Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
χμμμ οι τιμουλες που ειδα στα λινκσ που εβαλες ειναι λιγο τσιμπημενες παντως.... εχε το υποψιν σου ;)

Ήμουν βέβαιος!!!
Αλλά είναι τα δίδακτρα που κάθε πρωτάρης πρέπει να πληρώσει...

fg13

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω πέθανε το θρέντ αλλά την άλλη Κυριακή πηγαίνω εκεί.Θα σας πώ εντυπώσεις.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Βλέπω πέθανε το θρέντ αλλά την άλλη Κυριακή πηγαίνω εκεί.Θα σας πώ εντυπώσεις.
με το καλο φιλε και καλο ταξιδι.πες μας πληροφοριες οταν γυρισεις γενικως για λευκορωσιδες οχι μονο για αγοραιο ερωτα και βιζιτες που και αυτες θα ηταν χρησιμοτατες πληροφοριες.αντε με το καλο γιατι βαρεθηκα μπαζα που γαμανε την χουφτα τους να βαζουν φωτο απο ιντερνετ πλασαρωντας γκομενες ως δικες τους και στο τελος οταν ρωτας πληροφοριες να μην ξερουν ουτε που παν τα τεσσερα.με το καλο στειλε πληροφοριες για ολα οσα δεις και ζησεις εκει φιλε.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οσοι προλαβαν, προλαβαν....

απο 1/01/2011 , και επειδη εχει γινει της πορνης στη χωρα με τους ξενους πρακτορες και τις χρηματοδοτισεις απο το εξωτερικο που αμφοτερα εχουν στοχο την προεδρια του ΘΕΟΥ του Λουκατσενγκο, η εισοδος στη χωρα ειναι εξαιρετικα δυσκολη εαν δεν υπαρχει καποιος να εγγυηθει για σενα! Αυτο σημαινει πως η χωρα γινεται πολυ κλειστη, ο τουρισμος εχει πεσει ηδη 30-40% (στα μεγαλα ξενοδοχεια που μου ειπαν) και οι γκομενες κανουν πλεον κρα για να δουν ξενο  :rockon:

Δυστυχως, η ευτυχως για οσους μπορουν ακομη να πανε, η χωρα ειναι πλεον ιδια με την παλια καλη ΕΣΣΔ! Εχω αρκετο φωτογραφικο και βιντεο υλικο, τον αλλο μηνα που θα ξαναπαω, θα κανω και μερικα ακομη σπεσιαλ γυρισματα για να δειτε πως ειναι εκει τα πραγματα και θα τα παιξω στην εκπομπη που ετοιμαζω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

απο 1/01/2011 , και επειδη εχει γινει της πορνης στη χωρα με τους ξενους πρακτορες και τις χρηματοδοτισεις απο το εξωτερικο που αμφοτερα εχουν στοχο την προεδρια του ΘΕΟΥ του Λουκατσενγκο, η εισοδος στη χωρα ειναι εξαιρετικα δυσκολη εαν δεν υπαρχει καποιος να εγγυηθει για σενα! Αυτο σημαινει πως η χωρα γινεται πολυ κλειστη, ο τουρισμος εχει πεσει ηδη 30-40% (στα μεγαλα ξενοδοχεια που μου ειπαν) και οι γκομενες κανουν πλεον κρα για να δουν ξενο  :rockon:

Δυστυχως, η ευτυχως για οσους μπορουν ακομη να πανε, η χωρα ειναι πλεον ιδια με την παλια καλη ΕΣΣΔ! Εχω αρκετο φωτογραφικο και βιντεο υλικο, τον αλλο μηνα που θα ξαναπαω, θα κανω και μερικα ακομη σπεσιαλ γυρισματα για να δειτε πως ειναι εκει τα πραγματα και θα τα παιξω στην εκπομπη που ετοιμαζω.
τυπε οταν γυρισεις ποσταρε φωτο να παρουμε ματι :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μονο φωτο ρε απολυτε τυπε???

σου δινω το λογο μου πως θα σου φερω βιντεο με λευκορωσιδακι να λεει "i love you apolyte"  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.smileysnetwork.com/respect/respect7.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.emofaces.com/en/emoticons/b/belarus-flag-waving-emoticon-animated.gif[/img[/URL]]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Memo τα νέα αυτά είναι πολύ καλά!

Κράτα μας ενήμερους αν έχεις χρόνο και όρεξη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Απολυτε, για παρτυ σου δικε μου!  :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Απολυτε.... αυτο το μωρο ψαχνει τον απολυτο αρσενικο  :rockon: :rockon: :rockon:

εισαι τυπε μου?

fg13

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες.Ήμουν Λευκορωσία από 30/1 μέχρι 9/2.Ήμουν μόνος εκεί.Πήγα στις πόλεις Μίνσκ,Μπρέστ και Χρόντνα.Σε κάποια πράγματα ο φίλος memos@n έχει δίκιο σε άλλα τελείως λάθος.Πρώτα η εισαγωγή.
Η χώρα είναι παράδεισος για λάτρεις της ιστορίας,ειδικά του Β'παγκοσμίου πολέμου.Είναι πολύ καθαρή,περιποιημένη και ασφαλής.Μην ακούτε άτομα που λένε για δωροδοκίες και λοιπές μαλακίες.Η είσοδος στην χώρα είναι απλή διαδικασία.Κλείνεις μέσω πρακτορείου ξενοδοχεία για τις μέρες που θέλεις και αυτοί στέλνουν πρόσκληση στο προξενικό τμήμα του αεροδρομίου.Εγώ,για ασφάλεια προτίμησα το κρατικό πρακτορείο BELINTOURIST.Στην άφιξη,συμπληρώνεις μια αίτηση,δίνεις μια φωτογραφία διαβατηρίου και 90 ευρώ και σου χορηγείται η βίζα.Η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 15 λεπτά(ανάλογα με τον κόσμο που περιμένει).Τώρα το τι γίνεται με διαμερίσματα,δεν ξέρω δεν με ενδιέφερε να κλείσω.Προτίμησα με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά να μείνω σε ασφαλές και κεντρικό ξενοδοχείο.
Από το αεροδρόμιο στο κέντρο πας με λεωφορείο ή ταξί.Το ταξί σου ζητάνε αρχικά 50 ευρώ αλλά μπορείς να το φτάσεις στα 30.Τα δωμάτια των ξενοδοχείων που κλείνονται για δυτικούς είναι ανακαινισμένα και καλής ποιότητας.Στην ρεσεψιόν άπαντες μιλούν Αγγλικά.Μετακίνηση μέσα στην χώρα γίνεται με τραίνο ή λεωφορείο.Είναι συχνά τα δρομολόγια,πάμφθηνα αλλά και απελπιστικά αργά.Μπορείς να ενοικιάσεις αυτοκίνητο από 20 ευρώ την ημέρα.Οι δρόμοι είναι μέτριοι όμως.Σαν την παλιά Εθνική.
Η μετακίνηση μέσα στο Μινσκ γίνεται με το μετρό.Τα εισιτήρια είναι φθηνά,μόλις 10 λεπτά.Οι αποστάσεις ωστόσο δεν είναι μεγάλες από τα σημεία ενδιαφέροντος κι έτσι μετακινείσαι άνετα και περπατώντας.Τα ταξί είναι αρκετά φθηνά,πάνω από 5 ευρώ δεν θα πρέπει να στοιχίζει.Στις μικρότερες πόλεις,οι αποστάσεις καλύπτονται με τα πόδια.
Οι Λευκορωσίδες είναι εξυπηρετικές και σχετικά προσιτές.Δεν είναι όμως ιδιαίτερα όμορφες,με Σλαβικά δεδομένα.Είναι όμως ψηλές.Θεές υπάρχουν βέβαια αλλά ισχύει ότι ισχύει παντού.Σπάνια σε κοιτάζουν και ή συνοδεύονται από πλούσιους ξένους ή από κάτι μαφιόζους.Πάντως ενέδρα να βρω κάποια στον δρόμο να την ζητήσω να βγω μαζί της δεν έστησα κι ούτε αγόρασα άρωμα σε κάποια πωλήτρια.Προσοχή στους Λευκορώσους.Όταν πίνουν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν μαγκιές.Βέβαια συνήθως η παρέα τους προσπαθεί να τους κοντρολάρει και στα μαγαζιά υπάρχουν μπράβοι,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Η νυχτερινή ζωή είναι απογοήτευση.Το φαγητό στα εστιατόρια είναι μέτριο και δεν το ευχαριστιέσαι,ενώ η εξυπηρέτηση είναι στα περισσότερα μέρη υπό του μηδενός.Στο Μινσκ  είναι αηδιαστικό το θέαμα των μεσήλικων λεφτάδων που κυκλοφορούν,κυρίως από Αραβικές χώρες,Τουρκία και Ιταλία,αλλά και Κύπρο,και φέρονται με προκλητικό ή και χυδαίο τρόπο στις ντόπιες.Εξαιτίας αυτών,όλες πιστεύουν πως όποιος ξένος πάει εκεί έχει μόνο αυτόν τον σκοπό στο μυαλό αλλά και τα λεφτά να το κάνει.
