Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε τορω να πασ να γαμηθεισ μαλακα και αλβανοσ εισαι αδερφαρα.... :pipa2:

Κάτι μου λέει ότι το παλάτι είναι στη πραγματικότητα τσαντίρι!!!

Δεν υπάρχει ούτε ένας εκεί μέσα που να έχει τελειώσει έστω δημοτικό???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γεια  σας για το τελευταιο post lido palace .παρατηρηση για πεντε ονοματα..αλεξα καθαροαιμο ρωσσιδακι κ οχι ρουμανακι!Σιντι δεν υπαρχει τετοιο ονομα οπως Παολα σ αλλο μαγαζι ησουν?Καλα την Νατασσα που την ειδες?Την Ντελια που την ειδες?Νατασσα λειπει απο την Τεταρτη οπως κ Αλικη!Το παλατι μεχρις επτα το πρωι ηταν φουλ!Τωρα εσυ αν ειχες παει σ αλλο μαγαζι κ μπερδευεσαι δεν φταιω εγω κ η παρεα μου που ημασταν στο παλατι.Αρα το post Lido Palace κανατε ειναι ακυρο!Φιλικα

για το μόνο που να είσαι σίγουρος είναι ότι τις ξέρω απέξω και ανακατωτά...τότε που εσύ δεν τις είχες φανταστεί εμφανισιακά ακόμη...και είναι λογικό...ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ :2funny:τώρα το πρόβλημά σου ποιό είναι?αν είδα τη νατάσσα ή την ντέλια?αν δεν ήταν λίντο θα είχαν ρεπό ή θα είχαν πάει ρουμανία στην οικογενεια...όσο για το ποιός πήγε σε λάθος μαγαζί άστο καλύτερα...πές ότι δε το πες...εν τέλει μιά χαρά διαφήμιση κάνουμε στο μαγαζί και δεν παίρνουμε και ούτε ένα λεπτό του ευρώ,μήπως θές να το κλειδώσουμε και να μήν αναφέρεται καθόλου το μαγαζί?τί λές,θα είναι καλύτερα?

υ.γ.αν εκπροσωπείς το μαγαζί να φροντίσεις να μιλάς πιό ευγενικά και κόσμια στους υπόλοιπους αν θές και οι υπόλοιποι να σου μιλούν έτσι.

Επισκέπτης
υ.γ.αν εκπροσωπείς το μαγαζί να φροντίσεις να μιλάς πιό ευγενικά και κόσμια στους υπόλοιπους αν θές και οι υπόλοιποι να σου μιλούν έτσι.

ρε ποιός τον γαμάει τον φλώρο ?

εμείς φταίμε που καθόμαστε κ γράφουμε για το μπουρδέλο τους...ακόμη κ όταν παπαρολογούμε,διαφήμιση κάνουμε...αλλα δεν το καταλαβαινουν τα ζαβαδια...

τσαμπα κοπος...νεοελληνες μαλακες...που χορευουν οταν λειπει το αφεντικο...(ασχετα που κ τα αφεντικα πλην εξαιρεσεων ειναι τα ιδια ποντικακια )!

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για το μόνο που να είσαι σίγουρος είναι ότι τις ξέρω απέξω και ανακατωτά...τότε που εσύ δεν τις είχες φανταστεί εμφανισιακά ακόμη...και είναι λογικό...ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ :2funny:τώρα το πρόβλημά σου ποιό είναι?αν είδα τη νατάσσα ή την ντέλια?αν δεν ήταν λίντο θα είχαν ρεπό ή θα είχαν πάει ρουμανία στην οικογενεια...όσο για το ποιός πήγε σε λάθος μαγαζί άστο καλύτερα...πές ότι δε το πες...εν τέλει μιά χαρά διαφήμιση κάνουμε στο μαγαζί και δεν παίρνουμε και ούτε ένα λεπτό του ευρώ,μήπως θές να το κλειδώσουμε και να μήν αναφέρεται καθόλου το μαγαζί?τί λές,θα είναι καλύτερα?

υ.γ.αν εκπροσωπείς το μαγαζί να φροντίσεις να μιλάς πιό ευγενικά και κόσμια στους υπόλοιπους αν θές και οι υπόλοιποι να σου μιλούν έτσι.αντε ρε μαλακα ? μαλακα

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:pipa2: 5 μαλακεσ εισαστε κ γραφετε τα ιδια πραγματα τιποτα καινουργιο . καλημερα..

Επισκέπτης
:pipa2: 5 μαλακεσ εισαστε κ γραφετε τα ιδια πραγματα τιποτα καινουργιο . καλημερα..

εμείς είμαστε 5...εσύ που είσαι ένας κ μοναδικός μαλάκας...και λες μόνο μαλακίες...και συνεχώς τις ίδιες...και γίνεσαι μεγαλύτερος μαλάκας...τι κερδίζεις ?

αλβανέ,κάτσε φρόνημα...θα την πληρώσει το μαγαζί...και τα κορίτσια δεν φταίνε σε τίποτα...μην είσαι αυθάδης...ποτέ δεν ξέρεις ποιός  βρίσκεται πίσω απο ένα nickname...

σκέψου αυτό που σου γράφω...δεν είναι κρίμα για παράδειγμα το μαγαζί να είναι κλειστό απ'τις 4...καθημερινά ? ή δεν κρίμα να είναι κλειστό απ'τις 2.30 για να ελεγχθούν κάποια χαρτιά ? ή θα μπορούσε να κλείσει ένα 10ήμερο...για λόγους υγείας κλπ...βέβαια θα μπορούσαμε να το χοντρύνουμε...και να το δούμε κλειστό για περισσότερο...με μερικά video απ'τον χώρο του πριβέ...να δούμε πόσες μέρες άραγε κλείνει ένα μαγαζί που προσφέρει υπηρεσίες μπουρδέλου...δηλωμένο ως καφετέρεια/χώρος αναψυχής...

εκεί να δεις ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ...θα φανείς...

σου λέω για τελευταία φορά....ηρέμησε...κάτσε σιωπηλός...ή μάλλον,άλλαξε κ δείξε σεβασμό σ'αυτούς που πληρώνουν τα έξοδά σου...γιατί εσύ θα είσαι ο μαλάκας που θα έχει ανοίξει τους ασκούς του αιόλου...και όχι τίποτα άλλο...τα γοριλάκια του αφεντικού θα σε σε σουβλίσουν...όχι όπως ο τυπάς που σε λυπήθηκε στην καφετέρεια..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Oh my god παίζουν και τέτοια .
Μένω  άναυδος !