You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lido Palace
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 439K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Κάποτε είχαμε και... ρουμάνες!!!
ενώ τώρατί έχουμε?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Πάει αυτή, πλέον κάνει βίζιτες στο Ντουμπάι και στο κινητό της αν κάλεσεις λέει συνεχώς. "Ο αριθμός που καλέσατε δεν χρησιμοποιείται"
Μάθε μας πολλά και ωραία πράματα !!!!!
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Το σταθερό της, τι λέει?
Αυτό που δίνει σήμα fax ?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αυτό που δίνει σήμα fax ?
Στα 4 rings γυρίζει σε fax, πριν από αυτό εάν το σηκώσει μιλάς κανονικά.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Στα 4 rings γυρίζει σε fax, πριν από αυτό εάν το σηκώσει μιλάς κανονικά.
Μόνο με κροκόδειλους ασχολείσαι , ή εν γένει με το φιδεμπόριο ?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μόνο με κροκόδειλους ασχολείσαι , ή εν γένει με το φιδεμπόριο ?
Γενικά με ευγενή δέρματα, κατά το ευγενή μέταλλα.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Να πω κι εγώ μια πληροφορία από πρόσφατη εμπειρία μου στο ίδρυμα.
Γενικά σε στριπτιζάδικα δεν πάω εδώ και κάτι χρόνια, αλλά προ εβδομάδος βρέθηκα εκεί με παρέα (μάλλον με πήγαν). Παρήλασαν διάφορες από το τραπέζι, γενικά μάλλον μετριότητες. Σκάει μύτη και η γνωστή Τυσιοαλγερινη-Γαλλίδα Μαρλέν και με ψήνει να την κεράσω ποτό. Την κερνάω. Αρχίζει να γίνεται "πολύ διαχυτική" με σκοπό να μου σκάσει το παραμύθι.
"Σου αρέσει το σεξ" με ρωτάει. "Μου αρέσει" της λέω. "Θέλεις να κάνουμε σεξ;" μου λέει. "Να κάνουμε, αλλά που και πότε;" την ρωτάω. "Να εκεί", μου λέει δείχνοντας τον χώρο του πριβέ "τώρα που δεν έχει και κόσμο. Τσιμπούκι και κανονικό σεξ, έχω και προφυλλακτικά μαζί μου αν θέλεις!" "Και πόσο κοστίζει αυτό ρε Μαρλεν;" τη ρωτάω (δεν σκόπευα να πάω έτσι κι αλλιώς να πηδήσω σε δημόσιο χώρο) "200 ευρώ!!!" μου λέει! :o :o :o "Καλά μια άλλη φορά" της λέω. "Μα την Κυριακή φεύγω, γυρίζω στη Θεσ/νίκη" "Α! Τί κρίμα μάλλον δεν θα βρεθούμε τότε" το τελειώνω και φεύγει.
Ρε σεις στη Θεσσαλονίκη της σκάτε 200αρια για πήδημα πίσω από τις κουρτίνες και προφυλακτικό άμα θέλετε;
Γενικά σε στριπτιζάδικα δεν πάω εδώ και κάτι χρόνια, αλλά προ εβδομάδος βρέθηκα εκεί με παρέα (μάλλον με πήγαν). Παρήλασαν διάφορες από το τραπέζι, γενικά μάλλον μετριότητες. Σκάει μύτη και η γνωστή Τυσιοαλγερινη-Γαλλίδα Μαρλέν και με ψήνει να την κεράσω ποτό. Την κερνάω. Αρχίζει να γίνεται "πολύ διαχυτική" με σκοπό να μου σκάσει το παραμύθι.
"Σου αρέσει το σεξ" με ρωτάει. "Μου αρέσει" της λέω. "Θέλεις να κάνουμε σεξ;" μου λέει. "Να κάνουμε, αλλά που και πότε;" την ρωτάω. "Να εκεί", μου λέει δείχνοντας τον χώρο του πριβέ "τώρα που δεν έχει και κόσμο. Τσιμπούκι και κανονικό σεξ, έχω και προφυλλακτικά μαζί μου αν θέλεις!" "Και πόσο κοστίζει αυτό ρε Μαρλεν;" τη ρωτάω (δεν σκόπευα να πάω έτσι κι αλλιώς να πηδήσω σε δημόσιο χώρο) "200 ευρώ!!!" μου λέει! :o :o :o "Καλά μια άλλη φορά" της λέω. "Μα την Κυριακή φεύγω, γυρίζω στη Θεσ/νίκη" "Α! Τί κρίμα μάλλον δεν θα βρεθούμε τότε" το τελειώνω και φεύγει.
Ρε σεις στη Θεσσαλονίκη της σκάτε 200αρια για πήδημα πίσω από τις κουρτίνες και προφυλακτικό άμα θέλετε;
Εριξε μιά τιμή βρε, κι ότι πιάσει! Οπου σε πετύχουν (στην καύλα) είναι εφτούνες...!
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Να πω κι εγώ μια πληροφορία από πρόσφατη εμπειρία μου στο ίδρυμα.
Αυτη είναι μία κοντή που μοιάζει λίγο με φιλιππινέζα;...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Μαυριδερή με ξανθιές ανταύγειες, με τεράστιους βύζους, μάλλον φυικούς και πολύ προστυχόφατσα.
Για ύψος τί να πω; Με τα 20ποντα όλες ψηλές φαίνονται.
Σίγουρα γαμισάμπλ, αλλά 200 και προφυλακτικό προαιρετικό;!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
καταλαβες, αλλα δεν το καταλαβες..Μισό για να καταλάβω:
Η Μαρλέν σου πρότεινε να την γαμήσεις στο πριβέ του Lido με 200 ευρώ και μάλιστα εάν θες ακάποτα?
edit: δεν ετυχε να διαβασεις γι αυτην στη σαλονικα ????
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
καταλαβες, αλλα δεν το καταλαβες..
Οκ...ξέρουμε που θα κάνει έλεγχο το ΙΚΑ σήμερα!
PS: δεν έτυχε...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
PS: δεν έτυχε...
σουχω πει να μη σου ξεφευγουν αυτα, γλωσσου
Αφού πληρώνει ΙΚΑ... σαν καθαρίστρια που είναι..
...μπετούγιες γυαλίζει...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
όχι αυτή είναι η τζενούλα. :-*
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καταλαβες, αλλα δεν το καταλαβες..
έφυγε για σαλόνικα όπως αναφέρουν οι φίλοι στο blue inguana
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 47