Νέα

Λίπανση κωλοτρυπίδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SEX_PYR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι σε λιγο καιρο μουνι δε θα γαμαν ουτε οι Αλλοδαποι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α ειναι πολιτικό το θέμα;
γεια σου τζι ελ  :-*
Γιατι θα με σκίσουν; :o
ειναι καυλωμενα :bigdick: ολα τα αρσενικα αποψε εδω και εισαι η πρωτη μετα απο ωρα που τολμησες να μπεις...ετοιμαζω θρεντ να ψηφισεις... :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ειναι καυλωμενα :bigdick: ολα τα αρσενικα αποψε εδω και εισαι η πρωτη μετα απο ωρα που τολμησες να μπεις...ετοιμαζω θρεντ να ψηφισεις... :-*

:o :o δεν ψηφίζω σήμερα ειναι πέμπτη  :2funny:

το γατί το χρησιμοποιώ για λίπανση του βυζιού  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ερι το δικο σοπυ βυζι ειναι στο αβαταρ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουχί.Παραπληροφορησης...
δάσκαλε θέλω να μάθω αν το ρητο "και πονάω και μ αρεσει και κουνάω και την μεση" σχετίζεται με την λίπανση.Γιατί αν σχετίζεται έχουμε πρόβλημα. δίδονται λάθος οδηγίες. Και η λίπανση ειναι μέγιστο λάθος.καταλαβαίνεις.. :2funny:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κοριτσια αν υπαρχει καμια εδω......     Να δινεται μονο κουλουρι   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Απο μπρος παρθενα και απο πισω να παιρνουν τραινα

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
ουχί.Παραπληροφορησης...
δάσκαλε θέλω να μάθω αν το ρητο "και πονάω και μ αρεσει και κουνάω και την μεση" σχετίζεται με την λίπανση.Γιατί αν σχετίζεται έχουμε πρόβλημα. δίδονται λάθος οδηγίες. Και η λίπανση ειναι μέγιστο λάθος.καταλαβαίνεις.. :2funny:

και σενα σου αρέσει να υποφέρεις?  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κοριτσια αν υπαρχει καμια εδω......     Να δινεται μονο κουλουρι   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Απο μπρος παρθενα και απο πισω να παιρνουν τραινα
η ερι προλαβε και τα δωσε και τα δυο φιλε τωρα ειναι αργα για συμβουλες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ετσι εχει γραψει, οτι ειναι δικος της. Το γατι παντως πρεπει να εχει σκασει εκει μεσα.

Το γατί δεν έχει σκάσει βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σας στέλνει τα φιλια του

arcans40

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ουχί.Παραπληροφορησης...
εγω ειμαι κατα τις λιπανσης,τωρα αμα ειναι καμια πολυ δυσκολη περιπτωση,τι να κανουμε θα βοηθηθουμε και λιγο τεχνιτα,αλλα στο ελαχιστο.μου αρεσει παντως που ξερεις να καταλαβαινεις την ηδονη του πονου,αυτα σε θεωριτικο επιπεδο.
στην πρακτικη θα σου εξηγησω περισσοτερα και θα γινει και αναπαρασταση. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Mε σάλιο και υπομονή λέμε..αντε καληνύχτα σας πάω για ποτάκι με κάτι φιλενάδες μου milf.

Milfoσυγκέντρωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom