ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 216
- Πόντοι
- 21
Πήγαινε και θα με θυμηθείς. Καλύτερα να μιλάς όταν έχεις γνώση, παρά να το παίζεις μάγκας και να προσβάλεις χωρίς καν να μπήκες στον κόπο να ψάξεις όσα σου είπα.
Αυτή η καζακστανη είναι μια από της δύο που ήταν παθητική. Πάρε άλλη κοπέλα όπως σου είπα σε πμ. Θα δεις ότι όσο σε μαθαίνουν και αφήνεις χρήμα, τόσο θα σου προσφέρουν όσα λέω.Η αληθεια στο dolls ΜΙΑ φορα πηγα, πηρα μια καζακστανη και ηταν παθητική, δεν μιλουσε καθολου ελληνικα. Ομως στα υπολοιπα το προγραμμα τους ειναι πολύ απλό ολα με προφυλακτικο.
Καλα, θα δωσω το γυρο μου απο το dolls με την πρωτη ευκαιρία.
Συγγνώμη να καταλάβω.Η αληθεια στο dolls ΜΙΑ φορα πηγα, πηρα μια καζακστανη και ηταν παθητική, δεν μιλουσε καθολου ελληνικα. Ομως στα υπολοιπα το προγραμμα τους ειναι πολύ απλό ολα με προφυλακτικο.
Καλα, θα δωσω το γυρο μου απο το dolls με την πρωτη ευκαιρία.
Αγγλικά ήθελα να γράψω....Συγγνώμη να καταλάβω.
Πηγές στα κατεχόμενα, πήρες γυναίκα από το Καζακστάν, και σου έκανε εντύπωση που δεν μιλούσε ελληνικά;
Γιατί θα έπρεπε να μιλάει ελληνικά Δηλαδή;
Δεν είχα σκοπό να προσβάλω.Πήγαινε και θα με θυμηθείς. Καλύτερα να μιλάς όταν έχεις γνώση, παρά να το παίζεις μάγκας και να προσβάλεις χωρίς καν να μπήκες στον κόπο να ψάξεις όσα σου είπα.
Πήγαινε.. όχι μισή ώρα. Και μην ζητάς έξτρα από την 1η φορά που θα πάρεις υπηρεσίες. Εγώ το πήρα με προτωβουλια της κοπέλας. Αλλά σου λέω, πηγαίνουμε εβδομαδιαίος, και αφήνουμε χρήμα για αυτούς..Δεν είχα σκοπό να προσβάλω.
Εγώ αυτό που είπα είναι ότι έχουν σαν γενικό κανόνα να μην κάνουν extra μόνο το απλό πρόγραμμα. Στο dolls θα πάω και θα δω...
τρελή πίπα, γλώσα, πορνοκαταστάσεις, την 2η φορά της έχυσα ανάμεσα στα πόδια και παραξενεύτηκα που δεν πρόσεξε μην κυλήσει λίγο μέσα της. την επόμενη φορα μου τον πήρε όπως ήταν και τον έβαλε μέσα της και τελείωσα μέσα της χωρίς προφυλακτικό. κοπέλλα: 19χρονών, ξανθούλλα, με striptease καταστάσεις στο κρεβάτι, γλωσσόφιλα, κτλ
Πες μας περισσότερα ρε φιλε. Απο που ψώνισες? Ποση ωρα έκατσες και ποσα εδωσες?τρελή πίπα, γλώσα, πορνοκαταστάσεις, την 2η φορά της έχυσα ανάμεσα στα πόδια και παραξενεύτηκα που δεν πρόσεξε μην κυλήσει λίγο μέσα της. την επόμενη φορα μου τον πήρε όπως ήταν και τον έβαλε μέσα της και τελείωσα μέσα της χωρίς προφυλακτικό. κοπέλλα: 19χρονών, ξανθούλλα, με striptease καταστάσεις στο κρεβάτι, γλωσσόφιλα, κτλ
Πες μας ποια είναι να ΜΗΝ πάμε ποτέ...κι εσύ ψάξου για καλό και για κακό...πολύ προχώ σε βρίσκω φίλε με όλο το θάρρος...τρελή πίπα, γλώσα, πορνοκαταστάσεις, την 2η φορά της έχυσα ανάμεσα στα πόδια και παραξενεύτηκα που δεν πρόσεξε μην κυλήσει λίγο μέσα της. την επόμενη φορα μου τον πήρε όπως ήταν και τον έβαλε μέσα της και τελείωσα μέσα της χωρίς προφυλακτικό. κοπέλλα: 19χρονών, ξανθούλλα, με striptease καταστάσεις στο κρεβάτι, γλωσσόφιλα, κτλ
