Επισκέπτης
ο εσι τιτανιε ψολοβροντι ,ο εσι απολονιε εραστι τον απανταχου πορνιδιον,ο εσι μεγαλε πορνοαισοπε τον ιεροδουλον μιστιριον!!!!ο εσι αργιπαλαμε εραστι τισ αποκριφισ βαλανου!!!!ο εσι μακριπουτσε και βαριπουτσε ποσιδονα,εσενα που ι κιματοεσα πουτσα σου ταξιδευει απο ακτι σε πορνοακτι και τιρανιετε μεσα σε ιγρα σπιλεα!!!!!!Τώρα που είμαι εκτός μπορώ να πω.Μινσκ,Βιτέμπσκ,Μπρεστ.Ετσι κι αλλιώς τα ποστ τα έστειλα από τη Λευκορρωσία οπότε φαίνεται.Αλλά γενικά στις μικρές πόλεις πολλή αστυνομία γαμώ το κέρατό μου.
Στο Μπρεστ δυτική Λευκορωσία οι γκόμενες είναι προσιτές σου μιλάνε στο δρόμο δίνουν τηλέφωνα.Χούφτωνα στο τρένο τη διπλανή που μου έδωσε τηλέφωνο,μετά στη στάση χούφτωνα μια βυζαρού που περίμενε το τρένο σταματούσα γκόμενες στο δρόμο χαλαρά.Εκατσα μόνο μιάμιση μέρα πήρα ένα κάρο τηλέφωνα.Στο Βιτέμπσκ γίνονταν φάσεις μόνο μέσα στη ντίσκο.Εκεί γνώρισα την άλλη που μου πάσαρε τις φίλες της.
Επίσης από το ίντερνετ ήταν τρελλά σκηνικά γιατί σε παίρνανε όποτε θέλανε αυτές δε σε αφήνανε να κάνεις το κλασσικό πρόγραμμα Κιέβου 5.00 ραντεβού με μία γκόμενα,6.00 ραντεβού με άλλη σε γειτονικό σημείο,7.00 ραντεβού με άλλη,9.00 πήδος,11.00 κλαμπ κτλ.
Σε βάζανε όμως εύκολα στο σπίτι τους.
γραψε μασ πολιποθιτε εραστι τισ παλινδρομικισ σινουσιασ ,τισ καυτεσ σου και αμαρτολεσ περιπετιεσ!
εμισ ολοι εδο οι πορνοθαυμαστες σου εχουμε τιν αναγκι να σε ακουσουμε,να ξεροχισουμε,να λεροσουμε τα βρακια μασ απο ασπρο κολοδεσ και ιξοδεσ ξεροχισι!να τιν αρμεξουμε ακουγοντοσ εσενα βασιλια τισ σεξοπορνοδιαστροφικισ γκαυλοιδονισ!
κανε μασ να χισουμε πορνε μου!!!!!το εχουμε αναγκι εμισ οι σκλαβοι σου!!!!σιγα σιγα θα διαβαζουμε τισ πιπιρατες και γλαφιρεσ σου πορνοπεριπετιεσ οοοο εσι ιδονισμενε ιρακλι τον μιθοσ και τον επον!!!!!και σιγα σιγα θα αγγιζουμε το παπαρι μασ οσπου αξαφνα σαν πολιορκιτικοσ κριοσ θα αρχισι να αδειαζει το μπαρουτι του απο δο και εκι !
και ολα αυτα χαρι σε σενα πορνε μου!!!!!!!κανε μασ να χισουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε πορνιδιοοοοοοοοοοοο !το εχουμε αναγκι!!!!!