pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ηρεμηστε ρε παιχτουρες...
διαβασε 3 ποσταρισματα πιο πανω την απαντηση μου.
αμαν πια, θα ξεχασω και τα ελληνικα μου
σκάσε ρε.
ηρεμηστε ρε παιχτουρες...
διαβασε 3 ποσταρισματα πιο πανω την απαντηση μου.
αμαν πια, θα ξεχασω και τα ελληνικα μου
Επισκεψη χθες στο παλατι...
Καταρχην δυο παρατηρησεις:
1) ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ! Μαλακες φερναν τις Ελλεηνιδες τους στο μαγαζι και μπηκε και μια γυναικοπαρεα. Ηρωικη μορφη ο τυπος που καθοταν στην αλλη μερια του μαγαζιου, αλλα παρολαυτα απο το υφος της γκομενας του εβλεπες οτι τρωει γκρινια Καλα να παθει!!!
2) Ενταξει ειπαμε, καλα ειναι τα σοου με αντρες που γαμανε γυναικες στην πιστα, αλλα ποιος γουσταρε με την ψωλη του Κασπερ που εκανε σοου μονη της για λιγο στην πιστα;;;
Στο θεμα των εργατριων τωρα, ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα ενημερωτικος... Ετσι και τωρα απλα θα πω οτι η Τρειση απλα ανεβαζει τα στανταρ του ηδη απιστευτα καλου χορου της και η Ρωξανα περιζητητη... Οποιος προλαβει τον Κυριο ειδε για τη δευτερη... Θα ηθελα πολυ να γνωρισω τον πουστη που θα την σπιτωσει!!!
Νομιζω πιανω το πνευμα που το λες αυτο, αλλα οπως εχω πει και παλαιοτερα, "μακαρι να ειχα λεφτα να μου τα φαει η Ρωξανη"... Προσωπικα δε νομιζω οτι θελω να πεταξω τα λεφτα μου σε καμμια αλληΌσο για την ρωξάννη αυτόν που λές αν υπάρξει...τον λυπάμαι..
Νομιζω πιανω το πνευμα που το λες αυτο, αλλα οπως εχω πει και παλαιοτερα, "μακαρι να ειχα λεφτα να μου τα φαει η Ρωξανη"... Προσωπικα δε νομιζω οτι θελω να πεταξω τα λεφτα μου σε καμμια αλλη
Παιδιά, όσον αφορά αυτό με τους τύπους που πάνε με τις γκόμενές τους μαζί στα strip, είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να κάνει κάποιος.... Με ένα παλιό φίλο, πηγαίναμε στις Mousses επί αρκετό καιρό χωρίς να το ξέρει η γκόμενά του... Όταν μια φορά το έμαθε η τύπισσα, του είπε "θάρθω και γω μαζί, έχω ξαναπάει σε strip, δεν είναι κάτι κακό..."
Εγώ όταν το άκουσα, του είπα πως έρχεται για να βολιδοσκοπήσει με ποιες μιλάμε, ποιές μας γνωρίζουν, θα κάνει σκηνή μετά, δεν πρέπει να ξέρει τα μέρη που πηγαίνουμε, κλπ κλπ... "Όχι ρε, είναι πολύ ανοιχτόμυαλη" μου λέει.... Πάμε λοιπόν...Εγώ ήθελα να δω αντίδραση όταν θα ερχόταν η "αγαπούλα" του η stripper να κάτσει στο τραπέζι μαζί του και θα έβλεπε μια γκόμενα από το πουθενά!!
Έρχεται λοιπόν η stripper, βλέπει την γκόμενα του, ψιλοκολλάει, τον χαιρετάει τυπικά, χαιρετάει και την γκόμενα και φεύγει για χορό στο "πάτωμα". Καθ'όλη την διάρκεια του χορού, του 'ριχνε κάτι ματιές... Η δε γκόμενα του από δίπλα κουνούσε το κεφάλι με στυλ "θα τα πούμε αργότερα...." Εγώ κοίταζα αλλού, σφυρίζοντας ανέμελα...
Καλά, όταν φεύγαμε, στο αμάξι περίττο να πω τι έγινε.... Σκηνές απείρου κάλους....Ρε παιδιά, ΑΝΤΡΙΚΗ διασκέδαση είναι τα strip. Μη τα μαμήσουμε και όλα στην τελική! Αφήστε να έχουμε κάτι να χαιρόμαστε....
Χοανίτα πριβέ χορό ξενέρωτο, αν κ πολύ καμπάνα σωματάκι...ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για το κομμάτι? Έμοιαζε πολύ με ένα τέμαχος που έκανε πέρασμα από Αριστοτέλους 6 πριν από 3-4 χρόνια, ισχύει? Πείτε ρε παιδιά, ακόμα της χρωστάω κάτι από χτες...
Χοανίτα πριβέ χορό ξενέρωτο, αν κ πολύ καμπάνα σωματάκι...ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για το κομμάτι? Έμοιαζε πολύ με ένα τέμαχος που έκανε πέρασμα από Αριστοτέλους 6 πριν από 3-4 χρόνια, ισχύει? Πείτε ρε παιδιά, ακόμα της χρωστάω κάτι από χτες...
ρε, μας δουλεύετε?
Πολλη μουσικη κ πολλα υπονοουμενα αδερφια !
υ.γ. θα παρακαλουσα να μην δημοσιευονται σχολια τυπου θρουλη με αφορμη ποστ (σε blog) που δεν ειναι δικα μου κειμενα αλλα αφορουν σε αντιγραφες περιληψεων ταινιων απο τα οπισθοφυλλα βιντεοκασσετων !
αντε γεια!!!
κι εσι το θιο μου αλα δε σου τεριαζι ο νεοσ σου ρολοσ !Εισε κε θα είσε ο δακαλος μου !