Επισκέπτης
Θες μονο ρουμανα ?
ΝΑΙ!!!
ρε τύπε προχθές ήμουν σ ένα κωλόμπαρο με ένα ρουμανάκι και ένιωσα πρωτόγνωρα για τέτοιο χώρο
νόμιζα ότι μιλούσα σε κολλητή μου
έχουν έναν πρωτόγνωρο-φυσικό ερωτισμό και μια απλότητα επάνω τους οι άτιμες...
Θες μονο ρουμανα ?
Αυτά τα κάναμε πιτσιρικάδες...Η σεσιλια με 50-70 πηδιεται εξω η σε κανα αμαξι..... ;)
Συμφωνώ...ΝΑΙ!!!
ρε τύπε προχθές ήμουν σ ένα κωλόμπαρο με ένα ρουμανάκι και ένιωσα πρωτόγνωρα για τέτοιο χώρο
νόμιζα ότι μιλούσα σε κολλητή μου
έχουν έναν πρωτόγνωρο-φυσικό ερωτισμό και μια απλότητα επάνω τους οι άτιμες...
καλησπερα σε ολους!μπορει καποιος προσφατος επισκεπτης να ενημερωσει τι show γινονται στο μαγαζι???
Βραδύνη εξόρμιση στο Lido που όμως είναι πραγματικά ΛΙΓΟ . Θα ακολουθήσει κριτική όμως απορώ πως λένε κάποιοι ότι αυτό το μαγαζί είναι το καλήτερο στην Αθήνα
μαλλον εχεις δικιο.Ναι σίγουρα πτωτικά αλλά όχι έτσι αυτό το μαγαζί έχει απλά πολλές σε αριθμό τιπότα άλλο
μαλλον εχεις δικιο.
η κελλυ μονο show on stage κανει ή και χορους πριβε σε πελατες??Θελω πολυ να πιασω την κολαρα της.Με κένζο και κέλλυ live sex και μερικές φορές έχουν και άλλο ζευγάρι....
Επίσης έχει και λεσβιακό....
η κελλυ μονο show on stage κανει ή και χορους πριβε σε πελατες??Θελω πολυ να πιασω την κολαρα της.
ομοιοπαθης..Απ'ότι έχω καταλάβει μόνο show...Δυστυχώς και εγώ ήθελα ένα χορό μαζί της...
Πρόσφατο ρόστερ (καθημερινής) απ' το Lido:
Η δίμετρη Πολωνέζα Κρύσταλ ή Κρίστυ.
Η παλιές κλασικές Ρουμάνες, η Βίκυ/Έλενα και η Εύα η σγουρομάλλα.
Οι σχετικά καινούργιες Ρουμάνες Μάρτα, Ντάνα, Μιρέλα και Αναίς.
Το δίδυμο Απολλώνια με την ξανθιά κολλητή της, ντυμένες όπως πάντα με φούστα ως το γόνατο...
Η ψηλή Άντα.
Οι μελαχρινές Ρωσίδες Αλία και Λία.
Η ξανθιά Ρωσίδα Τάνια.
Η πρώην Μοντέστα από Αλκατράζ, νυν Βανέσσα.
Η Μπιάνκα με το πεταχτό κωλαράκι.
Οι σοκολατίτσες Τρέισι και Σάρα.
Η Βραζιλιάνα Πάμελα.
Η γνωστή Τζένιφερ με το ίδιο μενού.
Η μιλφ Λευκορωσίδα Αλίκη.
Η μπλιαχ Γκαμπριέλα...
Και μερικές ακόμη.
Bro η Αναίς είναι η πρώην Αντριάννα από Rasputin..? Ξανθιά Ρουμάνα..? Αν κ αν λέμε την ίδια αυτή είναι πολύκαιρό πια στο Lido...
Ναι, αυτή είναι Bro. Προσωπικά είχα να τη δω στο μαγαζί από πέρυσι τον Φλεβάρη, όταν είχε πάρει την μεταγραφή (μαζί με την Έλενα) κι από τα βόρεια κατέβηκε στο κέντρο.
Γι' αυτό την έβαλα στις καινούργιες. Οι Ρουμάνες που έγραψα σαν παλιές, είναι εκεί από πενταετία και πάνω.