pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Κλείστο το aircon ρεεεεε......κρυώνει το παλικάρι!
Ναι τζορτζίνο και ανάφτε το καλοριφερ παιδί μου . Με πέθανε η σπάλα μου !
Κλείστο το aircon ρεεεεε......κρυώνει το παλικάρι!
αντε τορω να πασ να γαμηθεισ μαλακα και αλβανοσ εισαι αδερφαρα....
γεια σας για το τελευταιο post lido palace .παρατηρηση για πεντε ονοματα..αλεξα καθαροαιμο ρωσσιδακι κ οχι ρουμανακι!Σιντι δεν υπαρχει τετοιο ονομα οπως Παολα σ αλλο μαγαζι ησουν?Καλα την Νατασσα που την ειδες?Την Ντελια που την ειδες?Νατασσα λειπει απο την Τεταρτη οπως κ Αλικη!Το παλατι μεχρις επτα το πρωι ηταν φουλ!Τωρα εσυ αν ειχες παει σ αλλο μαγαζι κ μπερδευεσαι δεν φταιω εγω κ η παρεα μου που ημασταν στο παλατι.Αρα το post Lido Palace κανατε ειναι ακυρο!Φιλικα
υ.γ.αν εκπροσωπείς το μαγαζί να φροντίσεις να μιλάς πιό ευγενικά και κόσμια στους υπόλοιπους αν θές και οι υπόλοιποι να σου μιλούν έτσι.
για το μόνο που να είσαι σίγουρος είναι ότι τις ξέρω απέξω και ανακατωτά...τότε που εσύ δεν τις είχες φανταστεί εμφανισιακά ακόμη...και είναι λογικό...ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ τώρα το πρόβλημά σου ποιό είναι?αν είδα τη νατάσσα ή την ντέλια?αν δεν ήταν λίντο θα είχαν ρεπό ή θα είχαν πάει ρουμανία στην οικογενεια...όσο για το ποιός πήγε σε λάθος μαγαζί άστο καλύτερα...πές ότι δε το πες...εν τέλει μιά χαρά διαφήμιση κάνουμε στο μαγαζί και δεν παίρνουμε και ούτε ένα λεπτό του ευρώ,μήπως θές να το κλειδώσουμε και να μήν αναφέρεται καθόλου το μαγαζί?τί λές,θα είναι καλύτερα?
υ.γ.αν εκπροσωπείς το μαγαζί να φροντίσεις να μιλάς πιό ευγενικά και κόσμια στους υπόλοιπους αν θές και οι υπόλοιποι να σου μιλούν έτσι.αντε ρε μαλακα ? μαλακα
εγω ειμαι μεσα σ αυτους τους 5 φιλαρακι;5 μαλακεσ εισαστε κ γραφετε τα ιδια πραγματα τιποτα καινουργιο . καλημερα..
5 μαλακεσ εισαστε κ γραφετε τα ιδια πραγματα τιποτα καινουργιο . καλημερα..
Oh my god παίζουν και τέτοια .
Μένω άναυδος !
I don't believe you , shocking !εσύ θέλεις να βγεις φόρα πορτίδα σε βιντεάκι...για να ισιώσεις...αλλά είσαι κ τυχερός...
I don't believe you , shocking !
Μόνο ελληνικό με ολίγη !
Ναι,μην πάρεις όρκο...κυκλοφορώ κ στα μαύρα στενά της ηδονής...