epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γιατι σε λιγο καιρο μουνι δε θα γαμαν ουτε οι Αλλοδαποι
ειναι καυλωμενα ολα τα αρσενικα αποψε εδω και εισαι η πρωτη μετα απο ωρα που τολμησες να μπεις...ετοιμαζω θρεντ να ψηφισεις... :-*α ειναι πολιτικό το θέμα;
γεια σου τζι ελ :-*
Γιατι θα με σκίσουν; :o
Γιατι σε λιγο καιρο μουνι δε θα γαμαν ουτε οι Αλλοδαποι
ωραιο αβαταρ...αμαν πια με εκεινο το γατι...το αλλοΕνω τώρα γαμάνε; Και εσύ που το ξέρεις;
ερι το δικο σοπυ βυζι ειναι στο αβαταρ?Ενω τώρα γαμάνε; Και εσύ που το ξέρεις;
ειναι καυλωμενα ολα τα αρσενικα αποψε εδω και εισαι η πρωτη μετα απο ωρα που τολμησες να μπεις...ετοιμαζω θρεντ να ψηφισεις... :-*
ερι το δικο σοπυ βυζι ειναι στο αβαταρ?
γρατσουναει και την ρωγα;:o :o δεν ψηφίζω σήμερα ειναι πέμπτη
το γατί το χρησιμοποιώ για λίπανση του βυζιού
παιζει να ψοφησε το γατι απο ασφυξια εκει;:o :o δεν ψηφίζω σήμερα ειναι πέμπτη
το γατί το χρησιμοποιώ για λίπανση του βυζιού
με προλαβεςΕτσι εχει γραψει, οτι ειναι δικος της. Το γατι παντως πρεπει να εχει σκασει εκει μεσα.
ουχί.Παραπληροφορησης...
δάσκαλε θέλω να μάθω αν το ρητο "και πονάω και μ αρεσει και κουνάω και την μεση" σχετίζεται με την λίπανση.Γιατί αν σχετίζεται έχουμε πρόβλημα. δίδονται λάθος οδηγίες. Και η λίπανση ειναι μέγιστο λάθος.καταλαβαίνεις..
η ερι προλαβε και τα δωσε και τα δυο φιλε τωρα ειναι αργα για συμβουλες...Κοριτσια αν υπαρχει καμια εδω...... Να δινεται μονο κουλουρι Απο μπρος παρθενα και απο πισω να παιρνουν τραινα
Ετσι εχει γραψει, οτι ειναι δικος της. Το γατι παντως πρεπει να εχει σκασει εκει μεσα.
εγω ειμαι κατα τις λιπανσης,τωρα αμα ειναι καμια πολυ δυσκολη περιπτωση,τι να κανουμε θα βοηθηθουμε και λιγο τεχνιτα,αλλα στο ελαχιστο.μου αρεσει παντως που ξερεις να καταλαβαινεις την ηδονη του πονου,αυτα σε θεωριτικο επιπεδο.ουχί.Παραπληροφορησης...
δάσκαλε θέλω να μάθω αν το ρητο "και πονάω και μ αρεσει και κουνάω και την μεση" σχετίζεται με την λίπανση.Γιατί αν σχετίζεται έχουμε πρόβλημα. δίδονται λάθος οδηγίες. Και η λίπανση ειναι μέγιστο λάθος.καταλαβαίνεις..
τι ειναι κωλοτρυπιδα;
η ερι προλαβε και τα δωσε και τα δυο φιλε τωρα ειναι αργα για συμβουλες...