ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Κάπου γίνεται μέγα σφάλμα. Ἐπαναπροσδιορίσθῆτε.
δεν τον εχεις παρακολουθησει. ο τυπος εχει επαναπροσδιορισει την εννοια της μαλακιας λεμε
Κάπου γίνεται μέγα σφάλμα. Ἐπαναπροσδιορίσθῆτε.
Kman2 και dimitrakis29 , έχω την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μου μοιράζεστε τις πληροφορίες σας μαζί μας. Σαφώς και είναι υποκειμενικές, αλλά σίγουρα είναι ένας οδηγός πολύ χρήσιμος για οιοδήποτε πορνοταξιδευτη!
ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT και στους δυο
φιλε Κman
αμφιβαλλω αν εχεις πατησει το ποδι σου στη Λευκορωσσια, και στο λεω εγω που παω εκει 6-7 φορες ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
αυτο που με προβληματιζει, ειναι γιατι σκαρφιστικες μια τετοια ιστορια σα να ειναι σεναριο απο ταινια του Τζεημς Μποντ για να καταληξεις σε 2 μπουρδες γενικοτητες.... γιατι επι της ουσιας δεν ειπες τιποτα! Αντιθετως παρουσιασες μια κατασταση η οποια ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ στη χωρα και ειμαι 100% πεπεισμενος οτι την εβγαλες απο το μυαλο σου! Σε προκαλω να διαβασεις το θρεντ απο την αρχη για να δεις τι θα πει πληροφοριες για μια περιοχη! Αυτο σημαινει βοηθαω τους φιλους μου με τις γνωσεις μου, οχι προβαλλω τον εαυτο μου σα να ειναι ο Ιντιανα Τζοουνς στο βασιλειο του μουνιου για να κερδισω μερικες στιγμες δημοσιοτητας!
τοσο πολυ σημασια εχει για σενα το ιντερνετικο σου προφιλ???
δε θα ασχοληθω να σου ξανααπαντησω οποτε μη μπεις στον οπο να με προκαλεσεις.... αν εχεις στοιχεια να αντικρουσεις την αποψη μου σε προκαλω να τα παραθεσεις! Εκτος αν σου εστησε καμια παγιδα η KGB σε πηγε σε κανα μπουντρουμι και σου πηρε το αρχειακο σου υλικο... απο σενα ολα ειναι πιθανα...
φιλικα...
Πηγαινω Λευκορωσσια 4-5 φορες το χρονο.
Οι ιδιες οι Ρωσσιδες θεωρουν οτι οι πιο ομορφες ειναι οι Λευκορωσσιδες!
Δυστυχωςχρονο με το χρονο χαλαει το πραγμα και παει να γινει ουκρανια.
Οποιος θελει να παει για να γαμησει μονο καλυτερα να μην παει γιατι θα τον γδυσουνε. Τοχουνε παρει πρεφα καλα οτι ολοι οι τουριστες πανε για μουνι και τους περιποιουνται καταλληλα!
Οποιος ειναι σεξοτουριστας ο οποιος θελει να κατακτησει γυναικα πρεπει να μαθει τα κολπα!
Θεωρω τον εαυτο μου εξπερ στον προορισμο αυτο, επειδη ομως δε θελω να τον χαλασω και αλλο, δεν προκειται να απαντησω σε κανενα που παει με την Ελληνικη νοοτροπια! Ολους αυτους τους προορισμους κατι εξυπνακηδες ξενοι γαμικουλες τους χαλανε οι οποιοι ενω πανε με τη λογικη οτι θα γαμησουνε θεα τζαμπα, τελικα τους πιανουνε τον κωλο και γαμανε καμια πουτανα στην καλυτερη περιπτωση...
καλυτερα αυτοι να μενουνε στα σπιτια τους, γιατι περα οτι χαλανε τζαμπα λεφτα, χαλανε και τις πιατσες οπου πανε!
πρωτοι διδαξαντες του ειδους
ιταλοι
ακολουθουν με διαφορα
αραβες
τουρκοι
ΥΓ ο ενφορσερ που ενδιαφεροτανε παλιοτερα αν θελει ας μου στειλει πμ, τον θεωρω αρκετα σοβαρο για να του εκμυστηρευτω λεπτομερειες.
φιλε μου, αυτο ειπα αλλα με αλλα λογια!