Έχω αναφέρει και εγώ σε προιγουμενος σχόλιο ότι οι κοπέλες τα δεχοντε αλλά με έβγαζαν τρελό. Δεν τα έκανα φυσικά γιατί δεν ήθελα.τρελή πίπα, γλώσα, πορνοκαταστάσεις, την 2η φορά της έχυσα ανάμεσα στα πόδια και παραξενεύτηκα που δεν πρόσεξε μην κυλήσει λίγο μέσα της. την επόμενη φορα μου τον πήρε όπως ήταν και τον έβαλε μέσα της και τελείωσα μέσα της χωρίς προφυλακτικό. κοπέλλα: 19χρονών, ξανθούλλα, με striptease καταστάσεις στο κρεβάτι, γλωσσόφιλα, κτλ
Να σου πούμε μπράβο που ρισκαρες τη δικιά σου υγεία αλλά και της κοπέλας;τρελή πίπα, γλώσα, πορνοκαταστάσεις, την 2η φορά της έχυσα ανάμεσα στα πόδια και παραξενεύτηκα που δεν πρόσεξε μην κυλήσει λίγο μέσα της. την επόμενη φορα μου τον πήρε όπως ήταν και τον έβαλε μέσα της και τελείωσα μέσα της χωρίς προφυλακτικό. κοπέλλα: 19χρονών, ξανθούλλα, με striptease καταστάσεις στο κρεβάτι, γλωσσόφιλα, κτλ
ακριβώς , τέτοιες καταστάσεις πρέπει να αποφεύγονται. έχουν γνώση οι φύλακες. είναι παράδειγμα προς αποφυγή.Πες μας ποια είναι να ΜΗΝ πάμε ποτέ...κι εσύ ψάξου για καλό και για κακό...πολύ προχώ σε βρίσκω φίλε με όλο το θάρρος...
Να σου πούμε και σένα ένα μπράβο που σου γρασαρουν το γκροβερακι...Να σου πούμε μπράβο που ρισκαρες τη δικιά σου υγεία αλλά και της κοπέλας;
Ή το θεωρείς μαγκιά μεγάλη και μας το γράφεις αυτό;
Εσύ μωρή γαμιολα που γράφεις ότι γουστάρεις να δίνεις χρήματα για διακοπές στους Τουρκοκυπριους και βρίζεις Κυπρίους και Έλληνες έχεις μούτρα να γράφεις σε θέματα της Κύπρου;Να σου πούμε και σένα ένα μπράβο που σου γρασαρουν το γκροβερακι...
Μωρη κότα θα σου έκλεινα ραντεβού θανάτου να σε γαμησω να το ευχαριστηθείς αλλά την άλλη φορά έκανες την πάπια και εξαφανιστηκες με τον ΟΥΚΑ τον Χάρη....Εσύ μωρή γαμιολα που γράφεις ότι γουστάρεις να δίνεις χρήματα για διακοπές στους Τουρκοκυπριους και βρίζεις Κυπρίους και Έλληνες έχεις μούτρα να γράφεις σε θέματα της Κύπρου;
Τέτοια ανθελληνικά σκουπίδια σαν εσένα αξίζουν να τους κάνουν τη μουρη κιμά.
Τράβα να γράψεις για μπουστηδες και ανδρικούς κωλους, και άσε εδώ να γράφουμε για γυναίκες.
Είσαι ΤΟ τρόλ!!!!Ετοιμάζω διακοπές σε 5***** στην Βόρεια Κύπρο....ακούω προτάσεις....
Κι αυτή η λουμπινα @xenitemenos λαθραία μπαίνει για να συναντάει τον γαμιστη του τον Αχμέτ;Είσαι ΤΟ τρόλ!!!!
Πάντως πληροφοριακά δεν μπορείς να κάνεις διακοπές εκεί με το διαβατήριο που έχεις.
Γιατι;; Κανονικά μπαίνεις στα κατεχόμεναΕίσαι ΤΟ τρόλ!!!!
Πάντως πληροφοριακά δεν μπορείς να κάνεις διακοπές εκεί με το διαβατήριο που έχεις.
ΑνθελληναΓιατι;; Κανονικά μπαίνεις στα κατεχόμενα
Για διαμονή λέω...Κι αυτή η λουμπινα @xenitemenos λαθραία μπαίνει για να συναντάει τον γαμιστη του τον Αχμέτ;