Νέα

Λευκωσία Τουρκο-Κυπριακή μεριά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pink_floyd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Φίλε, τώρα το έχουν στα 2000TRY. πήρες πρόσφατα με 1700? επίσης, το πρόγραμμα είναι πολύ απλό. επίσης , έχουν στο lipstick 3000TRY πρόγραμμα με΄χρι το πρωί;
Στο lipstic την προηγούμενη βδομάδα μου είπε 1700 ναι για την ώρα και full πρόγραμμα, και μου είπε 3000 για μέχρι το πρωί. Tην περνεις γύρω στις 1 μέχρι της 8πμ, εάν θέλεις βέβαια μπορείς και πρωί απόγευμα να στην φέρει στο ξενοδοχειο. Δεν πήρα από εκεί γιατί στο dolls οι τιμές είναι αρκετά ποιο κάτω. Γύρω στις 1100 την ώρα, αλλά δεχοντε και με 900, φτάνει να ξέρεις πως θα το χειριστεις. Γύρω στης 2300 μέχρι το πρωί. Το BIYAX μου είπε επίσης 3000 μέχρι το πρωί, για full πρόγραμμα. Αυτά από προσωπικες εμπειρίες μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν ξέρω αν μοιράστηκαν χρήμα και ανέβασαν της τιμές, η αν πήγε κάποιος και το επεξε Χουβαρδάς και της ψυλωσαν. Εγώ πήγα από τους πρώτους και έδωσα πληροφοριες, και είπα μην ανεβάζετε της τιμές. Ίσως πάω Παρασκευή η Σάββατο και θα το ψάξω, εάν ζητήσουν περισσότερα εννοητε δεν θα τα δώσω, γιατί όσο τους πληρώνουμε θα ανεβάζουν τις τιμές. Προτείνω όσοι από σας πάτε , να τους πείτε ότι γνωρίζετε πού κυμαίνονται οι τιμές και να μην δέχτηκε να πληρώσετε περισσότερα, έτσι ώστε οι τιμές να μείνουν εκεί και να μην πάνε περισσότερο.

Τελευταία τροποποίηση:

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
στο lipstick το μινιμου ειναι 1 ώρα 2000TRY. Μπορεί να μου πει κα΄ποιος αν έχει πάρει λιγότερο απο 1 ώρα και κάτω απο 2000TRY?? ή μόνο εμένα παίρνουν για κορόιδο? επισης τα κορίτσια του λιπστικ δεν κάνουν σχεδόν τπτ. ειναι πολύ απλό το πρόγραμμα. για φουλ, η τιμή στην ώρα είναι περίπου 4000TRY.
Τι εννοεις δεν κάνουν σχεδόν τίποτα, εμένα με 1700 μου είπε μια ώρα 2 φορές τελείωμα με cif cim, για anal δεν ρώτησα. Στο dolls πάλι πήρα 4 φορές, στης δύο ήταν τελείως απαθείς, της άλλες δύο ήταν φωτια.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
στο lipstick το μινιμου ειναι 1 ώρα 2000TRY. Μπορεί να μου πει κα΄ποιος αν έχει πάρει λιγότερο απο 1 ώρα και κάτω απο 2000TRY?? ή μόνο εμένα παίρνουν για κορόιδο? επισης τα κορίτσια του λιπστικ δεν κάνουν σχεδόν τπτ. ειναι πολύ απλό το πρόγραμμα. για φουλ, η τιμή στην ώρα είναι περίπου 4000TRY.
Δεν υπάρχει πρόγραμμα κάτω της μιας ώρας. Μια ώρα γύρω στα 100 ευρώ στο lipstic και 65 ευρώ στα υπόλοιπα. Αν και σε μένα δέχθηκαν 50, μετά της 2 πρώτες φορές. Να σημειώσω ότι την τελευταία φορά πλήρωσα με revolut, 44 ευρώ στην ώρα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Στο lipstic την προηγούμενη βδομάδα μου είπε 1700 ναι για την ώρα και full πρόγραμμα, και μου είπε 3000 για μέχρι το πρωί. Tην περνεις γύρω στις 1 μέχρι της 8πμ, εάν θέλεις βέβαια μπορείς και πρωί απόγευμα να στην φέρει στο ξενοδοχειο. Δεν πήρα από εκεί γιατί στο dolls οι τιμές είναι αρκετά ποιο κάτω. Γύρω στις 1100 την ώρα, αλλά δεχοντε και με 900, φτάνει να ξέρεις πως θα το χειριστεις. Γύρω στης 2300 μέχρι το πρωί. Το BIYAX μου είπε επίσης 3000 μέχρι το πρωί, για full πρόγραμμα. Αυτά από προσωπικες εμπειρίες μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν ξέρω αν μοιράστηκαν χρήμα και ανέβασαν της τιμές, η αν πήγε κάποιος και το επεξε Χουβαρδάς και της ψυλωσαν. Εγώ πήγα από τους πρώτους και έδωσα πληροφοριες, και είπα μην ανεβάζετε της τιμές. Ίσως πάω Παρασκευή η Σάββατο και θα το ψάξω, εάν ζητήσουν περισσότερα εννοητε δεν θα τα δώσω, γιατί όσο τους πληρώνουμε θα ανεβάζουν τις τιμές. Προτείνω όσοι από σας πάτε , να τους πείτε ότι γνωρίζετε πού κυμαίνονται οι τιμές και να μην δέχτηκε να πληρώσετε περισσότερα, έτσι ώστε οι τιμές να μείνουν εκεί και να μην πάνε περισσότερο.
Καλά τα λες.
Και μετά έχεις κάτι τύπους εδώ μέσα που λένε "Ε ας δώσουμε 100€, πάλι λίγα είναι"... Αφού για γκόμενες στη Λεμεσό δίνουμε πιο πολλά.
Με τέτοια μυαλά μας παίρνει η μπάλα όλους.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Πόσο μαλακας είσαι που μπαίνεις σε θέμα που το διαβάζουν Έλληνες και Ελληνοκυπριοι και προσβάλλεις έτσι τους ανθρώπους και τη χώρα τους. :angry::angry:
Και όχι μόνο αυτό αλλά λες ότι πας για διακοπές να δώσεις λεφτά αποκλειστικά στο ψευτοκρατος.

Ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάω, αλλά το ψήνω. Αλλά είναι ολόκληρο ταξίδι από Λεμεσό.
Για το σόου που λες, τι ακριβώς κάνουν;
Και ποιες ώρες τρέχουν αυτά τα σόου;
Φάτε έναν πουστροκαλαμαρα που το έπαιζε πατριώτης και όταν έμαθε ότι είναι φθηνές οι Τουρκικές πουτσες έσπασε και τρέχει να στήσει κωλαρακι....:tooth::tooth::tooth:

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Καλά τα λες.
Και μετά έχεις κάτι τύπους εδώ μέσα που λένε "Ε ας δώσουμε 100€, πάλι λίγα είναι"... Αφού για γκόμενες στη Λεμεσό δίνουμε πιο πολλά.
Με τέτοια μυαλά μας παίρνει η μπάλα όλους.
Μα δεν καταλαβαίνουν ότι με το να δώσουν περισσότερα δεν θα πάρουν κάτι περισσότερο. Εγώ σου λέω την τελευταία φορά με 44 ευρω από την revolut πήρα 1 ώρα φουλ εκτός αναλ που δεν ζήτησα....

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
686
Πόντοι
81
Μα δεν καταλαβαίνουν ότι με το να δώσουν περισσότερα δεν θα πάρουν κάτι περισσότερο. Εγώ σου λέω την τελευταία φορά με 44 ευρω από την revolut πήρα 1 ώρα φουλ εκτός αναλ που δεν ζήτησα....
Φίλε είμαι λίγο άσχετος με αυτά. Μου εξηγας πως κάνεις την πληρωμή από την revolut. Ξέρω οτι υπάρχει εφαρμογή, από κει και πέρα πως λειτουργεί?

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Φίλε πληρώνεις κανονηκα με την κάρτα της revolut. Πήγα σήμερα παιδιά το lipstick ήταν κλειστό. Δεν ξέρω εάν έκλεισε οριστικά. Η τιμή σήμερα ήταν στα 60 ευρώ για μια ώρα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Φίλε είμαι λίγο άσχετος με αυτά. Μου εξηγας πως κάνεις την πληρωμή από την revolut. Ξέρω οτι υπάρχει εφαρμογή, από κει και πέρα πως λειτουργεί?
Φίλε ψαξου λίγο με τη Revolut.
Δεν είναι απλά μια εφαρμογή.
Είναι ηλεκτρονική τράπεζα και βάζεις λεφτά μέσα και μετά παίρνεις ψηφιακή ή φυσική χρεωστική κάρτα που μπορείς με αυτή να πληρώνεις και να κάνεις αγορές σε όλο τον κόσμο όπου δέχονται χρεωστικές κάρτες.
Και χωρίς προμήθειες όταν πληρώνεις κάτι σε ξένο νόμισμα, όπως πχ στα κατεχόμενα.

