ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 216
- Πόντοι
- 21
Στο lipstic την προηγούμενη βδομάδα μου είπε 1700 ναι για την ώρα και full πρόγραμμα, και μου είπε 3000 για μέχρι το πρωί. Tην περνεις γύρω στις 1 μέχρι της 8πμ, εάν θέλεις βέβαια μπορείς και πρωί απόγευμα να στην φέρει στο ξενοδοχειο. Δεν πήρα από εκεί γιατί στο dolls οι τιμές είναι αρκετά ποιο κάτω. Γύρω στις 1100 την ώρα, αλλά δεχοντε και με 900, φτάνει να ξέρεις πως θα το χειριστεις. Γύρω στης 2300 μέχρι το πρωί. Το BIYAX μου είπε επίσης 3000 μέχρι το πρωί, για full πρόγραμμα. Αυτά από προσωπικες εμπειρίες μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν ξέρω αν μοιράστηκαν χρήμα και ανέβασαν της τιμές, η αν πήγε κάποιος και το επεξε Χουβαρδάς και της ψυλωσαν. Εγώ πήγα από τους πρώτους και έδωσα πληροφοριες, και είπα μην ανεβάζετε της τιμές. Ίσως πάω Παρασκευή η Σάββατο και θα το ψάξω, εάν ζητήσουν περισσότερα εννοητε δεν θα τα δώσω, γιατί όσο τους πληρώνουμε θα ανεβάζουν τις τιμές. Προτείνω όσοι από σας πάτε , να τους πείτε ότι γνωρίζετε πού κυμαίνονται οι τιμές και να μην δέχτηκε να πληρώσετε περισσότερα, έτσι ώστε οι τιμές να μείνουν εκεί και να μην πάνε περισσότερο.Φίλε, τώρα το έχουν στα 2000TRY. πήρες πρόσφατα με 1700? επίσης, το πρόγραμμα είναι πολύ απλό. επίσης , έχουν στο lipstick 3000TRY πρόγραμμα με΄χρι το πρωί;
Τελευταία τροποποίηση: