ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.970
- Πόντοι
- 36.618
ευχαριστω...
Να σαι καλά και αν πας καλά να περάσεις!
ευχαριστω...
γωριζει καποιος αν η κρυσταλ του grand ritorno μαρτα απο baby gold ειναι πλεον στο μαγαζι?εθχαριστω(ενοειται οτι 15 E εισοδος ειναι πολλα)
max φραπε η μαρτα-κρυσταλ περασμα το σαββατο και πειρα ενα φραπεδακι
φιλε μπορεις να μου πεις ποσο πηγε η φραπα επειδη την ρωτησα και μου ειπε δεν κανει τιποτα.max φραπε η μαρτα-κρυσταλ περασμα το σαββατο και πειρα ενα φραπεδακι
Την ιδια πορτα εφαγα...φιλε μπορεις να μου πεις ποσο πηγε η φραπα επειδη την ρωτησα και μου ειπε δεν κανει τιποτα.
εαν θελεις στειλε πμ.
εαν και κανας αλλος συναγωνιστης εχει παρει η απο μαρτα ας ενημερωσει.
Μιλας με γριφους γεροντα...και αρκετά μεγαλόσωμοι για να διαφωνείς μαζί τους
Ολες κάνουν παιχνίδι αρκεί να ρέουν τα ευρώ για πριβε με φραπέ τουλάχιστον 50 συν τα ποτά οπότε από εσάς εξαρτάται τι θέλετε ακριβώς μόνο χαβαλέ η και κάτι παραπανωΧαιρετώ τα μέλη του site. Αν και έχω κάτι χρόνια να πάω σε στρίπ, είπαμε με την παρέα να μαζευτούμε έτσι για τα παλιά. Έτσι τους πρότεινα λίντο λόγω ότι είχα τραβήξει πρίν περίπου 2-3 χρονάκια που πήγαινα κάποιες κορασίδες και έξω, αλλά και στο πριβέ είχα φάει μπριζόλα. Επειδή στην παρέα είναι απαιτητικοί(και αρκετά μεγαλόσωμοι για να διαφωνείς μαζί τους), δηλαδή θέλουν από φραπέ και πάνω, θα ήθελα να ρωτήσω τούς έμπειρους συναγωνιστές του site, με ποιές μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι στο μαγαζί(αποκλείουμε μαύρες), ευχαριστώ εκ των προτέρων.