Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Επισκεψη χθες στο παλατι...

Καταρχην δυο παρατηρησεις:
1) ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ! Μαλακες φερναν τις Ελλεηνιδες τους στο μαγαζι και μπηκε και μια γυναικοπαρεα. Ηρωικη μορφη ο τυπος που καθοταν στην αλλη μερια του μαγαζιου, αλλα παρολαυτα απο το υφος της γκομενας του εβλεπες οτι τρωει γκρινια  :headbang: Καλα να παθει!!!
2) Ενταξει ειπαμε, καλα ειναι τα σοου με αντρες που γαμανε γυναικες στην πιστα, αλλα ποιος γουσταρε με την ψωλη του Κασπερ που εκανε σοου μονη της για λιγο στην πιστα;;;

Στο θεμα των εργατριων τωρα, ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα ενημερωτικος... Ετσι και τωρα απλα θα πω οτι η Τρειση απλα ανεβαζει τα στανταρ του ηδη απιστευτα καλου χορου της και η Ρωξανα περιζητητη... Οποιος προλαβει τον Κυριο ειδε για τη δευτερη... Θα ηθελα πολυ να γνωρισω τον πουστη που θα την σπιτωσει!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επισκεψη χθες στο παλατι...

Καταρχην δυο παρατηρησεις:
1) ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ! Μαλακες φερναν τις Ελλεηνιδες τους στο μαγαζι και μπηκε και μια γυναικοπαρεα. Ηρωικη μορφη ο τυπος που καθοταν στην αλλη μερια του μαγαζιου, αλλα παρολαυτα απο το υφος της γκομενας του εβλεπες οτι τρωει γκρινια  :headbang: Καλα να παθει!!!
2) Ενταξει ειπαμε, καλα ειναι τα σοου με αντρες που γαμανε γυναικες στην πιστα, αλλα ποιος γουσταρε με την ψωλη του Κασπερ που εκανε σοου μονη της για λιγο στην πιστα;;;

Στο θεμα των εργατριων τωρα, ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα ενημερωτικος... Ετσι και τωρα απλα θα πω οτι η Τρειση απλα ανεβαζει τα στανταρ του ηδη απιστευτα καλου χορου της και η Ρωξανα περιζητητη... Οποιος προλαβει τον Κυριο ειδε για τη δευτερη... Θα ηθελα πολυ να γνωρισω τον πουστη που θα την σπιτωσει!!!

αυτό με τους μαλάκες που τις πηγαίνουν στα σωληνάδικα έχει καταντήσει αηδία,ξερατό,σίχαμα!Πόσο μαλάκες είναι μερικοί?πόσο αγαπούληδες με τις πατόλες τους?Όσο για την ρωξάννη αυτόν που λές αν υπάρξει...τον λυπάμαι..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Όσο για την ρωξάννη αυτόν που λές αν υπάρξει...τον λυπάμαι..
Νομιζω πιανω το πνευμα που το λες αυτο, αλλα οπως εχω πει και παλαιοτερα, "μακαρι να ειχα λεφτα να μου τα φαει η Ρωξανη"... Προσωπικα δε νομιζω οτι θελω να πεταξω τα λεφτα μου σε καμμια αλλη  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Νομιζω πιανω το πνευμα που το λες αυτο, αλλα οπως εχω πει και παλαιοτερα, "μακαρι να ειχα λεφτα να μου τα φαει η Ρωξανη"... Προσωπικα δε νομιζω οτι θελω να πεταξω τα λεφτα μου σε καμμια αλλη  :grin:

καλύτερα δώστα στη νατάσσα ή στην ομορφότερη μιλένα....

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά, όσον αφορά αυτό με τους τύπους που πάνε με τις γκόμενές τους μαζί στα strip, είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να κάνει κάποιος.... Με ένα παλιό φίλο, πηγαίναμε στις Mousses επί αρκετό καιρό χωρίς να το ξέρει η γκόμενά του... Όταν μια φορά το έμαθε η τύπισσα, του είπε "θάρθω και γω μαζί, έχω ξαναπάει σε strip, δεν είναι κάτι κακό..."