asianator

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
54
Πόντοι
0
Φίλε πληρώνεις κανονηκα με την κάρτα της revolut. Πήγα σήμερα παιδιά το lipstick ήταν κλειστό. Δεν ξέρω εάν έκλεισε οριστικά. Η τιμή σήμερα ήταν στα 60 ευρώ για μια ώρα
στο Lipstick είναι 2000λίρες, περίπου 120 ευρώ το απλό το πρόγραμμα χωρίς έξτρα, για μια ώρα

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
686
Πόντοι
81
Αφού το lipstic ήταν κλειστο
Φίλε πραγματικά τα λες έτσι ή θέλεις και τα λες?? Χθες ήμουν στις περιοχές, ήταν ανοικτό και είχε και πολύ κίνηση.

Τελοσπαντων πήγα στο prenses χθες, πολύ luxury κατάσταση. Είσοδος 100 ΤΛ. Πολύ ωραία κορίτσια. Δεν μου είπαν για πρόγραμμα της 1 ώρας, ούτε ρώτησα κάτι, υπολογίζω οτι με την όλη φάση θέλουν μια φαουσα...
Πήγα στο Biyax μετά. Ωραίος χώρος επίσης, ωραία κορίτσια. Είσοδος 50 ΤΛ συν το ποτό έχτρα. Κοπέλες όμορφες ξεκινούν από 1200 με 1800. Ρώτησα και Όλες κάνουν απλό πρόγραμμα, μόνο με προφυλακτικό. Δεν πήρα, έφυγα.

Ο φίλος ourakotangos που τα βρίσκει αυτά που λέει δεν ξέρω....

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Καταρχάς εγώ δεν σε προσέβαλα, όταν μιλάς σε αγνώστους να μιλάς με σεβασμό. Εγώ δεν λέω απλός για να λες, το Σαββατο ειμουν εκεί. Μπορεί λόγω του γεγονότος ότι ήταν 11 να είχε κλησει δεν ξέρω. Όσα λέω, τα λέω γιατί θέλω και γιατί είναι από προσωπική εμπειρία. Σε προκαλώ αν θες να πας πίσω στο τι έγραψα και πότε. Άντε γιατί σας άνοιξα τα μάτια και θα μας την πήτε και από πάνω.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Από ότι έχω καταλάβει Σάββατο βράδυ ξεπουλανε τα κορίτσια νωρίς. Παρακαλώ όποιος έχει προσωπική εμπειρία και μπορεί να με διαφωτησει με το θέμα να με ενημερώσει.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Φίλε πραγματικά τα λες έτσι ή θέλεις και τα λες?? Χθες ήμουν στις περιοχές, ήταν ανοικτό και είχε και πολύ κίνηση.

Τελοσπαντων πήγα στο prenses χθες, πολύ luxury κατάσταση. Είσοδος 100 ΤΛ. Πολύ ωραία κορίτσια. Δεν μου είπαν για πρόγραμμα της 1 ώρας, ούτε ρώτησα κάτι, υπολογίζω οτι με την όλη φάση θέλουν μια φαουσα...
Πήγα στο Biyax μετά. Ωραίος χώρος επίσης, ωραία κορίτσια. Είσοδος 50 ΤΛ συν το ποτό έχτρα. Κοπέλες όμορφες ξεκινούν από 1200 με 1800. Ρώτησα και Όλες κάνουν απλό πρόγραμμα, μόνο με προφυλακτικό. Δεν πήρα, έφυγα.

Ο φίλος ourakotangos που τα βρίσκει αυτά που λέει δεν ξέρω....
Να μιλάς έτσι για άτομα που γνωρίζεις. Εσύ δεν μου ζητούσες πληροφορίες και σου έδωσα? Τώρα προσπαθείς να το παίξεις και μάγκας? Κάθε εβδομάδα από εκεί είμαι, και αυτά που λέω υσχειουν όλα. Αν εσύ δεν μπορείς να συνεννοηθείς πρόβλημα σου. Για το lipstic κρατώ απλά μια επιφυλάξει λόγω τις περασμένες ώρας και το ότι ήταν Σάββατο

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
686
Πόντοι
81
Να μιλάς έτσι για άτομα που γνωρίζεις. Εσύ δεν μου ζητούσες πληροφορίες και σου έδωσα? Τώρα προσπαθείς να το παίξεις και μάγκας? Κάθε εβδομάδα από εκεί είμαι, και αυτά που λέω υσχειουν όλα. Αν εσύ δεν μπορείς να συνεννοηθείς πρόβλημα σου. Για το lipstic κρατώ απλά μια επιφυλάξει λόγω τις περασμένες ώρας και το ότι ήταν Σάββατο
Φίλε δεν ήθελα να σε προσβάλω ή κάτι. Απλά το έγραψα ξεκάθαρα... Δεν κάνουν αυτά που λες ότι κάνουν.... Ας μας πεις πώς συνεννοασε μαζί τους στο κάτω κάτω, δεν γίνεται όπου πάω να μου λένε ότι κάνουν μόνο τα βασικά..

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
686
Πόντοι
81
Καταρχάς εγώ δεν σε προσέβαλα, όταν μιλάς σε αγνώστους να μιλάς με σεβασμό. Εγώ δεν λέω απλός για να λες, το Σαββατο ειμουν εκεί. Μπορεί λόγω του γεγονότος ότι ήταν 11 να είχε κλησει δεν ξέρω. Όσα λέω, τα λέω γιατί θέλω και γιατί είναι από προσωπική εμπειρία. Σε προκαλώ αν θες να πας πίσω στο τι έγραψα και πότε. Άντε γιατί σας άνοιξα τα μάτια και θα μας την πήτε και από πάνω.
Σου ξαναλέω, θεμιτό το ότι μας δίνεις πληροφορίες. Αν όμως οι πληροφορίες δεν στέκουν στη πραγματικότητα τι να τις κάνω.

Και γω μπορώ να πω ότι θέλω.....

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Φίλε, δοκίμασες και δεν κάνουν? Όπως έχω γράψει και προιγουμενος και στο είπα και σε προσωπικό μύνημα. Πήρα 4 φορές από συγκεκριμένο μαγαζίι. Τις δύο ήταν εντελώς παθητική, της άλλες 2 φωτιά. Δοκίμασε αυτές που σου είπα και θα με θυμηθείς. Γούστα είναι αυτά βέβαια, σε εμένα μπορεί να κάνει σε σένα όχι. Όσα; Λεω είναι 100% αλήθεια, μπορεί να το επιβεβαίωση ο οποίοαδηποτε επισκέπτει τα μέρη που είπα.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Σου ξαναλέω, θεμιτό το ότι μας δίνεις πληροφορίες. Αν όμως οι πληροφορίες δεν στέκουν στη πραγματικότητα τι να τις κάνω.

Και γω μπορώ να πω ότι θέλω.....
Ποιο δεν στέκει στα αλήθεια, πηγές στο μαγαζί που σου είπα, πήρες της συγκεκριμένες και δεν σου πρόσφεραν cim ? Αν ζητάς anal , το έχω γράψει είδη πως δεν ζήτησα. Επίσης ειμαι τακτικός πελάτης στο μαγαζί, όταν επισκέφτης , όχι για μισή ώρα αλλά για ολόκληρα βραδιά θα δεις ότι κάνουν ότι σου έγραψα. Εμείς είμαστε παρέα 5 άτομα, αφήνουμε χοντρό χρήμα για τα δεδομένα τους.

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
686
Πόντοι
81
Φίλε, δοκίμασες και δεν κάνουν? Όπως έχω γράψει και προιγουμενος και στο είπα και σε προσωπικό μύνημα. Πήρα 4 φορές από συγκεκριμένο μαγαζίι. Τις δύο ήταν εντελώς παθητική, της άλλες 2 φωτιά. Δοκίμασε αυτές που σου είπα και θα με θυμηθείς. Γούστα είναι αυτά βέβαια, σε εμένα μπορεί να κάνει σε σένα όχι. Όσα; Λεω είναι 100% αλήθεια, μπορεί να το επιβεβαίωση ο οποίοαδηποτε επισκέπτει τα μέρη που είπα.
Η αληθεια στο dolls ΜΙΑ φορα πηγα, πηρα μια καζακστανη και ηταν παθητική, δεν μιλουσε καθολου ελληνικα. Ομως στα υπολοιπα το προγραμμα τους ειναι πολύ απλό ολα με προφυλακτικο.
Καλα, θα δωσω το γυρο μου απο το dolls με την πρωτη ευκαιρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom