμενα τόση αποστασιοποίηση από εσέναΒαλε γρασο η παρε καμενα λαδια μηχανης τι μαλακιες ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και για να μην εκτιθεμεθα δεν ειμαι εγω ...Λιγουράκι εσύ που μου έστειλες το πμ ,τράβα καμιά μαλακία να ισιώσεις .
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ.
Φυσικα πραγματα και μονο οχι λαδια και μαλακιες με το λαδι δεν καταλαβενης τιποτα καμια αισθηση,Γάτε, δεν περίμενα τόση αποστασιοποίηση από εσένα
Λιγουράκι εσύ που μου έστειλες το πμ ,τράβα καμιά μαλακία να ισιώσεις .
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ.