χμμμ οι τιμουλες που ειδα στα λινκσ που εβαλες ειναι λιγο τσιμπημενες παντως.... εχε το υποψιν σου ;)
Ήμουν βέβαιος!!!
Αλλά είναι τα δίδακτρα που κάθε πρωτάρης πρέπει να πληρώσει...
χμμμ οι τιμουλες που ειδα στα λινκσ που εβαλες ειναι λιγο τσιμπημενες παντως.... εχε το υποψιν σου ;)
να συστηθουμε,
memosan
ή μεμακος
ή γαμεμας
ή φασιστάκι
ή sex reporter ;)
pleased to meet you...
καλως τους παλιους εστω και απο μακριαNice meeting you!
Soritas
Διάβασέτο ανάποδα )))
με το καλο φιλε και καλο ταξιδι.πες μας πληροφοριες οταν γυρισεις γενικως για λευκορωσιδες οχι μονο για αγοραιο ερωτα και βιζιτες που και αυτες θα ηταν χρησιμοτατες πληροφοριες.αντε με το καλο γιατι βαρεθηκα μπαζα που γαμανε την χουφτα τους να βαζουν φωτο απο ιντερνετ πλασαρωντας γκομενες ως δικες τους και στο τελος οταν ρωτας πληροφοριες να μην ξερουν ουτε που παν τα τεσσερα.με το καλο στειλε πληροφοριες για ολα οσα δεις και ζησεις εκει φιλε.Βλέπω πέθανε το θρέντ αλλά την άλλη Κυριακή πηγαίνω εκεί.Θα σας πώ εντυπώσεις.
τυπε οταν γυρισεις ποσταρε φωτο να παρουμε ματιΟσοι προλαβαν, προλαβαν....
απο 1/01/2011 , και επειδη εχει γινει της πορνης στη χωρα με τους ξενους πρακτορες και τις χρηματοδοτισεις απο το εξωτερικο που αμφοτερα εχουν στοχο την προεδρια του ΘΕΟΥ του Λουκατσενγκο, η εισοδος στη χωρα ειναι εξαιρετικα δυσκολη εαν δεν υπαρχει καποιος να εγγυηθει για σενα! Αυτο σημαινει πως η χωρα γινεται πολυ κλειστη, ο τουρισμος εχει πεσει ηδη 30-40% (στα μεγαλα ξενοδοχεια που μου ειπαν) και οι γκομενες κανουν πλεον κρα για να δουν ξενο
Δυστυχως, η ευτυχως για οσους μπορουν ακομη να πανε, η χωρα ειναι πλεον ιδια με την παλια καλη ΕΣΣΔ! Εχω αρκετο φωτογραφικο και βιντεο υλικο, τον αλλο μηνα που θα ξαναπαω, θα κανω και μερικα ακομη σπεσιαλ γυρισματα για να δειτε πως ειναι εκει τα πραγματα και θα τα παιξω στην εκπομπη που ετοιμαζω.
μονο φωτο ρε απολυτε τυπε???τυπε οταν γυρισεις ποσταρε φωτο να παρουμε ματι
http://[URL unfurl="true"]www.smileysnetwork.com/respect/respect7.gif[/img[/URL]]μονο φωτο ρε απολυτε τυπε???
σου δινω το λογο μου πως θα σου φερω βιντεο με λευκορωσιδακι να λεει "i love you apolyte"
http://[URL unfurl="true"]www.smileysnetwork.com/respect/respect7.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.emofaces.com/en/emoticons/b/belarus-flag-waving-emoticon-animated.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε τύπε πού τα βρίσκεις;;; :2funny: :2funny: :2funny:
Οσοι προλαβαν, προλαβαν....
απο 1/01/2011 , και επειδη εχει γινει της πορνης στη χωρα με τους ξενους πρακτορες και τις χρηματοδοτισεις απο το εξωτερικο που αμφοτερα εχουν στοχο την προεδρια του ΘΕΟΥ του Λουκατσενγκο, η εισοδος στη χωρα ειναι εξαιρετικα δυσκολη εαν δεν υπαρχει καποιος να εγγυηθει για σενα! Αυτο σημαινει πως η χωρα γινεται πολυ κλειστη, ο τουρισμος εχει πεσει ηδη 30-40% (στα μεγαλα ξενοδοχεια που μου ειπαν) και οι γκομενες κανουν πλεον κρα για να δουν ξενο
Δυστυχως, η ευτυχως για οσους μπορουν ακομη να πανε, η χωρα ειναι πλεον ιδια με την παλια καλη ΕΣΣΔ! Εχω αρκετο φωτογραφικο και βιντεο υλικο, τον αλλο μηνα που θα ξαναπαω, θα κανω και μερικα ακομη σπεσιαλ γυρισματα για να δειτε πως ειναι εκει τα πραγματα και θα τα παιξω στην εκπομπη που ετοιμαζω.
καυλα η ξενια τυπεΑπολυτε, για παρτυ σου δικε μου!
τυπε ολες ψαχνουν το απολυτο αρσενικο θα εχεις τρελο σουξε επανω τυπε μουκαυλα η ξενια τυπε
ετοιμαζω υλικο για 2 ημιωρες εκπομπες φιλε νεαρχε θα τα δειτε ολα σα να ειστε εκειMemo τα νέα αυτά είναι πολύ καλά!
Κράτα μας ενήμερους αν έχεις χρόνο και όρεξη.
τυπεΑπολυτε.... αυτο το μωρο ψαχνει τον απολυτο αρσενικο
εισαι τυπε μου?
αυτο ειναι το μαγικο τυπε! δε θελει λεφτα! αστο πανω μου τυπε μου!τυπε
ποσο?