αν ο σκοπος του τουριστα ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ οπως λες, τοτε τον συμβουλευω απλα να μην παει γιατι θα πληρωσει χρυσο κατι που μπορει να το βρει φτηνοτερα στην Ελλαδα! Αν το σκεφτεις καλα θα διαπιστωσεις οτι αυτο ειναι μια 100% πρακτικη και ουσιωδης συμβουλη!
Εγω με τον ορο σεξοτουριστας εννοω αυτους που πανε να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝΕ γυναικες, οχι οσους πανε να γαμησουνε πουτανες σε μια αλλη χωρα! Αλλα αυτο παλι συμφωνα με τα λεγομενα σου, δηλαδη η αναφορα σε τροπους και τιπς για καμακι σε αυτη τη χωρα δε θα ειναι εναντια στους κανονες του σαιτ περι αγοραιου ερωτα? ;)
Αν εισαι στη δευτερη κατηγορια, ρωτα με οτι θες
Αν και οποιος διαβάσει όλα τα post σου μπορει να εκμαιευσει τις απαντήσεις , θα είχες την καλοσύνη να τις απαντήσεις εδώ με την αντιστοιχη αρίθμιση , για να υπάρχουν στο αρχειο για μελλόντική χρήση?1.Συμφέρει κάποιον να ταξιδέψει Λευκορωσία αντί για Ουκρανία ή Ρωσία και γιατί;
2.Εάν κάποιος επιλέξει Λευκορωσία είναι καλύτερα να μείνει Μινσκ,ανατολική ή δυτική Λευκορωσία;
3.Πόσες γκόμενες μπορείς να γαμήσεις μάξιμουμ αν μείνεις 7-10 μέρες με 1500 ευρώ;
4.Τι ποιότητα έχουν οι γκόμενες που θα γαμήσεις;Πόσα κάνουν στο κρεβάτι;
5.Πόσο επικίνδυνο είναι το μέρος;Πόσο κινδυνεύεις να μπλέξεις;Είναι πιο επικίνδυνο από Ρωσία,Ουκρανία;
6.Κάθονται οι γκόμενες που γνωρίζεις μέσω ίντερνετ,αν ναι μετά από πόσα ραντεβού,πόσο κοστίζει το κάθε ραντεβού;Τι ποσοστό δεν κάθεται;
7.Συμφέρει να πας στα κλαμπ,βγαίνουν γκόμενες από κει υπάρχουν one night stand;
κτλ
Αν και οποιος διαβάσει όλα τα post σου μπορει να εκμαιευσει τις απαντήσεις , θα είχες την καλοσύνη να τις απαντήσεις εδώ με την αντιστοιχη αρίθμιση , για να υπάρχουν στο αρχειο για μελλόντική χρήση?
1.Καμάκι στο δρόμο.Η απόλυτη αποτυχία.Οι γκόμενες εδώ δε μιλάνε σε αγνώστους στο δρόμο.Πολύ χειρότερα από Πολωνία Ουκρανία.
Στο Μπρεστ δυτική Λευκορωσία οι γκόμενες είναι προσιτές σου μιλάνε στο δρόμο δίνουν τηλέφωνα.Χούφτωνα στο τρένο τη διπλανή που μου έδωσε τηλέφωνο,μετά στη στάση χούφτωνα μια βυζαρού που περίμενε το τρένο σταματούσα γκόμενες στο δρόμο χαλαρά.Εκατσα μόνο μιάμιση μέρα πήρα ένα κάρο τηλέφωνα.Στο Βιτέμπσκ γίνονταν φάσεις μόνο μέσα στη ντίσκο.Εκεί γνώρισα την άλλη που μου πάσαρε τις φίλες της.
Επίσης από το ίντερνετ ήταν τρελλά σκηνικά γιατί σε παίρνανε όποτε θέλανε αυτές δε σε αφήνανε να κάνεις το κλασσικό πρόγραμμα Κιέβου 5.00 ραντεβού με μία γκόμενα,6.00 ραντεβού με άλλη σε γειτονικό σημείο,7.00 ραντεβού με άλλη,9.00 πήδος,11.00 κλαμπ κτλ.
Σε βάζανε όμως εύκολα στο σπίτι τους.
Μου αρεσει να γαμαω το μεσημερι !