Εγώ όταν το άκουσα, του είπα πως έρχεται για να βολιδοσκοπήσει με ποιες μιλάμε, ποιές μας γνωρίζουν, θα κάνει σκηνή μετά, δεν πρέπει να ξέρει τα μέρη που πηγαίνουμε, κλπ κλπ... "Όχι ρε, είναι πολύ ανοιχτόμυαλη" μου λέει.... Πάμε λοιπόν...Εγώ ήθελα να δω αντίδραση όταν θα ερχόταν η "αγαπούλα" του η stripper να κάτσει στο τραπέζι μαζί του και θα έβλεπε μια γκόμενα από το πουθενά!!

Έρχεται λοιπόν η stripper, βλέπει την γκόμενα του, ψιλοκολλάει, τον χαιρετάει τυπικά, χαιρετάει και την γκόμενα και φεύγει για χορό στο "πάτωμα". Καθ'όλη την διάρκεια του χορού, του 'ριχνε κάτι ματιές... Η δε γκόμενα του από δίπλα κουνούσε το κεφάλι με στυλ "θα τα πούμε αργότερα...." Εγώ κοίταζα αλλού, σφυρίζοντας ανέμελα...

Καλά, όταν φεύγαμε, στο αμάξι περίττο να πω τι έγινε.... Σκηνές απείρου κάλους....Ρε παιδιά, ΑΝΤΡΙΚΗ διασκέδαση είναι τα strip. Μη τα μαμήσουμε και όλα στην τελική! Αφήστε να έχουμε κάτι να χαιρόμαστε....

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Παιδιά, όσον αφορά αυτό με τους τύπους που πάνε με τις γκόμενές τους μαζί στα strip, είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να κάνει κάποιος.... Με ένα παλιό φίλο, πηγαίναμε στις Mousses επί αρκετό καιρό χωρίς να το ξέρει η γκόμενά του... Όταν μια φορά το έμαθε η τύπισσα, του είπε "θάρθω και γω μαζί, έχω ξαναπάει σε strip, δεν είναι κάτι κακό..."

Εγώ όταν το άκουσα, του είπα πως έρχεται για να βολιδοσκοπήσει με ποιες μιλάμε, ποιές μας γνωρίζουν, θα κάνει σκηνή μετά, δεν πρέπει να ξέρει τα μέρη που πηγαίνουμε, κλπ κλπ... "Όχι ρε, είναι πολύ ανοιχτόμυαλη" μου λέει.... Πάμε λοιπόν...Εγώ ήθελα να δω αντίδραση όταν θα ερχόταν η "αγαπούλα" του η stripper να κάτσει στο τραπέζι μαζί του και θα έβλεπε μια γκόμενα από το πουθενά!!

Έρχεται λοιπόν η stripper, βλέπει την γκόμενα του, ψιλοκολλάει, τον χαιρετάει τυπικά, χαιρετάει και την γκόμενα και φεύγει για χορό στο "πάτωμα". Καθ'όλη την διάρκεια του χορού, του 'ριχνε κάτι ματιές... Η δε γκόμενα του από δίπλα κουνούσε το κεφάλι με στυλ "θα τα πούμε αργότερα...." Εγώ κοίταζα αλλού, σφυρίζοντας ανέμελα...

Καλά, όταν φεύγαμε, στο αμάξι περίττο να πω τι έγινε.... Σκηνές απείρου κάλους....Ρε παιδιά, ΑΝΤΡΙΚΗ διασκέδαση είναι τα strip. Μη τα μαμήσουμε και όλα στην τελική! Αφήστε να έχουμε κάτι να χαιρόμαστε....

+1000000000000000000000000000000000000000...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

enoxtw

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ολα ήσυχα χτες που πέρασα από το μαγαζί, μόνο ο Κάσπερ μου έκανε κακή εντύπωση... Για να φέρουν κ κανά-δυο γκόμενες με τους αγαπούληδες τους παραμάσχαλα ξενερώνουν ολο το αντρικό κοινό. Ρε τι κάνουν για τα 30 ευρώ παραπάνω...

Χοανίτα πριβέ χορό ξενέρωτο, αν κ πολύ καμπάνα σωματάκι...ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για το κομμάτι? Έμοιαζε πολύ με ένα τέμαχος που έκανε πέρασμα από Αριστοτέλους 6 πριν από 3-4 χρόνια, ισχύει? Πείτε ρε παιδιά, ακόμα της χρωστάω κάτι από χτες...

Επισκέπτης
Χοανίτα πριβέ χορό ξενέρωτο, αν κ πολύ καμπάνα σωματάκι...ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για το κομμάτι? Έμοιαζε πολύ με ένα τέμαχος που έκανε πέρασμα από Αριστοτέλους 6 πριν από 3-4 χρόνια, ισχύει? Πείτε ρε παιδιά, ακόμα της χρωστάω κάτι από χτες...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

πολύ καλό πραγματικά. :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε, μας δουλεύετε?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Πολλη μουσικη κ πολλα υπονοουμενα αδερφια ! :cheesy:  :cheesy:

υ.γ. θα παρακαλουσα να μην δημοσιευονται σχολια τυπου θρουλη με αφορμη ποστ (σε blog) που δεν ειναι δικα μου κειμενα αλλα αφορουν σε μεταφορες περιληψεων ταινιων απο τα οπισθοφυλλα  βιντεοκασσετων ! 

αντε γεια!!! :)  :) 

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πολλη μουσικη κ πολλα υπονοουμενα αδερφια ! :cheesy:  :cheesy:

υ.γ. θα παρακαλουσα να μην δημοσιευονται σχολια τυπου θρουλη με αφορμη ποστ (σε blog) που δεν ειναι δικα μου κειμενα αλλα αφορουν σε αντιγραφες περιληψεων ταινιων απο τα οπισθοφυλλα  βιντεοκασσετων ! 

αντε γεια!!! :)  :) 

Εισε  κε  θα  είσε  ο δακαλος μου !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε, μας δουλεύετε?

(repeat)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
λοιπόν,το ροστεράκι έχει ώς εξής....

1)λατόγια
2)σοφία ή τζοάννα(πρωήν λολίτα)
3)τζένιφερ φιλιππίνες μανίλα,κεζόν κλπ...
4)λουίζα brazil power
5)τρέισι(ο μάυρος έρως)
6)αλεξάνδρα λαδοπόδαρη μουνάρα(όχι πριβέ)
7)κατρίν(όχι πριβέ)
8)άλις(αδερφή του νο6)
9)λούσυ(ξενέρα ρουμούνα με κάτι άλλο)
10)τατιάνα(κινεζοφέρνει-μογγολιστάν)
11)αλικη(παλιά καραβάνα απο αφροδιτάκι,μην τα ξαναλέμε :2funny:)
12)ρωξάνη(το καταθετικό όψεως πρόγραμμα του μαγαζιού με δυνατότητα αποπληρωμής σε βάθος χρόνου)
13)ρωξάνα
14)σάσα(η αδύνατη ψηλόλιγνη ξανθιά με ταμακρυά ίσια μαλλιά)
15)όλγα(κοντοπούτανο προμιλφάκι)
16)αμίρα(περσυνά ξινά σταφύλια)
17)κλούντια(περσυνά ξινά σταφύλια)
18)σιμόνα(περσυνά ξινά σταφύλια)
19)μαρία(ένας άγγελος τσιγγάνορουμάνος,τί γλύκα είναι αυτό το κορίτσι!!)
20)νατάσσα(ρουμάνα μελαχροινή.)
21)μιλενα(μοιάζει στο στύλ με sarah twain)
22)κάρλα(πρώην λολίτα)
23)βικτώρια μίλφ αδιάφορο
24)βίκυ-τώρα λάουρα απο λολίτα με τα λεσβιακά σόου της με την τρέυσι)
25)βερόνικα(το μίλφ της δεκαετίας του 90 απο αφροδιτάκι,αφροδίτη παλάς,ρασπούτιν,μούσσες και τώρα λίντο)
26)καρίνα
27)μάγια(ένα μελαχροινό καχέκτυπο της angelica black)
28)νικόλ(πολύ συμπαθητικό ξανθό ρουμανάκι)
29)αλέξα(ξανθιά βλαχομπαρόκ)
30)ντενίζα(ρουμάνα πρωην αφροδιτάκι)
31)ζουελέ(ex lolita-diamond dolls brazil not so power as brazilian girls are)
32)νάια(ex lolita-diamond dolls brazil power brazil girl)
33)χουανίτα(μπάζ...)
34)γκαμπριέλλα(πιό κάτω δε πάει...)
35)μόνικα(αδιάφορo mexican-romanian style)
36)ραμόνα
37)εύα μπαζάκι
38)σίντι(κουκλι)
39)βίκυ ρουμούνα
40)ντέλια πάγιο...
41)σόνια(μπουρούχα τρελλή)
42)έλενα
43)ντόρα το θωρηκτό ποτεμκιν απο λολίτα

φυσικά δεν έλειπε η τζίνα με το μαρκούτσι.....

Αυτά θείε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom