Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Κάποτε είχαμε και... ρουμάνες!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάει αυτή, πλέον κάνει βίζιτες στο Ντουμπάι και στο κινητό της αν κάλεσεις λέει συνεχώς. "Ο αριθμός που καλέσατε δεν χρησιμοποιείται"

Μάθε  μας  πολλά  και  ωραία  πράματα !!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το σταθερό της, τι λέει?

:2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Να πω κι εγώ μια πληροφορία από πρόσφατη εμπειρία μου στο ίδρυμα.
Γενικά σε στριπτιζάδικα δεν πάω εδώ και κάτι χρόνια, αλλά προ εβδομάδος βρέθηκα εκεί με παρέα (μάλλον με πήγαν). Παρήλασαν διάφορες από το τραπέζι, γενικά μάλλον μετριότητες. Σκάει μύτη και η γνωστή Τυσιοαλγερινη-Γαλλίδα Μαρλέν και με ψήνει να την κεράσω ποτό. Την κερνάω. Αρχίζει να γίνεται "πολύ διαχυτική" με σκοπό να μου σκάσει το παραμύθι.
"Σου αρέσει το σεξ" με ρωτάει. "Μου αρέσει" της λέω. "Θέλεις να κάνουμε σεξ;" μου λέει. "Να κάνουμε, αλλά που και πότε;" την ρωτάω. "Να εκεί", μου λέει δείχνοντας τον χώρο του πριβέ "τώρα που δεν έχει και κόσμο. Τσιμπούκι και κανονικό σεξ, έχω και προφυλλακτικά μαζί μου αν θέλεις!" "Και πόσο κοστίζει αυτό ρε Μαρλεν;" τη ρωτάω (δεν σκόπευα να πάω έτσι κι αλλιώς να πηδήσω σε δημόσιο χώρο) "200 ευρώ!!!" μου λέει! :o :o :o  "Καλά μια άλλη φορά" της λέω. "Μα την Κυριακή φεύγω, γυρίζω στη Θεσ/νίκη" "Α! Τί κρίμα μάλλον δεν θα βρεθούμε τότε" το τελειώνω και φεύγει.

Ρε σεις στη Θεσσαλονίκη της σκάτε 200αρια για πήδημα πίσω από τις κουρτίνες και προφυλακτικό άμα θέλετε; :think: :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ρε σεις στη Θεσσαλονίκη της σκάτε 200αρια για πήδημα πίσω από τις κουρτίνες και προφυλακτικό άμα θέλετε; :think: :think:

Εριξε μιά τιμή βρε, κι ότι πιάσει! Οπου σε πετύχουν (στην καύλα) είναι εφτούνες...!

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Να πω κι εγώ μια πληροφορία από πρόσφατη εμπειρία μου στο ίδρυμα.
Γενικά σε στριπτιζάδικα δεν πάω εδώ και κάτι χρόνια, αλλά προ εβδομάδος βρέθηκα εκεί με παρέα (μάλλον με πήγαν). Παρήλασαν διάφορες από το τραπέζι, γενικά μάλλον μετριότητες. Σκάει μύτη και η γνωστή Τυσιοαλγερινη-Γαλλίδα Μαρλέν και με ψήνει να την κεράσω ποτό. Την κερνάω. Αρχίζει να γίνεται "πολύ διαχυτική" με σκοπό να μου σκάσει το παραμύθι.
"Σου αρέσει το σεξ" με ρωτάει. "Μου αρέσει" της λέω. "Θέλεις να κάνουμε σεξ;" μου λέει. "Να κάνουμε, αλλά που και πότε;" την ρωτάω. "Να εκεί", μου λέει δείχνοντας τον χώρο του πριβέ "τώρα που δεν έχει και κόσμο. Τσιμπούκι και κανονικό σεξ, έχω και προφυλλακτικά μαζί μου αν θέλεις!" "Και πόσο κοστίζει αυτό ρε Μαρλεν;" τη ρωτάω (δεν σκόπευα να πάω έτσι κι αλλιώς να πηδήσω σε δημόσιο χώρο) "200 ευρώ!!!" μου λέει! :o :o :o  "Καλά μια άλλη φορά" της λέω. "Μα την Κυριακή φεύγω, γυρίζω στη Θεσ/νίκη" "Α! Τί κρίμα μάλλον δεν θα βρεθούμε τότε" το τελειώνω και φεύγει.

Αυτη είναι μία κοντή που μοιάζει λίγο με φιλιππινέζα;... :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αυτη είναι μία κοντή που μοιάζει λίγο με φιλιππινέζα;... :think:

Μαυριδερή με ξανθιές ανταύγειες, με τεράστιους βύζους, μάλλον φυικούς και πολύ προστυχόφατσα.
Για ύψος τί να πω; Με τα 20ποντα όλες ψηλές φαίνονται.
Σίγουρα γαμισάμπλ, αλλά 200 και προφυλακτικό προαιρετικό;!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μισό για να καταλάβω:

Η Μαρλέν σου πρότεινε να την γαμήσεις στο πριβέ του Lido με 200 ευρώ και μάλιστα εάν θες ακάποτα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μισό για να καταλάβω:

Η Μαρλέν σου πρότεινε να την γαμήσεις στο πριβέ του Lido με 200 ευρώ και μάλιστα εάν θες ακάποτα?
καταλαβες, αλλα δεν το καταλαβες..  :2funny: :2funny:

edit: δεν ετυχε να διαβασεις γι αυτην στη σαλονικα ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom