Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Μπορείς για ολιγόωρη επίσκεψη.Γιατι;; Κανονικά μπαίνεις στα κατεχόμενα
Μπορείς για ολιγόωρη επίσκεψη.Γιατι;; Κανονικά μπαίνεις στα κατεχόμενα
Μωρη κότα θα σου έκλεινα ραντεβού θανάτου να σε γαμησω να το ευχαριστηθείς αλλά την άλλη φορά έκανες την πάπια και εξαφανιστηκες με τον ΟΥΚΑ τον Χάρη....
Θα σκίσεις κανένα καλσόν ρε σάπιε από την υπογα που μένεις με τους γονείς σου βρε σκουπίδι.Μωρη κότα θα σου έκλεινα ραντεβού θανάτου να σε γαμησω να το ευχαριστηθείς αλλά την άλλη φορά έκανες την πάπια και εξαφανιστηκες με τον ΟΥΚΑ τον Χάρη....
Όχι ρε καρντασι αφού δύο φορές έχω πάει το 2016 κ 2017 Λευκωσία κ Αμμόχωστο Σαλαμίνα ( για δουλειά) αντίστοιχο κ μάλιστα με ενοικιαζόμενο αμάξι κ σε βάζουν να υπογράψεις ότι δεν φέρει ευθύνη για οτιδήποτε σου συμβεί ( επειδή η ασφάλεια υγείας δεν αναγνωρίζει τα κατεχόμενα ....... καθώς κ εκ νέου ασφάλεια αυτοκινητουΜπορείς για ολιγόωρη επίσκεψη.
Είμαι.Ανθελληνα
Να μας πει πουστης @xenitemenos που έχουν κάνει παρέλαση στον πάτο του όλες οι Τουρκικές πουτσες της Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου...Όχι ρε καρντασι αφού δύο φορές έχω πάει το 2016 κ 2017 Αμμόχωστο Σαλαμίνα ( για δουλειά) κ μάλιστα με ενοικιαζόμενο αμάξι
Μόνος σου απαντάς φίλε.Όχι ρε καρντασι αφού δύο φορές έχω πάει το 2016 κ 2017 Λευκωσία κ Αμμόχωστο Σαλαμίνα ( για δουλειά) αντίστοιχο κ μάλιστα με ενοικιαζόμενο αμάξι κ σε βάζουν να υπογράψεις ότι δεν φέρει ευθύνη για οτιδήποτε σου συμβεί ( επειδή η ασφάλεια υγείας δεν αναγνωρίζει τα κατεχόμενα ....... καθώς κ εκ νέου ασφάλεια αυτοκινητου
Κ έτσι όπως πάω ποια η διαφορά στο να σταθώ στο ξενοδοχείο αντί για δύο μέρες για τρεις κ τέσσερεις ;;;; Κ πςΩ κ στην παραλία κ κάνω κ μπανάκι;;;;;Μόνος σου απαντάς φίλε.
Για δουλειά οκ,για αναψυχή γιόκ.
Ναι ρε το δηλώνεις και το ψάχνουν αυτοί.Κ έτσι όπως πάω ποια η διαφορά στο να σταθώ στο ξενοδοχείο αντί για δύο μέρες για τρεις κ τέσσερεις ;;;; Κ πςΩ κ στην παραλία κ κάνω κ μπανάκι;;;;;
Λες να πήγα κ να έμεινα σε παγκάκι;;;σε κανονικό ξενοδοχείο έμεινα
Δε νομιζω διοτι εγω κ o @Τροβαδούρος δουλεύουμε για την MITΝαι ρε το δηλώνεις και το ψάχνουν αυτοί.
Και εγώ έτσι είχα πάει.
Μιλάω για 2010.
Κάποιον θα ειχες στο κατόπι σου και ας μην τον πήρες χαμπάρι.
Πηγές νύχτα που είναι το show ή μέρα και διάλεξες από τον κατάλογο?Λοιπόν παιδιά ξανά επισκέψει χθες στο dolls, πήρα μια ξανθιά δυναμίτης. Ρώτησε από μόνη της για ακαπωτο , δεν δέχτηκα δεν ξέρω τι μπορεί να κουβαλούν. Καταπληκτική Πίππα. Γενικά ότι της ζήτησα το έκανε. Ο μαγαζατωρας προσπάθησε να ανεβάση την ταρίφα στα 70 ευρώ. Δεν δέχθηκα και έτσι συμφωνήσαμε στην προηγούμενη τιμή. Να πληρώνετε με κάρτα, στην είσοδο και στα ποτά ζητούν 50 τουρκικές λίρες η 5 ευρώ, αν πληρώσετε με κάρτα είναι κάπου 2.71. Μην σας κλέβουν αν πάρετε 5 ποτά και πληρώσετε 25 ευρώ, ενώ θα έπρεπε να πληρώσετε κάπου τα μισά. Επισκέψεις και στο lipstic, όμορφες κοπέλες αλλά δεν έχω πάρει υπηρεσίες, αν επισκεπτικε κάποιος πρόσφατα να ενημέρωση. Ζήτησε 120 ευρώ. Προσφέρουν κάτι έξτρα?
Πηγές νύχτα που είναι το show ή μέρα και διάλεξες από τον κατάλογο?
Έφερε καινούργιες?
Με τα 50 που έδωσες τι υπηρεσίες έχεις? Πόση ώρα?Λοιπόν παιδιά ξανά επισκέψει χθες στο dolls, πήρα μια ξανθιά δυναμίτης. Ρώτησε από μόνη της για ακαπωτο , δεν δέχτηκα δεν ξέρω τι μπορεί να κουβαλούν. Καταπληκτική Πίππα. Γενικά ότι της ζήτησα το έκανε. Ο μαγαζατωρας προσπάθησε να ανεβάση την ταρίφα στα 70 ευρώ. Δεν δέχθηκα και έτσι συμφωνήσαμε στην προηγούμενη τιμή. Να πληρώνετε με κάρτα, στην είσοδο και στα ποτά ζητούν 50 τουρκικές λίρες η 5 ευρώ, αν πληρώσετε με κάρτα είναι κάπου 2.71. Μην σας κλέβουν αν πάρετε 5 ποτά και πληρώσετε 25 ευρώ, ενώ θα έπρεπε να πληρώσετε κάπου τα μισά. Επισκέψεις και στο lipstic, όμορφες κοπέλες αλλά δεν έχω πάρει υπηρεσίες, αν επισκεπτικε κάποιος πρόσφατα να ενημέρωση. Ζήτησε 120 ευρώ. Προσφέρουν κάτι έξτρα?
Βράδυ πήγα. Ναι είχε κάποιες καινούργιες. Αυτή που πήρα μια Ξάνθη, μου έβγαλε τα λάδια μουΠηγές νύχτα που είναι το show ή μέρα και διάλεξες από τον κατάλογο?
Έφερε καινούργιες?
Για 50 λέω είσοδο και έξτρα ποτό. Ζητούν 50 τουρκικές λίρες για κάθε έξτρα ποτό. Η σωστή ισοτημια εάν πληρώσεις με κάρτα είναι 2.71. Γι'αυτό και δεν θέλουν να πληρώνονται με κάρτα αλλά cash. Για να περνούν έξτρα από υπηρεσίες και ποτά. Χθες για παράδειγμα αν πληροναμε τα ποτά μας και της υπηρεσίες μετρητά , θα έπαιρναν γύρω στα 100 ευρώ έξτρα...Με τα 50 που έδωσες τι υπηρεσίες έχεις? Πόση ώρα?