Πρώτη καλή συνεύρεση με καλλιτέχνιδα σε night club.
Καλημέρα παιδιά. Παρασκευή βράδυ και αποφάσισα να δώσω τη βόλτα μου από τα nightclubs. Πρώτα πήγα dolls. Η είσοδος πλέον στις 70 ΤΛ. Μπήκα, είδα νεες παρουσίες από την προηγούμενη φορά. Προσπάθησα να συνεννοηθώ με τον director μέσω google translate αφού ήθελα η κοπέλα να κάνει full service και ήθελα να το επιβεβαιώσω αυτό. Πολύ δύσκολη η συνεννόηση. Ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει για να σου πάρει τα λεφτά... Δεν ξέρω, οι απαντήσεις του ήταν πολύ γενικές, μου έλεγε μόνο normal sex και από εκεί και πέρα όχι κάτι το σίγουρο... Τελοσπαντων έφυγα και πήγα απέναντι στο playboy που δεν ξαναπήγα, ωραίος χώρος, εισοδος 70 ΤΛ. Ωραία κορίτσια που κάνουν μετά από συνεννόηση με τον director μόνο sex και πιπα με προφυλακτικό, τίποτα άλλο και οι τιμές μεταξύ 1700 με 1900 ΤΛ ανάλογα με το κορίτσι. Έφυγα και πήγα σε αυτό που είναι ακριβώς δίπλα από το imparator (δεν θυμάμαι το όνομα). Είσοδος 50 ΤΛ. Καλός χώρος, όχι όμως κάτι το εξεζητημένο, είχε αρκετές κοπέλες μπορώ να πω. Άλλες αρκετά όμορφες, άλλες κάτω του μετρίου. Συνεννόηση με τον μαγαζάτορα μπορώ να πω εύκολη (παράξενο). Του εξήγησα τι ήθελα, full service όχι anal. Οι τιμές είναι ανάλογα με το κορίτσι, 1200 μέχρι 1600. Μου είπε διάλεξε.. Είδα μια Καζακστάνη 23 χρόνων 1400 ΤΛ και του είπα να χορέψει να την δω καλύτερα... Πολύ ωραίο μωρό..κατάλαβε ότι ήθελα να την πάρω και μου άρχισε τα τσαλιμάκια πάνω στη πίστα...... Πραγματικά τα έκανε όλα, πολύ πρόθυμη και κοινωνική. Το μόνο αρνητικό λίγο στο στήσιμο με δυσκόλευε, αλλά τα βρήκαμε. High light το τελείωμα στο πρόσωπο, όπως στις πορνοταινίες