Νέα

Λίπανση κωλοτρυπίδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SEX_PYR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palios_episkeptis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
τι να την κανεις την λίπανση? όλα τα λεφτα ειναι να νιωθεις την τριβη!  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
τι να την κανεις την λίπανση? όλα τα λεφτα ειναι να νιωθεις την τριβη!   :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

συμφωνω απολυτος και επαυξανω, κατα την ταπεινη μου εμπειρια απαξ και η γκομενα εχει καυλωσει πολυ και χυνει τοτες μπορεις να της τον φερμαρεις και ανεφ λιπαντικου!!! ανοιγει απο μονος του ο δρομος λες και εισαι ο μωυσης και πας να περεσεις την μαυρη θαλασσα χαχαχαχα ( αυτη δεν ηταν που σκιστηκε στα δυο για παρτη του ?)

καλυτερα να μας πουν τα γκομενακια που ποσταρουν δειλα δειλα αν ισχυει αυτο το σεναριο ...???

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
συμφωνω απολυτος και επαυξανω, κατα την ταπεινη μου εμπειρια απαξ και η γκομενα εχει καυλωσει πολυ και χυνει τοτες μπορεις να της τον φερμαρεις και ανεφ λιπαντικου!!! ανοιγει απο μονος του ο δρομος λες και εισαι ο μωυσης και πας να περεσεις την μαυρη θαλασσα χαχαχαχα ( αυτη δεν ηταν που σκιστηκε στα δυο για παρτη του ?)

καλυτερα να μας πουν τα γκομενακια που ποσταρουν δειλα δειλα αν ισχυει αυτο το σεναριο ...???

ισχυει :-X :-X :-X

Killer

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίο θέμα συζήτησης που ανοίξατε. Το καλύτερο λιπαντικό για πρωκτικές καταστσάσεις είναι να ταίσεις την γκόμενα δύο πιατά φασολάδα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ωραίο θέμα συζήτησης που ανοίξατε. Το καλύτερο λιπαντικό για πρωκτικές καταστσάσεις είναι να ταίσεις την γκόμενα δύο πιατά φασολάδα.
Και μετα να στεκεσε εσυ απο πισω της
κοψτε ρε τις μαλακιες και τις φτηνομαγκιες

Επισκέπτης
Flutschi anal,εγγυημενο προιον με αρωμα αμπρας,αποτελεσματικοτητα και ποιοτης Made in Germany.
Επειδη μερικες δεν γουσταρουν τις ροχαλες.
(Αλλωστε το προτεινει και ο Σκορπιος-ιδε url)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
giorgos58 δεν κανώ κάμια μαγκιά απλά λεω την γνώμη μου με χιούμορ
Που ειναι το χιουμορ που η πρωτη σου λεξη ειναι τι θεμα ανοιξατε
Εχεις εμπειριες λοιπον γραφτες και εκει το συζηταμε

Killer

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Που ειναι το χιουμορ που η πρωτη σου λεξη ειναι τι θεμα ανοιξατε
Εχεις εμπειριες λοιπον γραφτες και εκει το συζηταμε
εμπειρία λέει οτι η καλυτερη λίπανση ειναι τα χύσια απο την κοπέλα σε μεγάλες ποσότητες να χρησιμοποιθούν στον πρωκτικό.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εμπειρία λέει οτι η καλυτερη λίπανση ειναι τα χύσια απο την κοπέλα σε μεγάλες ποσότητες να χρησιμοποιθούν στον πρωκτικό.
Μεχρι να ερθουνε τα χυσια σε μεγαλη ποσοτητα (αν ερθουνε)μπορη το παιχνιδι να εχει τελειωση,σαλιο και γλωσσα αν δεν σιχαινεσε και μετα το παλαμαρι με αυτα τα λιγα υγρα που εχει απο το μυδι

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ξερά και ασάλιωτα για να βάζουνε μυαλό

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ΙΣΧΥΕΙ???

οταν τελειωνει η κοπελα, μαλιστα μπορεις να τον βαλεις εκεινη τη στιγμη..

δηλαδη αν περιμενεις 5 λεπτα αφου εχει τελειωσει

και μετα δοκιμασεις να της τον βαλεις,τοτε θα εχει περασει η επιδραση της καβλας?

τοτε δεν θα μπορεις να εισχωρησεις?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
LONDON GLEIT GEL.Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και η κοπέλα είχε πρωκτικό οργασμό. Τα ειδικά συστατικά του προκαλούν πρωκτική διέγερση (μαλακίες, έτσι έλεγα και εγώ, αλλά πέτυχε)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
LONDON GLEIT GEL.Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και η κοπέλα είχε πρωκτικό οργασμό. Τα ειδικά συστατικά του προκαλούν πρωκτική διέγερση (μαλακίες, έτσι έλεγα και εγώ, αλλά πέτυχε)

ενα sex shop που το βρισκει κανεις αυτο το london gel εδω στην αθηνα?

ανεφερε link αν μπορεις ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom