gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλη διασκεδση και τοιχο τοιχο....Mε σάλιο και υπομονή λέμε..αντε καληνύχτα σας πάω για ποτάκι με κάτι φιλενάδες μου milf.
Milfoσυγκέντρωση.
καλη διασκεδση και τοιχο τοιχο....Mε σάλιο και υπομονή λέμε..αντε καληνύχτα σας πάω για ποτάκι με κάτι φιλενάδες μου milf.
Milfoσυγκέντρωση.
Δεν εδωσα τιποτα και δέχομαι πάντα συμβουλες
δωσε και μενα μπαρμπα...Δεν εδωσα τιποτα και δέχομαι πάντα συμβουλες
Mε σάλιο και υπομονή λέμε..αντε καληνύχτα σας πάω για ποτάκι με κάτι φιλενάδες μου milf.
Milfoσυγκέντρωση.
σιγουρα εχεις κανει πρωκτικο σεξ και ξερεις.
το θεμα ειναι να καταθεσεις αν σου αρεσει η το θεωρεις χυδαιο.
ναι ρε δεν σου λεει με τι λιπαινεται...ρε τομάσσο τι ερωτησεις ειναι αυτές ;Αυτό ειναι το θεματάκι του θρεντ αν μου αρέσει η θεωρω χυδαίο το φτωκτικο σεκθ; :o
τι ειναι το φτωχικο σεξ ερι;ναι ρε δεν σου λεει με τι λιπαινεται...
σοκαριστηκε γιατι τις την πεσατε κατευθειαν.σοκαριστηκε.
σοκαριστηκε γιατι τις την πεσατε κατευθειαν.
το μονο που δεν τις ζητησατε ειναι να στησει κωλο.
σοκαριστηκε.
ερι ο πολεμος για την κολοτρυπιδα θα ειναι αιματηρος μου φαινετε.Οχι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Τα πράγματα ειναι απλά και ξεκάθαρα. Το σεξ δεν ειναι χυδαίο αν υπάρχει θέληση απο τους συμμετέχοντες.Οπότε η ερώτηση μου φαίνεται περίεργη. Επίσης το σώμα μας το σεβόμαστε και του φερόμαστε σωστά ..αν θέλουμε να μας σέβεται και αυτό. Εγινα κατανοητή;
Σοκαριστηκε μαλακιες λες και δεν ξερει απο αυτα
Οχι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Τα πράγματα ειναι απλά και ξεκάθαρα. Το σεξ δεν ειναι χυδαίο αν υπάρχει θέληση απο τους συμμετέχοντες.Οπότε η ερώτηση μου φαίνεται περίεργη. Επίσης το σώμα μας το σεβόμαστε και του φερόμαστε σωστά ..αν θέλουμε να μας σέβεται και αυτό. Εγινα κατανοητή;
μπα ο αβραμης παει φροντιστηριο γιαυτο δεν μπηκε σημερα...συμμαθητής του αβράμη;
σεβασμος στον κωλο σας ρε ανδρες και γυναικες...μην τον γαματε....(τροπος του λεγειν)...αυτος σας ξεσκατιζει....Οχι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Τα πράγματα ειναι απλά και ξεκάθαρα. Το σεξ δεν ειναι χυδαίο αν υπάρχει θέληση απο τους συμμετέχοντες.Οπότε η ερώτηση μου φαίνεται περίεργη. Επίσης το σώμα μας το σεβόμαστε και του φερόμαστε σωστά ..αν θέλουμε να μας σέβεται και αυτό. Εγινα κατανοητή;
απο εσενα υπαρχει θεληση γι αυτο το κομματι του σεξ με τους συντροφους σου?
το αν το θελουν και οι δυο τιποτα δεν ειναι χυδαιο ειναι γνωστο.
νομιζω στην ταινια ρεβανς με τον καφετζοπουλο το ακουσα για πρωτη φορα.του 1980 ταινια