Νέα

Λευκωσία Τουρκο-Κυπριακή μεριά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pink_floyd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Πήγαινε και θα με θυμηθείς. Καλύτερα να μιλάς όταν έχεις γνώση, παρά να το παίζεις μάγκας και να προσβάλεις χωρίς καν να μπήκες στον κόπο να ψάξεις όσα σου είπα.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Η αληθεια στο dolls ΜΙΑ φορα πηγα, πηρα μια καζακστανη και ηταν παθητική, δεν μιλουσε καθολου ελληνικα. Ομως στα υπολοιπα το προγραμμα τους ειναι πολύ απλό ολα με προφυλακτικο.
Καλα, θα δωσω το γυρο μου απο το dolls με την πρωτη ευκαιρία.
Αυτή η καζακστανη είναι μια από της δύο που ήταν παθητική. Πάρε άλλη κοπέλα όπως σου είπα σε πμ. Θα δεις ότι όσο σε μαθαίνουν και αφήνεις χρήμα, τόσο θα σου προσφέρουν όσα λέω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Η αληθεια στο dolls ΜΙΑ φορα πηγα, πηρα μια καζακστανη και ηταν παθητική, δεν μιλουσε καθολου ελληνικα. Ομως στα υπολοιπα το προγραμμα τους ειναι πολύ απλό ολα με προφυλακτικο.
Καλα, θα δωσω το γυρο μου απο το dolls με την πρωτη ευκαιρία.
Συγγνώμη να καταλάβω.
Πηγές στα κατεχόμενα, πήρες γυναίκα από το Καζακστάν, και σου έκανε εντύπωση που δεν μιλούσε ελληνικά; :think:

Γιατί θα έπρεπε να μιλάει ελληνικά Δηλαδή;

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
680
Πόντοι
81
Συγγνώμη να καταλάβω.
Πηγές στα κατεχόμενα, πήρες γυναίκα από το Καζακστάν, και σου έκανε εντύπωση που δεν μιλούσε ελληνικά; :think:

Γιατί θα έπρεπε να μιλάει ελληνικά Δηλαδή;
Αγγλικά ήθελα να γράψω....

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
680
Πόντοι
81
Πήγαινε και θα με θυμηθείς. Καλύτερα να μιλάς όταν έχεις γνώση, παρά να το παίζεις μάγκας και να προσβάλεις χωρίς καν να μπήκες στον κόπο να ψάξεις όσα σου είπα.
Δεν είχα σκοπό να προσβάλω.
Εγώ αυτό που είπα είναι ότι έχουν σαν γενικό κανόνα να μην κάνουν extra μόνο το απλό πρόγραμμα. Στο dolls θα πάω και θα δω...

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Δεν είχα σκοπό να προσβάλω.
Εγώ αυτό που είπα είναι ότι έχουν σαν γενικό κανόνα να μην κάνουν extra μόνο το απλό πρόγραμμα. Στο dolls θα πάω και θα δω...
Πήγαινε.. όχι μισή ώρα. Και μην ζητάς έξτρα από την 1η φορά που θα πάρεις υπηρεσίες. Εγώ το πήρα με προτωβουλια της κοπέλας. Αλλά σου λέω, πηγαίνουμε εβδομαδιαίος, και αφήνουμε χρήμα για αυτούς..

asianator

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
54
Πόντοι
0
τρελή πίπα, γλώσα, πορνοκαταστάσεις, την 2η φορά της έχυσα ανάμεσα στα πόδια και παραξενεύτηκα που δεν πρόσεξε μην κυλήσει λίγο μέσα της. την επόμενη φορα μου τον πήρε όπως ήταν και τον έβαλε μέσα της και τελείωσα μέσα της χωρίς προφυλακτικό. κοπέλλα: 19χρονών, ξανθούλλα, με striptease καταστάσεις στο κρεβάτι, γλωσσόφιλα, κτλ

Lakis s

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2022
Like
20
Πόντοι
0
τρελή πίπα, γλώσα, πορνοκαταστάσεις, την 2η φορά της έχυσα ανάμεσα στα πόδια και παραξενεύτηκα που δεν πρόσεξε μην κυλήσει λίγο μέσα της. την επόμενη φορα μου τον πήρε όπως ήταν και τον έβαλε μέσα της και τελείωσα μέσα της χωρίς προφυλακτικό. κοπέλλα: 19χρονών, ξανθούλλα, με striptease καταστάσεις στο κρεβάτι, γλωσσόφιλα, κτλ
Πες μας περισσότερα ρε φιλε. Απο που ψώνισες? Ποση ωρα έκατσες και ποσα εδωσες?

AlexGlyfada

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πες μας ποια είναι να ΜΗΝ πάμε ποτέ...κι εσύ ψάξου για καλό και για κακό...πολύ προχώ σε βρίσκω φίλε με όλο το θάρρος...

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Έχω αναφέρει και εγώ σε προιγουμενος σχόλιο ότι οι κοπέλες τα δεχοντε αλλά με έβγαζαν τρελό. Δεν τα έκανα φυσικά γιατί δεν ήθελα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Να σου πούμε μπράβο που ρισκαρες τη δικιά σου υγεία αλλά και της κοπέλας;
Ή το θεωρείς μαγκιά μεγάλη και μας το γράφεις αυτό;

asianator

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
54
Πόντοι
0
Πες μας ποια είναι να ΜΗΝ πάμε ποτέ...κι εσύ ψάξου για καλό και για κακό...πολύ προχώ σε βρίσκω φίλε με όλο το θάρρος...
ακριβώς , τέτοιες καταστάσεις πρέπει να αποφεύγονται. έχουν γνώση οι φύλακες. είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να σου πούμε μπράβο που ρισκαρες τη δικιά σου υγεία αλλά και της κοπέλας;
Ή το θεωρείς μαγκιά μεγάλη και μας το γράφεις αυτό;
Να σου πούμε και σένα ένα μπράβο που σου γρασαρουν το γκροβερακι...:tooth::tooth::tooth:
poystis-xenitemenos-png.856959.png

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Να σου πούμε και σένα ένα μπράβο που σου γρασαρουν το γκροβερακι...:tooth::tooth::tooth:
poystis-xenitemenos-png.856959.png
Εσύ μωρή γαμιολα που γράφεις ότι γουστάρεις να δίνεις χρήματα για διακοπές στους Τουρκοκυπριους και βρίζεις Κυπρίους και Έλληνες έχεις μούτρα να γράφεις σε θέματα της Κύπρου; :angry:

Τέτοια ανθελληνικά σκουπίδια σαν εσένα αξίζουν να τους κάνουν τη μουρη κιμά.
Τράβα να γράψεις για μπουστηδες και ανδρικούς κωλους, και άσε εδώ να γράφουμε για γυναίκες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εσύ μωρή γαμιολα που γράφεις ότι γουστάρεις να δίνεις χρήματα για διακοπές στους Τουρκοκυπριους και βρίζεις Κυπρίους και Έλληνες έχεις μούτρα να γράφεις σε θέματα της Κύπρου; :angry:

Τέτοια ανθελληνικά σκουπίδια σαν εσένα αξίζουν να τους κάνουν τη μουρη κιμά.
Τράβα να γράψεις για μπουστηδες και ανδρικούς κωλους, και άσε εδώ να γράφουμε για γυναίκες.
Μωρη κότα θα σου έκλεινα ραντεβού θανάτου να σε γαμησω να το ευχαριστηθείς αλλά την άλλη φορά έκανες την πάπια και εξαφανιστηκες με τον ΟΥΚΑ τον Χάρη....:2funny::2funny::2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Εγγρ.
9 Μαρ 2008