Στο Μινσκ υπάρχουν 3-4 μπαρ και 5-6 καφέ.Παρασκευή και Σάββατο είναι καλή ιδέα να κλείσεις τραπέζι επειδή συνήθως πάει πολύς κόσμος και δεν μπορείς να μπεις.Εκεί είναι και το καλύτερο μέρος κατ'εμέ να πιάσεις κουβέντα με κάποια.Τα κλάμπ χωρίζονται στην πλειοψηφία τους,σε 2 κατηγορίες.Αυτά που απευθύνονται σε ντόπιους στα οποία δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις,ακόμα κι αν συνοδεύεσαι από ντόπια και σε αυτά που απευθύνονται σε ξένους.Εκεί έχει είσοδο από 5-10 ευρώ.Τα ποτά ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά.Το πρόβλημα είναι πως σχεδόν όλες οι γυναίκες εκεί μέσα είναι πουτάνες και θα ζητήσουν πολλά.
Στις επαρχιακές πόλεις δεν υπάρχει το φαινόμενο με την πορνεία αλλά η νυχτερινή ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη.1-2 καφέ-μπαρ που κλείνουν στις 11 άντε 12 και 1-2 κλάμπ που λειτουργούν μέσα σε κάποιους πολυχώρους.Συνήθως σε μπόουλινγκ.Βέβαια δεν πηγαίνουν πολλοί ξένοι εκεί και υπάρχει πολλή περιέργεια προς το άτομό σου.
Σε στριπτιτζάδικα δεν αξίζει ιδιαίτερα.Ναι μεν τα ποτά και οι απλοί χοροί είναι φθηνοί,αλλά η είσοδος και ο πριβέ είναι ακριβοί.Επίσης δεν επιτρέπεται να πιάνεις την χορεύτρια.Για αγοραίο έρωτα;Θεωρητικά είναι παράνομος,γι'αυτό και δεν υπάρχει πιάτσα.Στην πράξη όμως μέσα στο λόμπυ του ξενοδοχείου και στο μπαρ του ξενοδοχείου περιφέρονται πουτάνες.Δεν είναι προκλητικές ή ενοχλητικές.Δεν είναι όμως και φθηνές,ζητάνε από 100 ευρώ και άνω.Αν δεν πας σ'αυτές όταν επιστρέψεις το βράδυ στο ξενοδοχείο ή σε τηλεφωνούν στο δωμάτιο ή έρχονται στο δωμάτιό σου και ρωτούν αν θες παρέα.
Το ρεζουμέ.Όμορφο και ασφαλές μέρος με πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα και σχετικά φθηνό.Σίγουρα αξίζει να πας.Αν κάποιος όμως πάει εκεί πιστεύοντας πως θα γαμάει σαν κουνέλι ή πως όλες θα ανοίξουν τα πόδια τους όταν μάθουν πως είναι Έλληνας τότε ή θα γυρίσει αγάμητος ή θα δώσει πολλά λεφτά.Ελπίζω να βοήθησα,αν και μακρυγόρησα.
Υ.Γ. Τα περί κομμουνισμού,φανερής δικτατορίας και ζωντανού μουσείου της ΕΣΣΔ τα θεωρώ σαχλά και δεν τα σχολιάζω.
Υ.Γ.2 Ακολουθεί αναφορά για Ρίγα.
Υ.Γ.3 Όποιος πάει από Μίνσκ για Ρίγα μην πάει με το λεωφορείο.Μαρτύρησα 12 ώρες σαν επιβάτης.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλως ορισες,

για πες μου σε ποια σημεια ειμαι λαθος? Γιατι εγω βλεπω οτι απλα επιβεβαιωνεις (με αρκετες ανακριβειες) οσα εχω γραψει στο παρελθον.

Υ.Γ. 1, υπαρχουν πολυ περισσοτερα κλαμπ και καφε στο Μινσκ. Ειναι λογικο να μην τα γνωρισες αφου συμφωνα με το προγραμμα σου πρεπει να εμεινες 2-3 ημερες σε καθε πολη.
Υ.Γ.2. Μονος, τουριστας και με πρακτορειο, προφανως εχεις δει μονο συγκεκριμενα μερη.
Υ.Γ.3, η προεδραρα βγαινει καθε φορα με 80-90% στις εκλογες.  :rockon: προσφατα δε, με πολυ περιεργο τροπο 6 μελη της αντιπολιτευσης ειτε φυλακισθηκαν ή βρεθηκαν σε χαντακια.... αυτα για την ΕΣΣΔ που δεν ειδες...
Υ.Γ.4 αν θες μου λες σε ποιο ξενοδοχειο εμεινες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom